Lukijat

torstai 31. joulukuuta 2015

Lisää filttejä...

Sunnuntaina 7. huhtikuuta 2013 postasin:


2½ vuotta se otti, vaan nyt on valmista!! Lankalaihis siivitti viime metreillä kirimään...!

 Juu-u, koira on entistä harmaampi.

Silmuista sukeutui 8:n pyöröllä torkkupeitto ja toinenkin, koko n. 130 * 140 cm kumpainenkin. Sen verran on harvasilmäistä, että käyttöön otetaan varmaan vasta sitten kun koirista on aika jättänyt. Ei ole kivaa, jos koirat koko pitkän työpäivän kuljeksivat filttejä perässään raahaten, jos kinttu tai parikin on sujahtanut neuloksesta läpi! Hankaloittaa ainakin rapuissa kulkemista ja sohvalle hyppäämistä, vaikka ruokakupille pääsisikin. Juu, ei, jemmaan!

Kaikki lanka meni, tasan kilo. Siltikin vaikka osa meni roskiin - langassa oli pitkiä pätkiä mustaa "siimaa", kun pörröt ja pompulat olivat unohtuneet... Ei ole kummoista Novita-laatu nykyään.

Ovat kyllä ihanan keveitä ja pehmeitä (Silmu: 36% mohairia, 33% polyamidia, 31% akryyliä). Hmmmmm, mutta näyttävätkös vähän jättimäisiltä koiranoksennuksilta??

Ehkäpä annankin shaalit joskus jollekulle lahjaksi? Käsinpesukaan ei oikein puolla tähän huusholliin jäämistä... Juu, ei, jemmaan!


KIITOS KAIKILLE BLOGIYSTÄVILLE
KULUNEESTA VUODESTA
&
KUPLIVAN KIHELMÖIVÄÄ
UUTTA VUOTTA 2016!

15 kommenttia:

 1. Ihastuttavia peittoja olet ahkeroinut! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Silmu-lanka oli todellakin onnetonta laadultaan, neuloin siitä asusteen jos toisenkin kun halvalla sain... Sähköistä ja vetelää neulosta lopputuloksena, mutta eipä kyllä ole painavaa eikä kutittavaa. Koirat ainakin näyttävät tykkäävään torkkupeitoista!

  Hyvää neuloksellista ja tuottoisaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Koirat tuntuvat viihtyvän vilttien alla. Hyvää tulevaa vuotta 2016!

  VastaaPoista
 4. Kivat peitot olet tehnyt, tarina oli myös hauska. Rauhallista vuodenvaihdetta ja kaikkea hyvää vuodelle 2016!

  VastaaPoista
 5. Ihanat, eivätkä tosiaankaan ole mitään koiranoksennusta!
  Ihan pumpulipalleroilta näyttävät ja ehkä myös tuntuvat ;-D
  Nuohan olisivat varmasti mukavat myös hartioilla? Grillikatokseenne? Siis jos et lahjaksi niitä annakaan?

  VastaaPoista
 6. Projektit tuppaa venymään täälläkin.. Ihanan pehmoiset shaalit, ainakin siltä näyttää..koirat ovat niin mainiot siellä pehmisen keskellä.. hauska postaus.. Mukavaa uutta vuotta!!

  VastaaPoista
 7. Erikoislangoista tulee usein erikoinen lopputulos. Shaalit Näyttävät sopivan loistavasti koirillesi. Hyvää uutta vuotta. Ensi viikolla saat postia.

  VastaaPoista
 8. Onnellista Uutta Vuotta sinulle Paula!

  VastaaPoista
 9. Moikka! Kahdeksikon puikolla on varmaan parempi neuloakin Silmua kun kaksipuolikkaalla. Tein taannoin pipon, muistaakseni kanssa tarjouslangasta. Pipo pidetty jo nukkaiseksi ja siihen kuuluva kaulaliina vielä kesken. Purkaa ei kannata. Nätit ja varmasti mukavan lämpökset torkkupeitot niistä keksit. Eikä yhtään muistuta koiran oksennusta, höh.Koirat on sitten ihania, osaavat ilmehtiä. Ihan selvästi olet kertonut niille jotain;).
  Oikein kivaa ja onnellista uutta vuotta 2016 Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 10. Mukavan pehmoisen näköiset torkkupeitot!
  Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
 11. Ihanat pehmoiset peittoset. Käsityörikasta vuotta 2016. Ja kiitos vielä niistä sukista minä ihan rakastan niitä. Olen paljon aatellut, mitenkä yllättäisin sinut. Toivottavasti keksin sen jonakin päivänä.

  VastaaPoista
 12. Kiitos Maca, Anonyymi, Marjut, irma, Anne-Mari, Eija, Rva Kivitikka, Tanni, Kirsti, Kvilttaaja, Tuta, KässäRitu, Heleena ja TarjaRakel! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!