Lukijat

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesätöihin

En olekaan ollut KESÄTÖISSÄ sitten 1980-luvun - ja huomisesta alkaen jälleen (työuraa kuitenkin > 25 vuotta)!! Olen aika iloinen ja innoissani (ja vähän jännittynytkin), pääsenhän viimein toteuttamaan samalta aikakaudelta kytenyttä ammaattihaavettani!! Toivon (ja uskonkin) sen poikivan vielä vaikka mitä ihanaa, odottamatonta ja mielenkiintoista!! Olen onnellinen, onnekas myös!

Pupuselle se tietää myös muutosta, päiväkotiarki alkaa. Onneksi menee mielellään ja aiempien satunNaisten hoitopäivien perusteella tiedän, että solahtaa vaivatta muiden lasten joukkoon. Varmasti hyväksi: paljon virikkeitä, uuden oppimista, ikäisiään kavereita.

Kuten itsellenikin, hyväksi. Puolitoista vuotta lähinnä vain 4-5 vuotiaan kanssa seurusteltuani tunnen osittain taantuneeni samalle tasolle. Kesätyössäni saan taas käyttää päätäni ja kirjoittaa, joka päivä. Mahtavaa!

Voi siis olla, että täällä horinointi jää lähiaikoina vähän vähemmälle...

Kuva: muokattu HS.fi -kuvasta

PS Heja Sverige! Ei kai kukaan kuvittele, että eiliset häät olisivat jääneet huomiotta?? Pöh ja pah, ei todellakaan!! Kaarle XVI Kustaa ja Silvia saattelivat viimeisimmänkin tenavansa avioliiton satamaan, toki se on juhlan paikka tässäkin töllissä. Prinsessahäissä (19.6.2010 ja 8.6.2013) nautittiin kuohuviiniä prinsessa- (ja paremman puutteessa) bebe-leivosten kanssa. Prinssihäät voi juhlia vähän miehisemmin: olutta ja Kallenmätitahnavoikkareita - juhlatunnelmaa tuli niistäkin, vallankin kun olivat Ruotsimaalta kotiin kannettuja! Valitettavasti unohdin kuitenkin hankkia pienet Ruotsin liput heiluteltaviksi. ;o)

15 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää sulle kesätöihin! Mahtaa olla outoa pitkän kesäloman jälkeen. Pupunen tykkää varmasti kun on samanikäistä seuraa.
  Minä istuin eilen myös tiiviisti katsomassa prinssihäitä. Eipä huomattu juhlistaa muuta kun ruotsalaisilla uusilla perunoilla ja hyvin happamalla (hyi) minkä lie maalaisella valkkarilla.

  VastaaPoista
 2. Työn iloa! Sitä tuntuu olevan jo etukäteenkin ilmassa =D

  VastaaPoista
 3. Iloista kesätyöaikaa sinulle! Varmaan kivaa!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kesätyön saannista! Kiva kun tykkäät mennä töihin.
  Häät on mulla vielä katsomatta mutta lehtikuvat on olleet niiiiin ihania ja kyllä nuo taitaa oikeasti rakastaa toisiaan.

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Asenne sinulla ainakin on kohdillaan!
  Arki suljahtaa varmasti uomiinsa, vaikka alussa voikin olla tiukka paikka jutella taas aikuisten asioita, aikuisten kielellä ;-D
  Antoisaa kesää!!

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen vaiheeseen! Mukavaa, että on mieluisa työ.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa mukavalta ja sitä varmasti onkin, kivaa kesäaikaa teille:)

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen elämänvaiheeseen!
  Muista sitten jos tulee kirjeitä, että kaikkia ei saa heti avata :) Pitää malttaa juhannuksen yli!

  VastaaPoista
 9. No nyt sun olis vähänniinkuin pakko kertoa tästä vähän enemmän :). Kokopäiväinen kirjoittaminen kuulostaa kokolailla unelmahommalta. Hirmusti Onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn tultua saatan paljastaa pahimmat munaukset... ;o)

   Poista
 10. Mukavasti sujuvia työpäiviä ja pojalle iloisia hoitoretkiä.

  VastaaPoista
 11. Kiitos KässäRitu, Tiinatei, Auli, KristiinaS, Rva Kivitikka, Anniina, Onnenpähkinäinen, Irma, Tilkkureppu,Tilkkuilo, Annukka ja Terhi! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!