Lukijat

maanantai 8. joulukuuta 2014

Majorca Pearls

Mallorcan reissulla poikkesimme Manacorissa kuulussa helmien tehtaanmyymälässä (samassa rakennuksessa myös valtaisa nahkalaukkujen outlet ja ihan kelvollinen ravintola), eikä sieltäkään tyhjin käsin päästy. Enemmänkin olisi saattanut mukaan tarttua, mutta Pupusen kirmailu lasivitriinien välissä sai ostotapahtumaan kummasti vauhtia...

Äiti sai viimein viikonloppuna oman tuliaisensa, synttärilahjaksi. 

Samanmoinen löytyy Anopin joulupaketista, oma onkin jo käytössä. Kullekin lempparivärissä: Äidille sinistä, Anopille vihreää, meitsille oranssia.

Helmiä, kiviä ja metallilenksuja - kai samanmoiset olisi saanut itse askarrellenkin, mutta tuliainen on tuliainen! Ja kaiken lisäksi tykkään, oikein kovasti!

5 kommenttia:

 1. Tuliainen on kiva, vaikka sitten joku pienempikin!

  VastaaPoista
 2. Ai, ai tuollainen helmi kauppa!
  Kiva matkatuliainen ja näppärän kokoinen kuljetettava.

  VastaaPoista
 3. Kauniit korut ja kauniissa rasioissa. Tietäisin heti kenelle noita ostaisin, jos olisin Mallorcalla. Täytyypä katsoa keväällä. Johonkin mennään, mutta matka vielsä tilaamatta. Onko noissa venyvä kuminauhatyyppinen sisus. Mukavaa viikkoa, nyt jo keskiviikko.( Minulla tabletin kautta oma blogi tökkii, tarvitsen tyttären apua, joten käyn koneella harvemmin. )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, jotain venyvää sisällä on. Näyttää siimalta, onkohan sellaisia venyväisinäkin?
   *
   Minulla myös Bloggerin kanssa ongelmia, kovin monissa blogeissa kommentit katoavat - ehkä suodattuvat roskaposteihin, ehkä bitteinä taivaan tuuliin...

   Poista
 4. Kiitos Rva Kivitikka, Terhi ja KässäRitu! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!