Lukijat

torstai 14. lokakuuta 2021

Lahjoita lämpöä

Ehkäisevä päihdetyö ry EHYTin ja A-klinikkasäätiön Lahjoita lämpöä -kampanja haastaa ihmisiä neulomaan asunnottomille ja muille vähäosaisille villasukkia ja lapasia.

Voit neuloa vapaasti haluamasi väriset ja malliset käsineet tai sukat. Toivomme tuotteita eri kokoisille käsille ja jaloille, erityisesti isoille lapasille ja sukille on tarvetta.

Villasukkia, villalapasia ja sormikkaita voi toimittaa marraskuun loppuun asti keräyspisteiteille tai postittaa A-klinikkasäätiön keskustoimistolle.

Kerätyt tuotteet jaetaan EHYT ry:n ja A-klinikkasäätiön eri toimipisteiden ja yhteistyökumppaneiden kautta tarvitseville ympäri Suomen. Keräysaika on 1.9.-30.11.2021.

Sosiaalisessa mediassa kampanja tunnus on #lahjoitalämpöä.

Lahjoita lämpöä -kampanja on osa 17.10.2021 vietettävää Asunnottomien yötä. Asunnottomien yön järjestää Asunnottomien yö -kansalaisliike, joka tukee jokaisen oikeutta omaan kotiin. 

Lisätiedot ja toimituspisteiden yhteystiedot: https://ehyt.fi/lahjoita-lampoa


Sukkapuikot ovat olleet pitkään jäähyllä, nyt on taas hyvä syy aloittaa sukkailu!
Nämä edelliset valmistuivat jo elokuussa, vissiin mökkireissulla.
Yksiväriset ovat lämmittäneet Pupusen jalkoja jo tovin, mutta raidakkaat ovat oman LAHJOITA LÄMPÖÄ -kamppikseni pesämuna. Sukkapostauksia taas tiedossa, viimeistään kun sukkakassi lähdössä liikenteeseen (Hämeenlinnaan tai Tampereelle - tai ehkä molempiin)...

3 kommenttia:

  1. Kiva kun muistutit keräyksestä. Tykkään raitasukista aina vaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos muistutuksesta ja erityisesti linkistä. Katsoin, että lähikirjastomme on myös keräyspiste, joten kiikutan sinne.

    VastaaPoista
  3. Minä kasasin jo oman kassini tuossa vähän aikaa sitten :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!