Lukijat

tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukorttitalkoot mallia 2015

Sunnuntaina fiilisteltiin perinteiset joulukorttitalkoot, lajissaan ties monennet peräjälkeen.

Ensimmäiset talkoot pidettiin vuosia sitten Veljen perheen piiitkän keittiönpöydän äärellä kun Veljentytöt Nuorempi ja Vanhempi tarvitsivat vielä seuraneitiä vanhempien lomaillessa. Näin mentiin monta vuotta, vasta viime vuosina kortteilu on siirtynyt oman ruokapöydän ääreen.
Porukka on kuitenkin sama: Veljentytöt, Mummo ja meikäläinen, Sisko tarjoilee glögiä ja  homejuustolla höystettyjä pipareita. Tosin tänä vuonna mukana hyöri myös Pupunen, hän teki omin pikku kätösin mehevän kinkkupiirakan - Sisko auttoi vain uunin kanssa.

Tarjolla oli (-si voinut olla) Veljentyttöjen Muumilaakso-pipareita. Toivat ison pussillisen - jotka sitten unohdin laittaa pöytään!! Vaikken ehkä olisi raaskinut syödäkään, ovat niin upeita!! Säilyvätköhän Jouluun?

Jotain muutakin unohtui... Muistikortti kamerasta! Upea korttisato jäi kuvaamatta!! Tai siis toki kuvattiin, mutta ei mitään tallentunut. Kyllä harmittaa!! Miten onnistunkin AINA toheltamaan...??


6 kommenttia:

 1. Harmittava sattuma tuo muistikortin puuttuminen. Onneksi sait kortit valmiiksi ja matkaan.

  VastaaPoista
 2. Tärkeintä kuitenkin oli, että kortit valmistuivat, vaikka kuvat jäivätkin ottamatta.

  VastaaPoista
 3. Nuo hattivatit on niin upeita! Puuttuva muistikortti on kamala tapaus. Pyrin siihen, ettei ikinä tarvitse ottaa sitä pois kamerasta.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka voinkaan uskoa, kuinka harmitta, että ne korttikuvat eivät tallentuneet! :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kvilttaaja, Onnenpähkinäinen, Marjut, Marle ja KataMaria! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!