Lukijat

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kotikonstein kesäkuntoon

Joopa-joo, olen mainonnan uhri! Schollin telkkumainoksessa pölisi niin vakuuttava jalkapohjakovettumapölypilvi, että piti kiiruhtaa hakemaan ihan oma Scholl Velvet Smooth kesäloman alun kunniaksi.

Juu, ei todellakaan ollut mikään digitaaliaikakauden erikoistehoste mainoksessa, ihan samanlainen pöllähti omistakin koivista. Ehkä vähän sakeampi...

Viimeistelin hoidon Dermosilin ihmevoiteella. Niin oli silkoiset kintut, että vielä piti vetäistä kynsilakat kaupan päälle, sellainen kun ei kuulu normiarkeeni ollenkaan. Tulipas juhlava olo!

Ei kotikonsti silti Sonjan veroinen nautinto ollut! Selkä mutkalla koipia rassatessani kaipasin kipeästi lokoisampaa asentoa, helliä käsiä, mukavaa rupattelua, kissan kehräystä...

Ajoi kuitenkin asiansa!

Tämä ei todellakaan ole blogiyhteistyömainos!
Vaan jos joku joskus haluaa tämän sorttista yhteistyötä tarjota, olen aulis mainostaja!! :o)

14 kommenttia:

 1. Hyvä, että muistutit! Tämä laite loppui täkäläisistä kaupoista tykkänään kesän alussa, mutta huomasin lehtimainoksesta niitä taas olevan. Vaan muistinko, kun tänään pyöräilin Minimaniin...

  VastaaPoista
 2. Tuo on todelaa hyvä poistamaan kovettumia ja saa sitten pidettyä kantapäät hyvässä kunnossa. sain äitienpäivälahjaa sen ja olen todella tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Pitänee hankkia miehelleni tuollainen laite.

  VastaaPoista
 4. Ettäkö on mainontansa väärti?
  Kerran olin jo ostamassa, mutta hyllyistä ei löytynyt kuin hintalappu.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla käytännön kokemuksia tuosta vempeleestä, kun on ollut meikäläisenkin mielen päällä. Yhtenä yönä jo unissani sillä pöllyttelin kuivia kantapäitäni. Nyt täytynee sitten ostaa se:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos uniin tulee pöllyttelemään, niin en jättäisi huomiotta! Ties mikä enneuni!!?? ;o)

   Poista
 6. Hyvä kuulla kokemuksista. Meidän nuoriso olisi tuollaisen halunnut, mutta minä sanoin, että höpö-höpöä on kuitenkin.... :-)

  VastaaPoista
 7. Hyvä tietää. Olinkin jo ajatellut laittaa tämän toivomuslistalle kun joululahjatoivomuksia kyselevät. Nyt täytyy vaan alkaa olemaan kilttinä, vielä ehtii ☺

  VastaaPoista
 8. Ostoslistalla on tämä minullakin ollut, sen verran kamalat on nuo kantapäät aina olleet. Kiitos, kun testasit. Täytyypä käydä töihin mennessä ostamassa.

  VastaaPoista
 9. On hyvä tehdä itsehoitoa aika ajoin, mutta nautinto on välillä päästä ammattilaisen käsittelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jos saisin valita, niin aina oikaisin itseni osaaviin käsiin, mieluiten ihan viikoittain!! Vaan miten se onki niin, että ne kintut jäävät aina vähimmälle huomiolle? Vaikka aika rupuinen olen kyllä kauttaaltaan... ;o)

   Poista
 10. Olen hiukan epäillen suhtautunut tuohon vempeleeseen, mutta taidan uskoa vakuuttelujasi ja laittaa hiomakoneen ostostlistalle. Nimimerkki; Sukkahousukausi aluillaan

  VastaaPoista
 11. SUosittelen minäkin. Hyvä laite "pölistelyyn" ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Heleena, Mummeli, Onnenpähkinäinen, Pepi, Konnadonna, Rva Kivitikka, Sude, Susan, Terhi, Tiinatei ja Aikku! :o)
  Mainio vekotin, toden totta! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!