Lukijat

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Uskomaton juttu!

Olen niin kiitollinen, kiitollinen teille kaikille taannoisen vuodatukseni lukeneille. Kiitollinen niistä kaikista kannustavista ajatuksista, joita olette hiljaa mielessänne ajatelleet. Positiiviset kosmiset tsemppausvärähtelyt saivat tapahtumavyöryn liikkeelle...??!

Mitenkään muuten en osaa tapahtunutta selittää!!

Tekstin julkaistessani ei ollut vielä kalpeinta aavistustakaan tulevasta. Vajaat kuusi viikkoa myöhemmin aloitin uudessa työpaikassa, kaiken kukkuraksi oikein mieleisessä! Eikä siinä vielä kaikki: kaikenkaikkiaan työpaikkoja tarjottiin kolmesta eri firmasta! Toinen oli hakutoiveideni mukainen, mutta työsuhde alkaisi vasta myöhemmin. Kolmas olisi johtanut ihan uusille urille. Valitsemassani pääsen hyödyntämään aiemmin tekemääni, mutta aivan uudella tavalla, uutta oppien.

Piilotyöpaikka, joista nykyisin niin kovasti puhutaan. Taannoisella kurssilla kouluttaja vinkkasi privaatisti tehtävästä, jota headhunter oli hänelle tarjonnut, mutta kouluttajamme ei ollut halukas vaihtamaan työnantajaa. Otin yritykseen yhteyttä ja neljännen (!!) haastattelun jälkeen toivottivat tervetulleeksi remmiin heti seuraavana päivänä.

Nyt reilun viikon työrupeaman jälkeen olen varsin innoissani!! Toki myös väsynyt, niin paljon uutta omaksuttavaa, heti kun pääsin työn touhuun. Aikatauluissa on myös vielä sovittelemista: omat ja Miehen (epäsäännölliset) työvuorot, Pupusen päivähoitoajat ja harrastukset, bussiaikataulut. Monta päivittäin varioivaa vaihtoehtoa...

Siirryn jälleen bussimatkakäsitöiden aikakauteen! Käsitöiden määrä ja bloggaustiheys tulevat epäilemättä harvenemaan.

Sain myös muutaman kivan kannustussähköpostin, joista tuli hyvä ja lämmin mieli - KIITOS blogiystäväiset! Niiden myötä sain taas uusia ajatuksia oman osaamisen kehittämiseen. JOS työn ohessa suoritettavat opiskeluaikeeni toteutuvat, saa KahviKaneli luvatut villasukat kevään koitettua! Bussissa tikutellut... ;o)

Kuva: googgeloitu 

23 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta työpaikasta. Todella hieno juttu.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, paljon onnea! Kyllä kannatti toivoa äänekkäästi, eikä vain hiljaa mielessään!

  VastaaPoista
 3. Hienoa! ja palojon onnea toivotetaan täältäkin:)

  VastaaPoista
 4. Upeeta, mahtavaa, ihanaa! Onnea ja halauksia!
  Olen kuullut joskus vastaavassa tilanteessa sanottavan, että pitäkää kaikki kanavat auki, ahkeruus palkitaan, mutta onhan sulla rautainen kokemus, voi kun tuli hyvä mieli puolestasi. Ja kaikki järjestyy, Pupusen hoito yms.
  Nyt sitten alkaa pukkaamaan niitä "automatkapeittoja". Kivaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Hienoa että olet saanut töitä!
  Oma työpestini loppuu parin viikon päästä ja olen aivan hukassa mitä teen. Pienen paikkakunnan miinus-puoli toimistosihteerille, tosin kaikki työ kelpaisi... Jospa jokin pätkä taas ilmaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, myös minun blogiystäväni :), ehkä sinunkin pitää vähän mainostaa työntarvettasi positiivismielisesti blogissasi! :)

   Poista
 6. Oi, onnea ja tsemppiä! Niin ja tietenkin mukavaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea ja menestystäuudessa työssäsi!
  Ihmeellisiä asioita tapahtuu ja oon huomannu että nämä blogi- ja nettitutut ja -jutut on aika herkkiä vastaanottamaan ja antamaan kaikenlaisia fiboja yms. It is in the air. Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää.

  VastaaPoista
 8. Taputamme käsiämme yhteen, kikatamme iloisesti ja hyppelemme nurkasta nurkkaan. Hieno homma!

  VastaaPoista
 9. Oikein paljon onnea uuteen työhön!!

  VastaaPoista
 10. Hei,
  aivan mahtavaa! Jess!
  Itsellä muutama työhakemus vetämässä - haluaisin vaihtaa työtehtäviä. Saas nähdä tärppääkö nyt vain joskus myöhemmin. Muutamaan koulutukseen olen jo ilmoittautunut.

  VastaaPoista
 11. Hienoa, onneks olkoon!!
  Kuten sanottu, asioilla on tapana järjestyä :)

  VastaaPoista
 12. Lämpimät onnittelut! Olet varmasti paikkasi ansainnut!

  VastaaPoista
 13. Onnea oikein paljon! Hienoa että ymmärsivät ottaa hyvän tyypin :)

  VastaaPoista
 14. Ihana uutinen, onnittelut :) Ja tsemppiä uusiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos ystäväiset, KIITOS isosti!! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!