Lukijat

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Koiraisia gobeliineja

Ihailen ja himoitsen gobeliinikankaisia koiratyynyjä, jo vuosien ajan. Ihan erityisesti kuolaan T. Ponceletin aateliskoirien perään, joita saa mm. Elisitasta (kuva).

Suppeampi valikoima koiragobeliineja löytyy Arja Koskelo Oy:ltä, euroa edullisemmin.

Koska kokonainen sukuhaarahan koiruuksia pitäisi hankkia kerralla (eihän yksi aatelinen olisi mistään kotoisin!), ei ole meitsillä ollut varaa siniverisiin, tyyriitä ovat pahalaiset! On ollut tyytyminen vähemmän hinnakkaisiin vaihtoehtoihin: pötkylä Tallinnasta ja viheriäiset (vähemmän aateliset) joskus muinoin H&M Homen alesta.

Siksipä kiljahtelin riemusta, kun Ideaparkin Minimanissa oli edullisempia gobeliinikankaisia vastineita, kahta mallia, vain 13,95 € sisätyynyineen. Muutamaa päivää myöhemmin lähdin vielä rohmuamaan lisää, vaan joku muukin oli hoksannut, hyllystä löytyi enää yksi ainokainen.

Ihan ei värit matchaa, mutta lipputeeman myötä samaa sohvaan päätyi myös aiempi Buckinghamin Palatsista hankittu tyyny. Iltahämärissä menee ihan täydestä (kohtahan jo päivät lyhenevät...).

Koirat tykkää! Ja minäkin.

PS. kankaita.comista löytyisi vielä lisääkin union jack -aiheisia gobeliinipaloja, mutta niissä valkoinen on liian valkoista näiden jo hankittujen joukkoon. Harmi, hinta kun olisi hyvin kuluttajaystävällinen...
.

4 kommenttia:

 1. Itse en ole kauhea eläinystävä. Mut meidän sohvaa vois noi kivat tyynyt koristaa. Tuolla t.ponceletilla on ne taulutkin ihania! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita tyynyjä koiraperheeseen :-) Selailin Elisitan sivuja muutenkin ja hienoja gobeliinipöytäliinojakin, mutta liian pieniä meille.

  VastaaPoista
 3. Kivat tyynyt olet löytänyt ja niitä saa kyllä olla monenlaisia, Elisitan sivuilta seinävaatteet olisivat olleet minun mieleen.
  Mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kata Maria, Onnenpähkinäinen ja Tilkkureppu! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!