Lukijat

torstai 11. syyskuuta 2014

Neljännesmilli!!

 Kävijämittari alkaa lähestyä etappia, jota voisi jo hyvällä syyllä
juhlistaa
pienellä arvonnalla!

KIITOKSET kyläilijöille,
kiitokseksi kyläilijöille!!Maksimissaan 1 arpa per osallistuja,
kunhan kertoo, mikä olikaan
KESÄN KOHOKOHTA!?

Puolikkaan arvan  saa, jos linkittää!
(Palkintokin silloin vain puolikas.)

Ai mikä palkinto?
Öööö, jotain joskus.
Hankin jotain (omasta mielestäni) kivaa!!

Osallistumisaikaa siihen asti, kun päästään
JUHLALUKEMIIN!
(Kannattaa mainita kommentissa ken sen bongaa...)Kuvat: googgeloitu netin syövereistä.

30 kommenttia:

 1. Oli aika tapahtumaköyhä kesä, mutta kohokohta oli, kun poika haki minut ja koiran päiväksi mökilleen. Siellä valmistivat porukalla herkkuruokia mummolle ja veivät metsälammelle uimaan. Kyllä se vastasi melkein viikon etelän-matkaa =)
  Nyt vaan jään odottelemaan jos vaikka sattuis arpaonni kohdalle kolahtamaan =)

  VastaaPoista
 2. Kun päivälämpötilat kipuavat edelleen kahdenkymmenen asteen yläpuolelle, niin voin hyvällä omalla tunnolla nimetä kesän kohokohdaksi ensimmäisen lapsenlapsen syntymisen, vaikka se lipsahtikin syyskuun puolelle (alkuperäinen suunnitelma hänellä oli kaksi viikkoa aikaisemmin).

  VastaaPoista
 3. Helteiset päivät auringon paahtaessa pilvettömältä taivaalta, kun sai aurinkotuolissa virkata, ei parempaaa ole kesässä, ainakaan muistella näin syksyllä...

  VastaaPoista
 4. Koko kesä oli kohokohtaa täynnä...mitään imeellisen erikoista ei tapahtunut, mutta ne illat, kun aurinko ei enää porottanut pistävästi...juu ne oli niitä kohokohtia..:)

  VastaaPoista
 5. Kesä meni tasaisesti omaa tahtiaan eikä mitään erikoista ollut niin siitä ei erottunut myöskään mitään kohokohtaa. Parhaita hetkiä kuitenkin on kun istun kauniina kesäpäivänä meren rannalla kalliolla kahvimukin kanssa, katselen merta hiljaisuudessa ja tunnen kun aivoissa ei raksuta mikään eikä ainakaan mitkään tylsät asiat.

  VastaaPoista
 6. Nyt on kyllä päättämisen vaikeus. Loma reissu lasten kanssa vai tallinnan reissu aikuisten kesken. Lienee se Ähtärin reissu kuitenkin se paras. Ja arvalla tietty mukana. .

  VastaaPoista
 7. Paljon tapahtui kesällä sellaista, mitä muistelee varmaan vielä monta kertaa. Parhaaksi valikoituu kuitenkin parin päivän visiitti hyvien ystävien luona Nauvossa, aurinko lämpö, sininen taivas ja tyyni meri. Aaah!

  VastaaPoista
 8. Siis ehdottomasti kesän kohokohta oli UIMINEN. Uskaltauduin pitkästä aikaa uimaan Suomen vesissä. Ai niin, ja tietysti meidän oma koiranpentu kotiutui loppukesästä :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä se ehdottamasti oli helteinen viikonloppu Saaren Mökillä. Lämmin merivesi ja hiekkaleikit. Tuulta juuri sopivasti, ettei sääskistä ollut tietoakaan.

  VastaaPoista
 10. Kesän kohokohta ehdottomasti, itsekkäästi oma eläkepäätös. Ensin kyllä tuli mieleen mukavat juhlat kesällä, siskontyttären ylioppilasjuhlat Hämeenlinnassa, miehen nuorimman siskon mukavat häät ja kahden sukulaislapsen rippijuhlat. Kaikki eri kuukausina, sekin kiva juttu. Onnea Paula SatunNainen, Sinulla hieno blogi, ei ihme, että kävijöitä riittää.

