Lukijat

torstai 8. maaliskuuta 2012

Karnaluks 3 minuutissa

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää, naiset hyvät! 
Sen kunniaksi melkein naislogiikkaa...

Lupasin Miehelle reissuun lähdettäessä, että tällä kertaa ei poikettaisi Karnaluksissa. Hui!

Miehen päikkäreiden aikaan päätin pyörähtää Vanhassa kaupungissa, mutta koska se on niin moneen kertaan  koluttu, hyppäsin (kuitenkin) lähimpään taksiin. Jo sisään astuessani tiesin, että se oli virhe, PAHA VIRHE! Olisihan se pitänyt tajuta jo rikkoutuneesta Mersun keulatähdestä, mutta viimeistään hajun olisi luullut karkoittavan.

Mutta ei, minä päätin ajan säästämiseksi karauttaa haisevalla taksilla Karnaluksiin, olihan hotellilta matkaa sinne melkein 2 km. Perille päästiin, tosin aivan outoa (pitkää ja kiemuraista) reittiä, eikä taksimaksukaan ollut kohtuuton. Se olisi ollut kohtuuton, ellen olisi tarkastanut, mitä sain rahasta takaisin ja vaatinut tiukasti korjausta.

Kun viimein pääsin Karnaluksin oven taa soittelemaan ovikelloa, kassaneiti sanoi oven avatessaan "Olemme suletud kolmes minuutis!". Jaahas, 3 minuuttia shoppailuaikaa!!

Säntäsin lankaosastolle. Pirulauta, en muistanut, että tarjouslangat on laputettu oranssilla. Hetken aikaa pyörin väkkäränä, kunnes myyjä läväytti valot pois kommentoiden "Olemme suletud!". Nappasin kainaloon puolen kilon pussin (12,64 eur)  hyväksi havaittua Schoeller Stahl Filzi -huovutuslankaa ja lähdin kassalle.

Kassalla asioi amerikkalainen lady, joka kovasti halusi tietää, mitä hänen ostoksensa tekivät dollareissa. Onneksi hän joutui myös lainaamaan rahaa ystävättäreltään (Karnaluksissa vain käteismaksu!), joten sain vuoroa odotellessani tilaisuuden nappailla yhtä sun toista käsiin osuvaa mukaani - en tietenkään ollut älynnyt kiireessä ottaa ostoskoria ovelta, joten koitin kaiken saada pysymään hyppysissäni...

ShamanCatin vinkistä etsin virkkuukoukkuja valolla. Ja löysinkin!!! Olisi ollut myös valaistuja puikkoja, mutta niitä en himoinnut. Tapion kaupassa Milwardin (koko 6½) hinta olisi ollut 7,50 - Karnaluksissa 1,38 euroa (säästö yli 80%). Kaikki koot olivat saman hintaisia, mukaan lähtivät 2½, 4½ ja 6½. En ole vielä kokeillut...

Jotain muutakin mukaan tarttui, nämä kaikki yhteensä 20,58 eur (sis. alv.). Ja mitä kaikkea olisinkaan ehtinyt, jos en olisi jäänyt siitä taksimaksusta tappelemaan... Olisin saattanut jopa triplata shoppailuaikani - ruhtinaalliset 9 minuuttia!

Ai niin, paluumatkalla eksyin... Kahlasin sohjoisilla jalkakäytävillä, olin hikinen ja kiukkuinen. Hunajaolut onneksi tasoitti mielen! Miestä taisi kyllä vähän hävettää kun piirtelin valaistulla virkkuukoukullani laajoja kaaria Olde Hansan pimeydessä...

9 kommenttia:

 1. Semmottii sattuu, kun on kiirus.
  Hyvää naistenpäivää myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Olipas kerrassaan hauskaa luettavaa.
  Olet tosinainen.

  Oikein ihanaa naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miksiköhän ne siellä pitävät meitä jotenkin sivistymättöminä *kikattelee kuvitellessaan niitä valokaaria*

   Naisellista päivää!

   Poista
  2. Kyllä munkin pitää sinne Karnaluksiin suoriutua.

   Odotan sinulta KM-testiraporttia (ei siis tekniikan maailma vaan käsityön maailma) valaisevista virkkuukoiukuista. Voiko sillä esimerkiksi virkata yöllä umpipimeässä ilman lisävaloa? Jos vaikka virkutus iskee keskellä yötä. Tai yöllä autossa repsikan paikalla :D. Jos virkkaa autossa pimeällä, onko vieressä repsikanpaikalla heiluva valo kuskia häiritsevä?

   Valokaari on hyvä ajatus. Seuraavaan Hevisauruskonserttiin lapset saavatkin sitten itsevalaisevat virkkuukoukut mukaan :D Siis sitten kun olen ensin käynyt Karnaluksissa. Toiset lapset heiluttavat vanhempiensa ostamia ryöstöhintaisia välkkyviä kertakäyttöniittirannekkeita, meidän muksuilla on virkkuukoukut...

   Hyvää naistenpäivää!

   Poista
  3. Oi Paula! Just parasta seuraa oliisit seuraavalle Tallinan reissulle!!!! Oikean henkiset ihmiset yhdessä Karnaluksin reissulla saavat tupla ilon kun tietää että kaveri hengittää yhtä kiihkeästi ja koko paluumatkan voi sitten jutella niistä mitä jäi ostamatta :)))

   Poista
 3. Toisin sanoen ne discojen valotikut on siis niin mennyttä!
  Valaiseva virkkukoukku sen olla pitää!! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun ehdit edes jotain ostoksia tehdä ettei tullut hukkareissua:)

  Vanhoja tarjottimia minäkin käytin omia tehdessäni.

  VastaaPoista
 5. Jestas,olet ollut tosi tehokas shoppailija :)Ehkä hyvä,ettei ollut enempää aikaa ;)Hyvää naistenpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos TeSa, Matonkude, Katjainkeri, Laura, Pepi, Irma ja Kisa! :o)
  Jep, pitääkin tehdä virkkuukoukkutesti ennen kuin valoisat yöt pilaavat testiympäristön! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!