Lukijat

torstai 22. maaliskuuta 2012

Tyyli ja koti

Olen jo pitkään silmitellyt Tyyli ja koti -kirjakerhon mainoksia - ja viimein retkahdin (se olisi väistämättä tapahtunut jossain vaiheessa...)!

Tervetuliaiskirjoiksi sain herkkupaloja:

Gail Abbot (kuvat Mark Scott): Valoisat huoneet - sisusta kotisi skandinaaviseen tyyliin

Oiva kirja valkean sisustustyylin ystäville! Minähän EN ole sellainen - mutta kirja oli oivallinen siitä huolimatta. Tyylikäs, skandinaavisen tyylikäs. Minähän EN pidä skandinaavisesta tyylistä, mutta tykkäsin silti. Tämän täytyy siis olla hyvä kirja!

Selina Lake & Sara Norrman (kuvat Debi Treloar): Romanttiset kodit.

Romanttinen tyyli jakautuu neljään kategoriaan: vintage-romantiikka, pelkistetty romantiikka, kartano-romantiikka, moderni romantiikka. Ihan liian romanttinen makuuni. Olen kuitenkin heikkona näyttäviin valaisimiin, ja kirja suorastaan pursui niitä! Kuten myös upeita peilejä. Kuola valui katsellessa, siis oikein hyvä kirja.

Lopullisen koti&tyylittely-päätöksen sinetöi liittymistarjouksena (9,90 eur) ollut Katja Rinkisen (kuvat Tarmo Korhonen & Katja Rinkinen) Vintagen viemää - 50 sisustusprojektia Parolan asemalta.

Blogia olen seurannut satunnaisesti, mutta kuljettuani kolmen vuoden ajan aseman ohi koulupäivisin, halusin kirjan jo ihan NOSTALGIAn vuoksi! Lukioromantiikkaa...

En jaksa uskoa, etä ikinäkoskaanmilloinkaan tekisin yhtäänmitäänlaisinkaan kirjan ohjeilla. Mutta ohjeita on kiva lueskella, makustella. Kuvat ovat kauniita, ulkoasu hurmaava. Jopa Mies tutki kirjaa pitkään ja kehui "hyvin tehdyksi ja tyylikkääksi". Täytyy olla siis tosi hyvä kirja!

Näistä riittää lueskeltavaa moneksi illaksi!!

7 kommenttia:

 1. Mä lainasin just viime viikolla ton Vintagen viemää-kirjan ja aion ihan ehdottomasti tehdä tuon tyyppisen lampun=D Niinhän se on että erilaisia juttuja voi ihailla ilman että niitä omaan kotiinsa laittaisi,mielestäni tän blogimaailmankin parhaita puolia:)

  VastaaPoista
 2. Täytyykin tutustua tuohon ensimmäiseen, vaikka nykyisin tykkäänkin vaaleasta, en oikein miellä itseäni yhtään skandinaavisen ystäväksi -yhtä vähän kuin aallon, marimekon tai artekinkaan....

  Kaksi muuta mulla onkin :)
  Ja jos haluat yhden hyvän vinkin, nii se on: Hillittyä kauneutta!!
  I h a n a kirja, jonka parissa on nyt mennyt ilta jos toinenkin. Eli ahmin ahmimatta :)

  VastaaPoista
 3. Löysinhän minäkin tieni tänne ja oi kuinka ihana taas luekella blogiasi! Tosi Ihana! Minäkin jälleen olen aloittelemassa omaani,sitä vanhaa. Teki piiiitkä tauko/lopetus hyvää. Mielenkiintoisia kirjoja sinulla.

  VastaaPoista
 4. Onpa herkullisen näköisiä kirjoja! Nam, ensiksi ahmisin tuon Romanttisen ja sitten Parolan.. Ihania!

  Ja tulehan muuten osallistumaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kun löysit blogini ja tervetuloa lukijaksi:) Minäkin ihailen ja selailen kovasti kaikenlaisia sisustuskirjoja. Sitä odotellessa, että joskus on se koti, johon noita ideoita voi edes joitakin kokeilla. Mutta sitä ennen pitää kerätä mahdottoman iso varasto kaikkea ihanaa, jottai muistaisi puoliakaan matkan varrella nähdyistä sitten kun ne ideat voisi toteuttaa:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kirsi, Pepi, Rnya, Intsu, Hymyilevä tyttönen ja Elina! :o)
  Selailin jokunen viikko sitten Akateemisessa "Hillittyä kauneutta" -kirjaa, ja se oli tosi houkutteleva! Ihan jo ne kannan nahkatuolit saivat kaupassa kirjaan tarttumaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!