Lukijat

torstai 15. heinäkuuta 2021

Pupusen ylläri

Pupunen oli Juhannuksen alla viikon (no, melkein viikon, 6 yötä) leirillä. Lapsen poissa ollessa pilkoimme Pupusen päivähuoneen vierassängyn juhannuksena mökille kuskattavaksi (mistä aiemmin postasinkin).


Tilalle olin päättänyt hankkia Fatboyn. Suuntasimme siis Vepsäläiselle, mutta osoittautui turhaksi reissuksi - tilaustavaraa. Kotiin palattua bongasin halutun värin Finnish Design Shopista, posti toi kotiovelle kahdessa päivässä. Yllätyin TODELLA iloisesti TODELLA nopeasta toimituksesta!!


Samalla tuli sitten kyllä tilattua vähän muutakin. Lego Storage Brick -palikat olivat FDS:ssa sopivasti tarjouksessa. Elättelen toivetta, että palikat helpottaisivat huoneen siisteyden ylläpitoa, mutta pahoin pelkään olevani ihan hakoteillä...


Eikä se Vepsäläis-reissukaan turha ollut, repsikan paikalla ehdin matkalla googlailla tamperelaisliikkeiden mattotarjontaa. Vain umpitylsiä vaihtoehtoja tarjolla, VÄRIÄ pitää lapsen huoneeseen saada!! Viimein Askon sivuilta löytyi kiva malli, sivuston mukaan kuitenkin loppunut Tampereen myymälöistä. Soitto Pirkkalaan - sieltä löytyi! Pirkkalan myymälä piti tietenkin laukata läpi ja silmäillä muukin tarjonta (kaikki tuotteet -50%). Silmään osui satulatuoli, sellainenhan tarvitaan! No, se oli sitten loppunut Pirkkalasta...


... mutta sellaisia löytyisi Hakametsän myymälästä. Ei auttanut kuin palata Tampereelle! Enempää ei kierrelty, ettei tulisi paluuta Pirkkalaan vielä jotain muuta hakemaan.


Kotimatkalla poikettiin vielä Ikeaan, piti hakea mökin saunakamariin HOL-säilytyspöytä. Loppunut, toimitusvaikeuksia. Ettei olisi ihan turha käynti tämäkään, hankin muutamia kehyksiä Pupusen piirroksille.

Näillä eväillä saatiin Pupusen päivähuoneeseen ihan uusi ilme.

ENNEN:


NYT:


PS. Poljinroskis on toinen epätoivoinen yritys ylläpitää huoneen siisteyttä. Ideana on, että siihen olisi helppo riisua kouluvaatteet kotiin tullessa ja kotivaatteet yökkäriä vaihtaessa, farkut ja hupparin voi ripustaa seinälle tappeihin. Totuus on, että kaikki vaatteet, niin pyykkiin menevät kuin käyttövaatteetkin, ovat aina yhdessä kasassa poljinroskiksen vierellä...Kotiin palaava leiriläinen tykkäsi kovasti uudistuksesta.

Äiti:             Mikä on parasta?
Pupunen:     Tämä säkki! On hyvän värinenkin.
Äiti:             Onko muuta kivaa?
Pupunen:     Kotiin palaaminen, omaan ihanaan kotiin!

Mitäs siihen enää sanot?Pupunen ja Mies ovat lomailleet alkuviikon mökillä,
TÄNÄÄN alkaa myös meitsin lomaturnee...

