Lukijat

tiistai 23. syyskuuta 2014

Kotona taas!

 
Kiva on reissata, vaan kotona olo vasta mukavaa onkin pienen pyrähdyksen jälkeen!! Vaikkei kotinurkissa ehditty olla kuin yönsyrjä matkapakaasien tyhjennyksen ja unosten verran, kun jo aamulla lähdettiin hakemaan koiria hoitolasta ja päädyttiin mökille. Vaan niin kylmää pohjoistuulta pukkasi, että koti todettiin sielläkin parhaaksi paikaksi!

Juu, reissu oli oikein piristävä, vaikka 3 ekaa päivää Mies makasi kuumeessa hotellihuoneessa. Kun Mies pääsi tolpilleen, Pupunen valitti korviaan. Ei kun lääkäriasemalle, troppeja ja kolmen päivän uintikielto. Koska altaan reunalla olisi kurja kärvistellä, vuokrasimme auton saaren laajempaan tutkiskeluun. Viimeisenä lomapäivänä olisi tietty voinut ottaa ilon irti elämästä altaalla koko perheen voimin, mutta suuntasimme pääkaupunkiin shoppailemaan...

Vaan oikein onnistunut loma silti, ainakin meitsin näkökulmasta!! Terveenä kuin tammenterho eikä tarvinnut huolehtia arkisista rutiineista. Kahdeksan vanhempainvapaakuukauden jälkeen olinkin kyllä jo kipeästi irtioton tarpeessa!! Niin arkinen kuin olenkin, arjen pyöritys jatkuvine soosin sekoitteluineen ei pidemmän päälle jaksa isommin innostaa. Siksi olikin ylen ihanaa istahtaa valmiiseen pöytään kolmesti päivässä - siitäkin huolimatta, että sapuska oli ikävän brittityylistä. Grillatut munuaispihvit olivat niin eksoottinen viritys, että sen jätin ihan suosiolla kokeilematta...

Elämäni ensimmäinen etelänmatkan suuntautui 27 vuotta sitten Mallorcalle, Palma Novaan. Sittemmin saari ei ole kiinnostanut, kunnes viime syksynä Costa-risteilyllä poikkesimme päiväksi Palman kaupunkiin - ja ihastuimme! Tännepä tullaan uudestaan, sovimme jo silloin Miehen kanssa.

Niinpä loman lähetessä aloin kartoittaa vaihtoehtoja, kriteereinä a) perhehotelli b) all inclusive c) Palman läheisyys. Löysin puitteiltaan niin mauttoman kohteen, että sitähän oli sitten ihan pakko kokeilla!!!

Minidiscoa ja merirosvoshow'ta riittikin joka illalle.

Lystiä oli!
Pupunen osoittautui minidiscon villeimmäksi tanssijaksi, ilta toisensa perään...

Mauttomaan palatakseni,
katso video * TÄSTÄ *  ja kiinnitä huomiota erityisesti hotellin julkisivuun...
.
.

11 kommenttia:

 1. Mitähän tohon hotellin julkisivuun nyt oikein sanois :). Sen verran hiljaiseksi veti.

  Mutta ihanaa nähdä Pupusen iloa tanssilattialla ja vaikka aika hirveiltä noi merirosvot mun silmään näyttää, niin eipä näyttäny discohaita pelottavan :D.

  Sairastaminen lomalla on tylsää. Ei ole ihan yks eikä kaks kertaa, kun meille on käyny just noin. Mutta plussan puolelle jäi reissu selvästi kumminkin. Ja Palma on kiva. Nyt sit kohta pääset vaihtamaan haravan lumikolaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh-heh-hee! Tyyli lienee brittien mieleen, juuri muita hotellissa ei ollutkaan.
   Melkein kaikki ohikulkijat kiskaisivat kameransa esiin ohi kulkiessaan, huomionarvo oli melkoinen - tuskin kuitenkaan yksinomaan hyvällä tavalla... ;o)
   *
   Mies tuntuu säästävän tautinsa lomille, viimeisen 8 vuoden aikana ollut yhden (1) päivän saikulla taudin vuoksi!! No, tänä kesänä oli viikon pois tapaturman vuoksi, sämpylää puolittaessaan halkaisi kämmenensäkin. Miehestä sekin oli ihan turha sairasloma...

   Poista
 2. Voi mikä ilo näkyy Pupusen kasvoilta. Että kiva loma on ollut teillä, sairasteluista huolimatta. Sait kyllä meikäläisen innostumaan Mallorcasta. Emme ole siellä koskaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallorca on tosiaan kiva kohde - ja autoillessa löytyi monta muutakin kiintoisaa kohdetta kuin Palma! Mies alkoi jo suunnitella autolomaa saarella... ;o)

   Poista
 3. Minun mielestäni mahtava hotelli! Tanssimuuvit ihan parhaita videolla! Ihana Pupunen:)

  VastaaPoista
 4. No jopas oli erikoinen hotelli. Noh, joka makuun pitää jotain olla ja eihän tuo hullumpi paikka ollut Pupusen kanssa reissatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanmainio kohde lapsiperheille! Viisi lastenallasta, vesiliukumäkiä, ohjelmaa, lastenkerho (valitettavasti vain englanninkielinen), jätskiä aamusta iltaan... Karmaisevasta ulkonäöstä taisi siitäkin tulla lisäpisteitä lasten asteikolla. Mieliinpainuva kohde... ;o)

   Poista
 5. Mielettömän ihana loma teillä ollut on. Mikä suunnaton riemu Pupusen kasvoilla oli. Tere tulemas kotiin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Annukka, KässäRitu, Iloinen Kulkuri, KristiinaS ja Eisku! :o)

  VastaaPoista
 7. Ohhoh mikä video, ihan hiljaiseksi vetää... ne tanssijat olivat suorastaan karmeita ja pelottavia. Olittepa rohkeita, kun uskalsitte lähteä. Toisaalta, hotelli taitaa olla merirosvo fanin unelmakohde :) Mukava kuulla, että loma oli onnistunut, sairasteluista huolkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susan!
   Ihan samanlaisia tanssiesityksiä ei onneksi hotellilla nähty - tai siis merirosvotansseja joka ilta, mutta ulkolavalla.
   Pupunen totesi merirosvot vähän pelottaviksi, kun pöllähtivät ekana iltan huoneeseen, mutta kovasti ne kiinnostivat eivätkä tulleet uniin siellä eikä kotiin palattuakaan. :o)

   Poista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!