Lukijat

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

11 uutta

Arjen iloja -blogin Sari heitti jo jokin aika sitten "11 asiaa minusta" -haasteella - kiitän ja kumarran!! Ja viimein vastaankin! :o)

Hopeahärkki
1. Mikä on arjessa parasta?
Tavallisuus, turvallisuus, tasapaino. Rehellisesti sanoen en kyllä kestäisi tavallista arkea kovin pitkään, ellei niitä juhlahetkiäkin olisi välissä. ;o)
Syreeni
 2. Millainen kuluttaja olet? Kierrättäjä vai uuden ostaja?
Olen surkea ja taitamaton kirpputorishoppailija, ostan pääsääntöisesti vain uutta. Muuten olen innokas kierrättäjä: paperi-, pahvi-, lasi-, metalli-, paristo-, palautuspll/tlk-, elektroniikkaromu- ja biojäteastiat ovat saaneet pysyvän sijan huushollistamme. Lisäksi kotona on erilliset laatikot kiertoon meneville aikakauslehdille ja kirjoille sekä vähän isompi lodju, johon kerätään seuraavaan kirppispöytään menevää turhaksi todettua tavaraa. Sopimaton vaatetavara toimitetaan pääsääntösesti hyväntekeväisyyteen (Sininauha, SPR, harvemmin UFF) ja kodintekstiilit löytöeläinkoteihin.
Spring Green
3. Mikä kotityö on vastenmielisin?
Imurointi, ehdottomasti imurointi! Mies yleensä imuroi, mistä olen ylenpalttisen kiitollinen. Joskus takavuosina, kun selkä kremppasi, fysiatri sanoi imuroinnin olevan selkävaivaisen surma. Sitä en ole KOSKAAN paljastanut Miehelle, että fysiatri neuvoi myös, miten imurin letku pitää kietoa vyöräisten ympärille, ettei selkä rasitu... ;o)
Luumupuu Kuokkala
4. Salainen paheesi? :)
Ööööö, eihän se sitten ole salainen, jos sen täällä paljastaisin!? Tai ne...
Candy Club
5. Suurin haaveesi?
En haaveile suurensuuria, koitan enemmän nauttia olemassa olevasta. Eläkepäiviä olisi kiva viettää jossain keskeisemmässä Euroopassa, kunhan on ensin saanut tehdä pitkän, antoisan ja mieliinpainuvan työuran.
Cunningham's White -alppiruusu
6. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Elämän ainutlaatuisuus, Mies ja Pupunen.
Saskatoon
7. Mikä kokemasi asia on kasvattanut sinua eniten?
Enkelipojan kuolema (1995) muutti melkolailla elämänasennetta. Elämässä on niin  paljon iloittavaa, ihan pienestä ei kannata isosti valittaa.
Anja-rouvan perintönarsissit <3
8. Mikä on sinulle paras tapa rentoutua?
Kässy, tavallisimmin se villasukka, mutta mikä tahansa muukin käy. Kaikki kurssit sun muut kässyilevät sosiaaliset tapahtumat ovat ihan luxusta.
White Triumphiator
9. Miksi aloitit bloggaamisen?
Aikaa tappaakseni Pupusta odotellessa.
Punaherukka
10. Minkä asian muuttaisit itsessäsi, jos voisit?
Montakin asiaa, olen melkoinen tärpästikkeli (sanoi ekan poikaystävän äiti). Arjessa helpottaisi eniten pidempi pinna, kärsivällisyyden hyve. Olen koittanut lääkitä vaivaa D-vitamiinilla (jota suositteli taannoinen esimieheni kärttyisyyteen, kun en sietänyt asioiden tahmeaa etenemistä...).
Kärsivällisyyden (patientia) ja kestävyyden hyveet – rakkauden johdannaiset – eivät ole pelkkää hampaan puremista. Ne ovat vakaata taipumusta toteuttaa sitä, mikä hyvää on.  (Hyvejohtajuus.fi)
Miss Bateman, Ooh la la tai Madame Le Coultre
(en muista ilman kukkaa, minkä millekin paviljongin kulmalle istutin...)
11. Minkä taidon haluaisit oppia?
Koulussa lauloin kuorossa (altto). Toivoisin heleämpää ääntä, kykyä jonkin soittimen hallintaan sekä letkeyttä tanssilattialle. Onneksi Pupunen on melkomoisen musikaalinen ja riivatun rytmitajuinen, saan retuuttaa häntä muskarissa ja toivottavasti jatkossa jossain tanssiseurassakin... ;o)

Purppuraomenapuu Royal Beauty
KIITOS SARI haasteesta!!
 Tällä kertaa en laita haastetta eteenpäin, sen verran ehdin sitä jo roikottaa...

PS. Kuvat pääosin ennen reissuun lähtöä otettuja. Matkan aikana menetimme ikävästi pensaskirsikoiden, omenapuun ja koristeomenapuun kukinnat.Tuoksu on vielä jäljellä. :o)

11 kommenttia:

 1. Satuinpa hyvää aikaan blogikierrokselle! Ihanaa, kun vastasit haasteeseen! :)
  On muuten tosi, että vaikka kuinka nauttisi tasaisesta arjesta, niin kyllä silloin tällöin tarvitsee edes ihan pikkuisen juhlahetken arjen keskelle!

  VastaaPoista
 2. Ihania, rehellisiä vastauksia ja totta... elämän ainutlaatuisuus <3 senpä kun kaikki saisivat ymmärrettyä :)

  VastaaPoista
 3. Haasteiden vastauksia ei koskaan kyllästy lukemaan :-)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, kun saitte Pupusen omaksenne <3
  Pupunen on tulevaisuuden tanssii tähtien kanssa -ohjelman vakiotanssittaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupunen on show-mies, joten en kyllä sitäkään mahdollisuutta tyrmää... ;o)

   Poista
 5. Teillä tais olla aikas pitkä odotus....ainakin minust tuntuu, että siitähän on jo pieni iäisyys kun minäkin sun lukijakuntaasi liityin. Vaan hyväähän kannattaa odottaa, sanotaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liki 3 vuotta ennen kuin saimme lähettää paperit kohdemaahan (jonotus neuvontaan, adoptioneuvonta, lupa Valvirasta, kiintiöpaikan jonotus) + 4½ vuotta paperit kohdemaassa ilman mitään väliaikatietoja + matkavalmistelut lapsitiedon saavuttua = 7½ vuoden odotus. Kyllä kannatti, vaikka voimille se ajoittain otti. ;o)

   Poista
 6. Olipas kiva, ja antoisaa, lukea vastaukset. Hyvin vastasit ja niistä voi ottaa opikseen yks jos toinenkin;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sari, Onneli Winter, Onnenpähkinäinen, Rva kivitikka, Pepi ja KristiinaS. :o)

  VastaaPoista
 8. Ihania vastauksia "Arjen iloja".
  Lämmin halaus enkelipojasta, aivan oikein niin iso surullinen asia kasvattaa itseä sekä lähipiiriä. Olemme kokeneet saman lähipiirissä Sääksmäellä on kaksi vauvojen hautaa.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!