Lukijat

torstai 29. maaliskuuta 2012

Illan hämärtyessä

Ah, olen taas SAANUT nauttia seuraneidin velvollisuuksista Veljen ja Veljenvaimon reissatessa. Päivät tosin menneet töissä ja Veljentyttö Vanhemmalla koulussa, mutta illasta aamuun on yhteistä aikaa.

Myös Koirarouva ja Vanhapiika seurustelivat yhden yön yli Herrakoira Hepulin kanssa. Kaikki koirat ovat leikattuja, eivätkä oikein tiedä, miten toisiinsa suhtautua, kun kukaan ei tuoksahda OIKEALLE nartulle tai uroolle! Paras siis olla kuin muita ei olisikaan... Perin juurin rauhallinen ilta ja yö!

Jokunen viikko sitten kerroin Veljenvaimon makkariremontista, kattovalaisin oli silloin vielä menossa vaihtoon. Nyt se on uusittu!

Ihanan iso ja näyttävä! Myös varjostimen sisäpuolella on kivat kristalliketjut, jotka valitettavasti eivät näissä kuvissa näy.

Muilta osin talo rempattiin jo isäinpäiväksi (katso täältä), sittemmin on myös Veljentyttöjen huoneiden valaisimet uusittu.

Veljentyttö Nuorempi sai toivomansa helmiäisvalaisimen.

Se luo mystistä valoa illan hämärtyessä. Ja tämäkin on ihanan isokokoinen!

Veljentyttö Vanhempi sai omansa joululahjaksi.

Ihmettelin varjostinta pitkään ennen kuin tajusin sen tehdyn nauhasta! Hauska ilmestys!


Itse en ole vieläkään saanut hankituksi valaisinparia, josta olen haaveillut jo 2 vuotta. KAKSI vuotta! Saamattomuuttakin vissiin, mutta myös nuukuutta! Ovat nämä vaan ihanat, varjostimetkin metallia. Vielä jonain päivänä... (Kuvat: kodinterra.fi)

Pitäisi ottaa Veljenvaimosta mallia, niin meilläkin tapahtuisi joskus jotain, yhdessä hujauksessa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!