Lukijat

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Käsittämätöntä!

Ei kannata ihmetellä, miksi kaikki maksaa nykyisin NIIIIN kamalasti! Katsokaa nyt näitä!!

Stockmannin maaliskuun kanta-asiakasesite: painettu hyvälaatuiselle kiiltävälle paperille, sisältö jäljittelee laadukasta naistenlhteä, jonka hinta R-kioskilla huitelisi kympin korvilla. Selattu kahdesti, ei aiheuta säntäystä shoppailemaan, paperinkeräykseen.

Vepsäläisen katalogi: painettu huippulaadukkaalle paperille, kääntöpuolella maaliskuun Deko. Dekon irtonumero R-kioskilla maksaa 6,90 euroa.

Deko ei ole tyyliseni sisustuslehti, eikä Veppsäläinenkään sytyttänyt. Lehti selattu kerran, ei aiheuta säntäystä shoppailemaan, paperinkeräykseen.

H&M katalogi: painettu kiiltävälle paperille (näistä neljästä selkeästi huokeimmalle, mutta vastaavasti malleille pitää tietty maksaa kuvauspalkkiot). Olen kerran tilannut H&M Homesta tarjoustyynynpäällisiä ja muutaman muun poistohintaisen tuotteen ja sen jälkeen olen saanut varmaan jo kymmenkunta katalogia. Selasin kodintekstiiliosuuden kerran läpi, kävin kurkkaamassa nettisivuilla, kumpikaan johtanut tilaukseen, paperinkeräykseen.

Stockalta ostin pussillisen rairuohonjyviä, nappasin mukaan Nelson Gardenin Puutarhan ilo -siemenkuvaston - vaikken KOSKAAN kasvata siemenistä mitään (kun kuitenkin kitken sirkkalehdet rikkaruohoina). Tämäkin aviisi on painettu hyvälaatuiselle paperille, paremmalle kuin valtaosa naistenlehdistä. Täytyy myöntää, että olen tutkiskellut tätä hartaammin kuin Viherpihan kestotilaustani ikina - muttei se tule ikinä koskaan johtamaan siementilaukseen - kenties kuitenkin taimikaupassa hyödynnän lukemaani... Paperinkeräykseen vasta syksymmällä.

Ei ihme, että kaikki maksaa nykyisin NIIIIN kamalasti! Asiakashan nämä TÄYSIN TURHAT ökykuvastot maksaa!! Haluanko ylipäätään maksaa tuotteista ylihintaa järkyttävien markkinointikustannusten vuoksi??

Odottelen alennusmyyntejä...

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin totta. Pelkkää tuhlausta!

  VastaaPoista
 2. Stocka....avaamatta lehtiroskikseen
  H&M edelleen jossain kelmussaan, osoite tulee olemaan sama...
  DEko ei ole minunkaan lehteni, mutta aika usein se(kin) tulee ostettua kun on tarjoyksessa - nyt taas oli ja KIROSIN kun puolet lehdestä oli Vepsäläisen mainoskatalogia!!
  Eli mä en edes saanut sitä mistään!!

  On tää niiiiiiin väärin :)

  VastaaPoista
 3. Alennusmyyntejä odotellaan täälläkin. Välillä hirvittää se paperin määrä, mitä kuukaudessa kertyy paperinkeräykseen vietäväksi. Ja meillä sentään poltetaankin jonkin verran sanomalehtiä syttyinä, puulämmitys kun on huushollissa. Monesti olen myös ihmetellyt sitä lippulappusten määrää joka löytyy erilaisista tarjouskirjeistä, eikö olisi halvempaa ja ekologisempaa painaa kaikki yhdelle paperille, kuin kaikki mahdollinen omilleen? Tietokoneajan piti vähentää paperisaastetta, mutta kyllä minusta tuntuu että moninkertaistunut se on, eikä suinkaan vähentynyt.

  VastaaPoista
 4. Ah, maalla on mukavaa. Ei turhaa roskapostia.

  VastaaPoista
 5. Just´äsken sen huomasin...
  Yhtään kuvastoa en ole saanut tänä keväänä. En kyllä ole tilannutkaan pariin vuoteen mitään. Jotain hyötyä siis on laiskuudestakin. =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Helinä, Pepi, Katjuksa, TeSa ja Ellu! :o)
  Katjuksan kommentista vaivuin muisteloihin, lapsuusvuosina suoramarkkinointi koostui kahdesta A4:sta: toinen oli Hakalan K-kaupan kirkaanpunainen ja toinen Osuuskauppa Hämeen yleensä valkopohjainen sinisin tekstein. Ja ne tuli myös luettua! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!