  VastaaPoista
 11. Henkilökohtainen kesän kohokohtani oli, kun kuuden viikon juoksukoulun tuloksena jaksoin juosta 5 km yhtä soittoa :)

  VastaaPoista
 12. Kesä on kesä on kesä, eli silkkaa kohokohtaa kaikki tyynni :)
  Jos nyt ihan pakko jotain erikseen mainita, niin sitten se, kun huomasin, että ei todellakaan tule omppuja (tai no, tulee yksi omppu, mutta sitä ei nyt lasketa) eli se omppuhelvetti ei ole edessä tänä vuonna! Niin hyviä kun ne onkin...

  VastaaPoista
 13. Heippa. Kesän kohokohta oli ilman muuta ensimmäinen kesäni mökillä ja kaikissa niissä touhuissa mitä mökkeily sisältää. Saunominen kuumana kesäpäivänä on ihanaa ja pääsee järveen uimaan.

  VastaaPoista
 14. Eipä tä mitää erikoista kohokohtaa. Ainahan elo on mukavaa, oli kesä tai talvi.

  VastaaPoista
 15. Josko tähän ei laiteta niitä ihania perhetapahtumia kohokohdiksi, vaan työviikon päättyminen.
  Se hetki, kun perjantain kitutunti alkaa ja viikonloppu häämöttää. Se tuntuu niin hienolta, parin päivän vapaa. Ai mikä vapaa ;) ?
  Mukavaa viikonloppua teille.

  VastaaPoista
 16. Onnea blogisi huimasta kävijämääräluvusta!

  Kesän kohokohtia olivat perheen kanssa tehdyt reissut, Lontoo ja Pärnu. Vielä teinitkin tulevat mukaamme, muutaman vuoden päästä voi olla jo toisin.
  Toisaalta voisin nostaa kohokohdaksi myös viikonlopun mökillä itsekseni, oli aika huimaa olla ihan omassa seurassa, puhumatta tai kuulematta ketään toista ihmistä.
  Ja niin...onhan se perusarkikin ihan kivaa :-)

  VastaaPoista
 17. tais esän kohokohta olla 8 viikon ihana kesäloma. paino sanalla loma

  VastaaPoista
 18. Pakko laittaa kaksi asiaa. Lääkäri kertoi, etten olekaan vakavasti sairas, vaikka sitä kovasti pelkäsin:)
  Ja tietenkin, kun talon elementtejä nostettiin pystyyn:)

  VastaaPoista
 19. Kesän kohokohta oli viikko tutulla vuokramökillä, pois arjesta, rapuja ja ahvenia syöden...välillä mansikoita ja kuoharia ;D

  VastaaPoista
 20. Kesän kohokohta oli koko ihana ihana heinäkuu, syötiin ulkona ja elettiin ulkona, mitä nyt nukuttiin sisällä. Se oli ihanaa!!!

  VastaaPoista
 21. Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä:)

  Kesän kohokohta oli ehdottamasti viikko kaikkien lastenlasten kanssa lomalla ja käyntimme Särkänniemessä vanhimman lapsenlapsen kanssa:)

  VastaaPoista
 22. Kesän ehdoton kohokohta oli elokuun alussa, kun kiivettiin miehen kanssa Saanalle hääpäiväämme juhlistamaan. Kaunis aurinkoinen päivä ja mitkä maisemat!

  VastaaPoista
 23. Kesän kohokohta oli kesä itsessään.
  Ja ihana kesä se olikin, lämpöä ja aurinkoa riitti.
  "Vihaan" syksyä ja talvea.

  VastaaPoista
 24. Ehdinpäs vielä minäkin! Lukema 249878! :)

  Kesäni kohokohta oli, kun keitettiin ensimmäiset kahvit mökillä uudella hellalla! :) Se saa vieläkin suun korviin, kun raapaisee sinne tulet.

  Kiitos kivasta blogistasi, jossa on aina kiva käydä, vaikka niin harvoin nykyisin vierailenkin.

  VastaaPoista
 25. Kohokohtana oli koko perheen yhteinen lomailu. Lukema on 249 919.

  VastaaPoista
 26. En ehtinyt - lukema on 250002 :)

  VastaaPoista
 27. Lukema 250,286 siis yli sinun tavoitteen. Kesän kohokohta oli Juhannus kun sai pilkkihaalarit päällä grillata ulkona ja lämmittää puilla taloa kera vieraiden. Kiitti Paula innostavasta blogista.

  VastaaPoista
 28. Minulla oli kaksi tasavahvaa parasta päivää, kun sekä heinä-että elokuussa sukuun syntyi vauva, kahdeksas ja yhdeksäs lapsenlapsen lapset.

  VastaaPoista
 29. KIITOS kaikille osallistuneille!
  Arvonta on viimein suoritettu! ;o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!