Lukijat

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Ei niin innostavaa...

Kuun vaihde ja sen myötä lankalaihisripittäytyminen lähestyy. Tuli kiire päätellä nojatuolin vierellä lojuneet (ei niin innostavat) tekeleet. Tarttui nimittäin mukaan taas lankaa lähikaupan läpi pyyhältäessäni (200 g Nostalgiaa alekorista) - syntejä on anteeksi anottaviksi...

Piirakkauuni pihisee, Anopille lemppariväriä. Tellua töllöttäessä tuli pitkä kärki, voi olla että joudun vielä lyhentämään. Koko 41/42, Seiskaveikkaa 120 g.

Yksinäinen kerä Novita Veeraa pyöri nurkissa. Kuolettavan ruma väri ja 100% akryyliä, siis ihan painajaismainen hirvitys, mielenrauhaa mukiloiva ällötys. Lanka itsessään oli kuvottavaa pötkylää, ihmeellistä liki kierteetöntä muoviputkiloa. Olisi ollut helpompaa heittää roskiin, mutta niin vaan väänsin pipaksi, viimeistä langanpäätä myöden - siksi nuo hömpät lehdykät "tupsuina". En tiedä, olisiko liian karhea sytomyssyksi? 48 g. Ihan aikuisen kokoa, vaikka tässä Pupusen kuupassa onkin.

Huomenna ripittäytyminen...

Edit 13.8.: Äiti tykkäsi hirvityksestä ja otti omakseen....
 

3 kommenttia:

 1. Minulla kävi oikeastaan hyvä tuuri, sillä kun iltapäivällä menin kauppaan, oli kaikki alelangat jo myyty. Olisin kuitenkin rohmunnut niitä ihan hulluna.=)
  Kiva malli tuossa myssyssä, varsinkin nuo tupsut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sude! :o)
   Minullakin meni ensimmäiset (ja parhaat värit) sivu suun, alekorit tyhjenivät varmaan muutamassa tunnissa. Alehinnoittelua jatkui kuitenkin useasmman päivän ja kerran myyjä lykkäsi kärryn kohtalonomaisesti suoraan eteeni kassaa kohti pyyhältäessäni - pakkohan sitä oli jäädä penkomaan... ;o)

   Poista
 2. Minustakin myssy on nätti ja värikin on aika lähellä lempiväriäni :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!