Lukijat

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Pientä pintaremonttia...

Poikkesin viikonloppuna Veljen perheen luona, Veljenvaimolla oli TÄYSI RÄHINÄ PÄÄLLÄ!! Veli nukkui päikkäreitä sohvalla, Veljentyttö Vanhempi valmisteli päivän ateriaa, Veljenvaimo oli tyhjentänyt makuuhuoneen ja riehui maalisudin kanssa. Sanoi ettei vielä perjantaina töistä lähtiessään arvannut, että lauantaiaamuna iskee inspiraatio! Ja ei kun rautakauppaan!

Sunnuntaina käydessäni katto oli jo saanut valkean maalipinnan ja seinien maalaus oli juuri alkamassa, listat oli irroitettu, takaseinän tapetti vielä poistamatta ja uudesta oli vasta näytepala teipattuna seinään.

Hösseliksi on pantu!! Remppa oli valmistunut jo keskiviikkona ja sain eilen kuvan sähköpostiini (pyysin luvan julkaisemiseen). Yöpöytävalaisimien jalatkin ovat vaihtaneet väriä! Ikkunaverhot uusittu...

HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ! Outoa, sillä "normaalisti" en ole järin ihastunut harmaaseen, mutta makkarissa väri näyttää TOSI tyylikkäältä! Tapetti on mielestäni tosi makea ja seinien harmaa näyttää lämpimältä. (Siitä se varmaan johtuu, lämmöstä!? Siis "epänormaali" harmaatykkäykseni?)

Kattovalaisin ja päiväpeite ovat kuulemma menossa vaihtoon, lamppumalli on jo päätetty. Mielenkiinnolla odotan...

Miten alkoikin taas tuntua, että oma koti näyttää NIIIIN nuutuneelta. Jotain tarttis tehdä!! Sitten, kun ilmat lämpiää... Täytyy hakea vähän enemmänkin inspiraatiota Veljen Perheen luota (kts. täältä)!! Ah, VÄRIÄ elämään - ehkä rippunen harmaatakin!!?

6 kommenttia:

 1. Ihana! Mie just tässä yks päivä sanoin tytölle, että jos olisi rahaa, pistäisin sisustuksen uusiksi ja korvaisin tummanruskean värin tummanharmaalla. Mutta kun ei ole, täytyy katsella tuota ruskeaa... Olen täysin kyllästynyt tuohon tehosteseinään (kuten mieskin!). Mutta ei sitä viitsi ruveta vaihtamaan, kun ei siitä rempasta niin kovin pitkä aika ole :)
  Paitsi että meillä on kolmea eri tapettia olkkarin seinillä. Jotain tartteis tehdä... Pitäiskö maalata tapettien päälle...tai jotain.

  VastaaPoista
 2. Mikään ei ole niin hyvä vauhdittaja kuin kuva toisen onnistuneesta muutoksesta!
  Ja kevätaurinko!
  Ja maalipurkki kaapissa!
  Ja ja ja ..... :)

  Nyt sit odotellaan.....mitä teet....

  VastaaPoista
 3. Tosi tyylikäs ja kaunis!!! Saman makkarin ottaisin kiljuen, tosin maustaisin ihan pikkiriikkisen sitä jollakin omaan tyyliin sopivalla "väripilkulla". Mutta Kaunista on, Kaunista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sirutuuli, Pepi ja Hymyilevä tyttönen! :o)
  Kiitos myös Veljenvaimolle inspiraatiosta!!
  *
  Kovasti jo mietin päivitystä omaan kämppään. Ensimmäisenä uutta sijoituspaikkaa HARMAALLE sohvalle (juu, tajusin just, että meillä on harmaa sohva makuuhuoneessa!) - mökille vai tässä talossa takkahuoneeseen tai työhuoneeseen...
  Tapettikaupoille pitäisi mennä ja vaikka mitä ajatuksia taas kihisee päässä...
  *
  IIIIIK, Sirutuuli, älä vaan maalaa tapetin päälle! Sitä kadut niin kauan kun siinä talossa asutte! Poista vanhat alta, vaikka se niin tylsää onkin, ja maalaa vasta sitten! On meinaan kokemusta maalattujen tapettien poistosta, lähti n. 3*3 mm kokoisina palasina ja seinä oli ihan ruvella sen jälkeen, tasoitetta meni tolkuttomasti... Ja aikaa meni vielä enemmän! Ja kynnet meni ihan tyystin...

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis tyyli (heh itsellä on samantapainen!)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!