Lukijat

torstai 19. joulukuuta 2013

Hyvä kiertää...

Elokuun lopulla - ottaessani Suden haasteen vastaan - en arvannut, millaiset kiireet pitäisivät loppuvuoden liikkeessä!

Anna hyvän kierää -haasteen vastaanottaessaan lupautuu jatkamaan haastetta ja laittaa kolmelle jotain itsetehtyä hyvää mieltä tuottamaan.

Suden suloinen joulutonttu kurkki oven takana pari viikkoa sitten ja kotiutui meille oitis.

Haasteen ottivat vastaan KahviKaneli, Eija, Kirsi ja Mehtäemäntä. