Lukijat

keskiviikko 1. elokuuta 2018

Vammalan Chippendale


Ruokailuhuoneessa pyörin edelleen...

Miehen Isotätivainaan perintökalusto siirtyi olohuoneen perusteellisen puunauksen alta väliaikaisesti tyhjenneeseen ruokailutilaan. Lopullinen sijoituspaikka tämä ei kuitenkaan tule olemaan.

Ja se ruokapöytä tuoleineen, jota NYT ETSIN - sen pitäisi olla tätä samaa sarjaa, Vammalan Chippendalea. Kerran jo näin ihan just oikeanlaisen tori.fi:ssa, mutta joku muu onnekas ehti ensin. Hitsipilli, ja pullakin vielä!

Jos jollakulla on vinkata kohtuuhintaisesta 4-6 henkilön Chippendale-ruokailukalustosta, olen ERITTÄIN kiinnostunut! Tummaksi petsattu kalusto on kuitenkin pois pelistä, koska Isotätivainaan settiin kuuluu vaaleahko nätti kirjakaappi ja pari pikkutuolia - kaikkien pitäisi tietty matchata sävyiltään yhteen.

Eikä muuten se ruokapöytäkään - jos löytyy - sijoitu tähän tilaan...

Kunhan takkahuoneen uusi ovi karmeineen on hankittu (vanhat karmithan paloiteltiin sisutusvimman iskettyä, kun muinainen garderobi ei mahtunut ovesta ulos), ja takka, seinät ja katto maalattu, myös kuvan kirjahyllyt häipyvät ruokailuhuoneesta. Tai ainakin osa niistä, sen verran kuin mukavasti mahtuu. Laatikkokaupalla seulottu jo kirjoja kierrätykseen vietäviksi.

Ihan jotain muuta suunnitteilla...

6 kommenttia:

 1. Se tunne, kun melkein onnistut ostamaan, mutta ei sittenkään.

  VastaaPoista
 2. Kuinka sä just tähän ihan älyttömään hellekesään olet keksinytkin tämän rymsteerauksen 😅
  Vaikka tiedänhän minä, että ei se aikaa katso kun se inspis iskee 😁😂

  VastaaPoista
 3. Tyylikästä on... ja tuo "hitsipilli ja pullakin vielä" on parasta mitä oon pitkään aikaan lukenut! Kuulostaa niin hyvälle!
  Leppoisaa elokuuta sinulle.

  VastaaPoista
 4. Vammalan Chippendale!!! Pöytää en voi sulle vinkata, mutta haluaisin tietää lisää tästä V:n Chippendale:sta. Sitä nimittäin löytyy myös meikäläisen lähipiiristä. Mistä sitä oikein tulee ja kuka sitä tekee?

  VastaaPoista
 5. Chippendale Oy toimi Vammalassa 1949-1986, jolloin muutti napuripitäjään Kiikkaan. Yritys on pystyssä edelleen ja tekee suomalaisten arkkitehtitoimistojen uniikkeja toimeksiantoja ja julkiskalusteita.
  Myös lahtelainen Tyylikaluste Lappalainen Oy on vuodesta 1978 valmistanut chippendale-kalusteita, sekin toimii edelleen.
  ***
  www.chippendale.fi/
  www.tyylikaluste.com/

  VastaaPoista
 6. Kiitos Terhi, Pepi, Tuta ja EteenpäinKerien. :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!