Lukijat

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Perinnelahja

Sisko muistaa jouluisin jo perinteeksi muodostuneella lahjalla, risteilylahjakortilla. Mieluiten käytämme mieluisan lahjan Päivä Tukholmassa -risteilyyn, mutta nyt ei vaan Miehen työvuorot mallanneet, oikein mihinkään väliin matkaa ei saatu sovitettua.

Männäviikolla Mies täytti vuosia ja sattuipa siihen vielä 2 peräkkäistä vapaapäivää, joten otin minäkin pari lomapäivää. Suuntaismme Tallinnaan, lisäsin pakettiin omatoimisesti yhden hotelliyöpymisen - ikään kuin Miehelle synttärilahjaksi.

 
Menomatkalla lumi pöllysi niin, ettei edessä ajajaa nähnyt, edes takasumuvaloista ei mitään hyötyä. Koirat eläinhoitolaan vietyämme jätimmekin auton Hämeenlinnaan ja hyppäsimme pikavuoroon, tuntui turvallisemmalta matkanteolta.

Siksipä seuraavan aamun ihanan auringonpaiste yllätti täysin! Kevään ensimmäinen terassireissukin on nyt tehty, kahvit mascarponekakun kanssa Raatihuoneentorin laidalla.

 
Matkalla ei ollut sen suurempaa tarkoitusta tai tavoitetta, hyvää ruokaa ja lepoa. Siinä onkin jo ihan riittämiin yhdelle reissulle! Synttärsankari valitsi ruokapaikan, vanhan suosikkinsa Troikan: sankarille pelmenejä "kylän tapaan" ja munuaispannua, minulle blinejä savulohen kanssa ja grillattuja lampaankyljyksiä. Kyljykset olivat surkeimmat koskaan saamani, mutta muuten menu oli mainio, vaikka jälkiruualle ei enää tilaa jäänytkään.

Ja minäkin sain, mitä minä aina haluan: HUNAJAOLUTTA Olde Hansassa. Reissu olisi TÄYDELLISEN epäonnistunut ilman tuopillista tai paria!

Kiitokset Siskolle mukavasta reissusta!!

3 kommenttia:

 1. Nää teidän reissukertomukset saa aina niin kaipaamaan jonnekkin...missä ois teinihoitola? Koiran ja kissat saan helposti sijoitettua johonkin, mutta entäpä noi kaks teinipoikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Oi nam blinejä ja olutta, voiko parempaa herkkua olla...no ei voi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katjainkeri ja Taina!
  Ah, tuossapa hyvä business-idea, markkinarakoa varmasti teinihoitolalle löytyisi!! :o)
  Nooooo, mämmi on ehkä kaikkein parasta, blinit ja olut sitten seuraavana... ;o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!