Lukijat

perjantai 17. helmikuuta 2023

Halvalla sai...

 

Olen aika pistämätön halppishai! 

Shampoot riittävät ainakin vuodeksi, eivätkä pesunesteetkään ihan heti lopu! Havin, Finnmarin ja Desicon kynttilöitä oli kaupan 50 centillä/kpl. Olin niin huumaantunut halvasta hinnasta, että hain Havia vielä seuraavana päivänä kassillisen lisää...

Viihdytän itseäni usein ja oivallisesti S-mobiilisovelluksella. Sieltä on muun muassa helposti tarkistettavissa, että sain kuvan 187 euron ostokset 44 eurolla, alennukset 60-90%. Lähikaupan valikoimat uudistuvat, mikä ilo tällaiselle vileninsulottajalle...

Siivosin sivupalkkia, onnistuin vahingossa poistamaan lukulistani. Oli jokseenkin työläs homma saada näkymään blogit uudelleen haluamallani tavalla: tuoreusjärjestyksessä ja linkki suoraan viimeisimpään tekstiin. Kuvat puuttuvat edelleen - jumppaan niiden kanssa myöhemmin lisää.


14 kommenttia:

 1. Mahtavat alennukset. Sinähän olet tienannut puhdasta rahaa reilun toistasataa euroa. Mihinkä sen sijoittaisi? lankaa, uusi laukku, uusi vaate? Käyttämättä ei kannata jättää, muuten alennuksesta ei ole ollut mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puikkonen!
   Ihan parasta logiikkaa, tästä tykkään!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos TarjaK!
   Aika harvoin ostan mitään käyttötavaraa ihan täydellä hinnalla. Jos ei ole pakottava tarve, maltan odotella bonuspäiviä, alennusmyyntiä tai jotain muuta kampanjaa. :)

   Poista
 3. Hyviä ostoksia olet tehnyt, juuri tuollaisia jotka ei hetkessä vanhene,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mummeli!
   Mikään ei ole niin ärsyttävää, kun iltapesulla huomaa, että hammasharjan harjakset sojottavat tai että hammastahna, kosteusvoide, suihkusaippua tai shampoo on loppunut! Aina pitää löytyä pullo tai pari (tai vähän enemmänkin) varastosta, samoin hammasharjoja...

   Poista
 4. Loistavat neuroeuro-ostokset, onnittelen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta!
   Neuroeuro, mainio määre! Googlasin oikein, se onkin määritelty Hesarin Kulttuurisivuilla 2004: "Myöhempien aikojen tarkkamarkka, neuroeuro, reagoi jokaiseen talouden nytkähdykseen - ja pistää sitten saaminkinsa surutta menemään."
   Mahtavaa, just tuli sanavarastooni uusi termi - kiitos!! :D

   Poista
 5. Olet aivan sielunkumppani näiden valikoimamme uudistuu -alennusten kanssa! T Saukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saukkis, sielunkumppanini!
   Yllättävän usein valikoimat vaihtuvat, lähes aina löytyy jotain tuoteryhmää poistomyynnistä.

   Poista
 6. Aina pitää hyödyntää ensin alehyllyt, niin ruuan kuin materiaalihyllyjen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!
   Nykyisillä ruokahinnoilla koitan hyödyntää myös ruoka-alet tarkkaan. Ennen en suostunut ostamaan ale-leipää, nykyisin en muuta ostakaan. Kun leivät lykkää kuitenkin kotona valtaosin pakastimeen, ei tuoreudella ole enää niin merkitystä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!