Lukijat

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Rohmu?

Lähden kohta kyyditsemään Äitiä, Siskoa ja Veljentyttö Nuorempaa Ideaparkin aletangoille. Mieheltä sain ukaasin: ei mitään hänelle, ei ainakaan paitoja! Eikä kalsareita! Eikä sukkia!

Alkuviikosta jäi pari tuntia luppoaikaa yliopistolla käynnin ja opiskelijaboxipaikkakunnan bussin välillä. Muistui mieleeni Miehen edellispäiväinen kommentti, tarvetta olisi parille pikeepaidalle. Niitä siis silmäilemään...

Miehen mielestä meitsillä ei ole MITÄÄN käsitystä kohtuudesta. HÖPÖ-HÖPÖ! Minusta on kohtuullisen mainio investointi, jos saan 10 hyvälaatuista pikeepaitaa noin satasella, ALE 40-70%!!  Ei tietenkään mitään huippumerkkejä, mutta laatumerkkejä kumminkin.

OK, myönnetään - samoin tuppaa käymään aina kalsareiden ja varsinkin sukkien kanssa...

No, lupasin etten osta enempää, jos Mies pistää paidat järjestykseen parhaasta väristä epämieluisimpaan. Oma suosikkini (myös hintavin, kun tykästyin) olikin Miehelle vähiten mieluinen (on kuulemma saanut yliannoksen vihreää)!? Ja omasta melestäni 2 vähiten Miehen väristä olivatkin 1 & 2 -suosikit..

Hmmm, pitäisikö Miehen hankkia ITSE paitansa seuraavalla kerralla? Mutta kun se on niin kivaa - ja omien vaatteiden hankinta on niin äärimmäisen TYLSÄÄ (varsinkin kun nyt ei ollut ensimmäistäkään hyvän väristä tasaraitaa alessa...)!!

No, jotain järkevääkin tälle päivälle:

 
KYH_15 Tarutikki-sukat valmiina!
aloitettu 15.6.
valmis 29.6.
koko 39, Janne + 7 veljestä, 104 g
KYH2013-valmiit 10/22

Janne oli ihanan pehmeää, harmaa Seiskaveikka tuntui rinnalla ihan aidolta pässinpökkimältä!! Istuvat jalkaan hyvin ja tuntuvatkin mukavan kevyiltä ja pehmoilta. Lopusta Jannesta taidankin tehdä itselleni vielä unisukat.

KEPEÄÄ KESÄVIIKONLOPPUA!

8 kommenttia:

 1. Miehelläsi on hyvä maku värien suhteen. Nyt ostat kuitenkin parit sukat paitoihin sopivana värinä? Mukavaa ja lämmintä viikonloppua sinulle, äidille, siskolle ja veljentyttärelle. P.s. kyllä se mies hiljaa mielessään toivoo, että jotain tuliaisi saa!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvän kaupan olet tehnyt, nyt on miehellä vara valita paita päivän fiiliksen mukaan:)
  Siivosin kerran miehen paidat eri hyllyille: toiselle parhaat joiden kanssa lähdetään ihmisten ilmoille ja toiselle kotipaidat ja mielestäni selvitin asian aika tarkalleen hänelle. Olen kuitenkin todennut että en ilmeisesti osannut selvittää asiaa kunnolla kun tuntuu että hyllyt ovat menneet hänellä sekaisin:)

  VastaaPoista
 3. Pitäähän sitä ostaa, jos halvalla saa! Minä tykkään myös ostaa vaatteita miehelleni ja onnistunut siinä niin hyvin, että sain hommaan totaalisen kiellon :-)

  VastaaPoista
 4. Olin jo kirjoittamassa kommenttia, kun silmiini osui Rouva Kivutikan kommentin aloitus ja siinähän se jo lukikin...ostettava on kun halvalla saa....sanoi Sulo Vilen...:))

  VastaaPoista
 5. Miksi miehet ei tykkää uusista vaatteista ja tahtovat pitää sen vanhan, melkein hien polttaman paidan suurena aarteena. Eräällä miehellä oli ihan reikäiset verkkahousut ja kova into vetää ne jalkaan aina kun vaimon silmä vältti. ei ollut mies moksiskaan, kun joka kerta sai hirveän saarnan pukeutumisen kultaisista säännöistä:)

  VastaaPoista
 6. Minä en osta miehelleni koskaan mitään vaatteita, ei ole tullut mieleenikään. Mies on sen verran pienikokoinen, että joku S-kokoinen vaate saattaa olla hänelle aivan liian suuri, joten parempi hänen itse sovittaa ja ostaa vaatteensa. En tykkäisi itsekään, jos mies ostaisi minulle vaatteita.

  Kivat sukat olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Meillä on vähän sama meininki. Mies ei mielestään tarvi uusi vaatteita, koska on jo kuulemma tarpeeksi. Oikeasti ei ole, mutta miehen vaatekaappi on selvästi parempi kuin omani. Vaikka se on tyhjä, sieltä löytyy aina jotain päällepantavaa. Toisin kuin omastani, joka on täpötäysi, mutta sieltä ei koskaan löydy mitään :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos Eisku, Irma, Rva Kivitikka, Irmastiina, Tuomontuvan emäntä, MariJ ja Annukka! :o)
  *
  Mainittakoon, että Mies on ollut aina 100% tyytyväinen hankintoihini, määrä vaan saisi olla VÄHÄISEMPI. :o) Vihreäkin mieleinen, mutta tässä "paremmuusjärjestyksessä" hävisi muille...
  Mies hankkii myös itse vetimiään. Jos rahaa olisi riittävästi, asioisi vain Laukontorin Kapteenskalla, sanoo hän - oma budjettini ei sinne riitä, varsinkaan näillä määrillä. :oD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!