*
ILOISTA KESÄMIELTÄ!
*

22 kommenttia:

 1. Rentouttavaa lomaa, älä ressaa!
  Lapsille on kuva järkätä uudet kojeet ja jutut. Näyttää niin kivalta tilalta.
  Pyykit. No ne on niitä juttuja, ei ressiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!
   Joku asia on tässä pyykkäysjutussa mennyt kuitenkin perille: kaikki vaatteet, joissa painatuksia, on käännetty nurinpäin ennen lattialla pudottamista... :o)

   Poista
 2. Iloista kesämieltä myös Sinulle ja kiva kun piipahdit blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Ei ihme että hän tykkäsi minusta onnistunut muutos. Nämä vaate jutut on tuttuja ja läpikäytyjä meilläkin. Kaappeja oli ja laatikoita mutta tavarat ulkopuolella. Kerran juhlia varten laskin lautasia ja huomasin silloin muutaman lautasen puuttuvan. Arvaa mistä löysin..... vanhemman pojan huoneesta yläkaapista päällekkäin ( käytettyjä) 😣
  Niin ylös nostaessa hänen tarvitsi ottaa tuoli alleen ennenkuin ylsi laittaa ne sinne. Eikö olisi ollut paljon helpompi palauttaa ne tiskikoneeseen 🤔 nämä on niitä "kasvujuttuja" ja niitä oli meillä molemmilla aika lailla vastaavia. Hyviä hermoja kannattaa iltarukoukseen liittää pyyntönä 🤗😁
  Kiva kun kiinnostuit blogistani ja liityit lukijaksi minä tein samoin ja liitän blogisi lukulistalleni niin löydän tuoreet postaukset.
  Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila & tervetuloa lukijaksi! :o)
   Lapsen logiikka on toisenlaista kuin vanhemman logiikka, toden totta! Joskus naurattaa ja kovasti, toisinaan saa höyryn nousemaan korvista... ;o)

   Poista
 4. Voi ihana Pupunen♥ Hieno uusi huone, eipä ihme, että poika tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele!
   Tykkää - ja tuntuu että koittaa pitää lattiaakin tyhjempänä leluröykkiöistä, johtuisiko siitä ttä majailee itsekin nyt enemmän siellä lattianrajassa...? :o)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Tilkkureppu!
   En muista, milloin olisin lomaillaut heinäkuussa, mutta ihan hyvin se tuntuu sujuvan... :o)

   Poista
 6. Hyvää lomaa kaikille! Ja uusia inspiraatioita 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sartsa!
   Uusista inspiraatioista: raivasin ja kalustin toisen sivuvintin! Saatanpa joskus postata siitäkin. ;o)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Stansta!
   Koitan laittaa sinulle yksityisviestiä lähipäivinä asiasta, johon olet blogissasi viitannut muutamaan kertaan...

   Poista
 8. Tulipas siitä kiva! Ihana Pupunen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!
   Tykkään itsekin lopputuloksesta. Nyt mennään näin, kunnes teemme vaihtarin ja tähän siirtyy oma makkarimme. Joskus. :o)

   Poista
 9. Ihana tuo Fatboy. Ei ihme, että saajansa tykkäsi. Hyvää lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puikkonen!
   Toivon, että tämä on pitkäikäinen hankinta - vaikka opiskelijaboxiin mukaan sitten aikanaan...

   Poista
 10. Kyllä nyt Pupusen kelpaa lötkötellä. Huoneesta tuli kivan värikäs. Melkeinpä sais Nobel-palkinnon hän joka kehittäisi säilyttimen mikä saisi nuoren varmasti ja aina laittamaan vaatteet ja tavarat niille kuuluviin paikkoihin.
  Oikein hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KristiinaS!
   Juu, ehdottomasti Nobel-palkinnon arvoinen temppu! Tosin lipsuu kyllä meitsilläkin toisinaan, vaikka olen rakennellut jos jonkinlaisia säilytysjärjestelmiä... :oD

   Poista
 11. Tulipa Pupusen huoneesta kiva! Fatboy on aikuisellekin hyvä väline treenata keskivartalon lihaksia ylös punnertaessa :D
  Kolmen, nyt jo aikuisen lapsen äitinä: - säilytyshaasteeseen auttaa vain kärsivällisyys ja aika. Tärkeämpiäkin asioita on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinatei!
   Ha-haa! Myönnän, että arvelutti ekan kerran rojahtaa Fatboyn syliin, epäilin pääsenkö ilman taljoja ylös... No, hyvin sujui! :oD

   Poista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!