Lukijat

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kehtaanko...?

Hävettää.

Iski taas sulovilenit, pahemman sorttiset.


Tiimarissa TÄYTÄ KASSI KYMPILLÄ!
Jo siinä tavaraa kauhoessani mietin, mitä pirua näilläkin teen...

Aleprosentiksi karttui enemmän kuin 95%.
Mutta kuka näitä täydellä hinnalla ostaisikaan?
Morkkis.

Pitkään mietin, kehtaanko tätä repsahdusta edes paljastaa...

Menköön, pirulauta, mitä tässä enää on menetettävää!?

Kun se kymppikin meni jo.

520 korttipohjaa ja parit pervot kumihanskat, mm.
JOS edes askartelisin joskus, tai innokkaamin siivoaisin...
Morkkis.

24 kommenttia:

 1. Tuostaha on hyvä lähteä askartelemaan, kun on mistä tehdä!
  Ja niin nätit siivoushanskat.
  Hei, kyllä silloin pitää ostaa kun halvalla saa.
  Toivoo toinen sulovileen ;-D

  VastaaPoista
 2. Hih,hih,voi Vleenikö iski. Mutta mielenkiintoista tavaraa ja noin paljon,eikä mennyt kuin se 10€! Oiskohan meidän Tiimarissa tuollaista tarjousta.....

  VastaaPoista
 3. huippua..mieki haluan tiimariin..vieläköhän olis tollanen tarjous voimassa..

  VastaaPoista
 4. Mitäs tuosta häpeemään. äiti aina sanoi, ettei mitään ole sellaista ettei 10 vuoden päästä tarvittaisi. Joten aikaa on ne kuluttaa kaikki.
  Mukavia Juhannuksen alus päivä!

  VastaaPoista
 5. Hööö... älä ny... Onko tää joka Tiimaris tää tarjous... ihan jo innostuin ;)

  VastaaPoista
 6. Hih...no, kun halvalla sait, niin mikäs siinä...:D

  VastaaPoista
 7. Mulle kans...pitääkin päästä Tiimariin! :D

  VastaaPoista
 8. Hei älä nyt hassuja puhu, jotta harmittaa...näistä valmistat monenlaista ihanaa ystäville ja vaikka myyntipöytään, johonkin yhdistyksen myyjäisiin...Meilläkin Tiimari, pitäiskö lähtee kierteleen....

  VastaaPoista
 9. Kävin äsken ostarilla, jossa olisi ollut Tiimari nurkan takana, mutta en tuollaista tarjousta huomannut. Korttipohjia tarvitaan aina. Kumihanskojakin on hyvä käyttää. Nuo kynätkin näyttävät mielenkiintoisilta. Pitääköhän tästä lähteä katsomaan paikallista tarjontaa?

  VastaaPoista
 10. Kylläpä kympillä sai paljon ja eihän näitä nyt voinut jättää, turhaan tunnet morkkista! Harva olisi kauppaan jättänyt ja sinähän askartelet paljon niin aina pitää olla materiaalia millä mällätä, kyllä ne käyttöön tulevat!

  VastaaPoista
 11. Mukavia härpäkkeitä ja vielä HALVALLA. Kilohintakin on kohdillaan. Aina tavara paikkansa löytää. Jussia sulle ja lukijoillesi.

  VastaaPoista
 12. Onpahan sitten mistä ottaa kun inspis iskee! Kyllä täytyy olla 520 korttipohjaa, kun ei koskaan tiedä minkälainen tarve eteen tulee.
  Onneksi olkoon ja tervetuloa hamstraajien joukkoon!

  VastaaPoista
 13. Täyden kympin repsahdus =D
  Ihan kirjaimellisesti.

  VastaaPoista
 14. Olikohan täälläpäinkin ollut Tiimarissa sama tarjous? S-tyttären kans tänään käytiin ja siellä oli hyvinkin tyhjän näköiset askartelutarvikehyllyt. Enää ei tarjousta ollut:(

  VastaaPoista
 15. No nyt on toinen "Vileeni" kateudesta vihreä.

  VastaaPoista
 16. Oliskohan jossain lähitiimarissa vielä hanskoja....niille on aika ajoin tarvetta ja edelliset/viimevuotiset aurinko sulatti yhteen kun joku unohti ne jonnekin...

  VastaaPoista
 17. Kyllä mä ihan rehellisesti oon sitä mieltä, jotta hyvät kaupat teit! :)

  VastaaPoista
 18. Mäkin haluun 10-naiseksi, noita korttipohjia tarttis ja kyniä ja, ja, ja,......
  Täytynee kuukkeloida lähitiimarit.

  VastaaPoista
 19. Kiva, kun kommentoit blogissani, löysin tänne blogiisi. Vaikka olet varmaan ennenkin kommentoinut, en ole vain laittanut sinua lukulistalleni - nyt sen teen!

  Mutta hei, onko tuo tarjous kaikissa Tiimareissa, ja onko vielä huomennakin? Mulle tuli Tiimarin kanta-asiakasposti eilen, eikä siinä sanottu mitään tuollaisesta... Noita kumihanskoja voisin ostaa vaikka kassillisen, onnistuin kevätsiivousten yhteydessä hajottamaan kahdet kumihanskat, toiset hajosivat heti ensimmäisessä käytössä. Ja nykyiset kumihanskat on ihan sotkeutuneet väreihin ja pihkaan ja kaikkiin noiden värjäysjuttujen aikana... ei niillä enää ainakaan siivota voi! :)

  VastaaPoista
 20. Täyden kympin ostokset! Kaikkihan nuo on ihan tarpeellisia. Olisikohan meidänkin Tiimarissa sama tarjous, pitänee huomenna tsekata...

  VastaaPoista
 21. Kiitos Rva Kivitikka, Intsu, Mehtäemäntä, Mummeli, Auli, Irmastiina, Katjainkeri, Onnenpähkinäinen, Tuomontuvan emäntä, Kvilttaaja, Tilkkureppu, Eisku, Vekki, Matonkude, Tarutikki, Susan, Pepi, Mirka, LeaP, Sanna-Mari, MariJ ja Tiinatei! :o)
  Ostin rompekassin jo viime viikolla, meni kauan, ennen kuin kehtasin asiasta edes mainita. Eikä välttämättä kaikissa Tiinareissa ollutkaan, en ainakaan siinä kylän toisessa nähnyt vastaavaa (en tosin aktiivisesti etsinytkänn!!!).
  Mutta LUPAAN ihan varmasti kertoa HETI, jos vielä vastaavaan uudestaan repsahdan - tai vaikka hillitsisin itseni, mutta vastaavaan törmäisin!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!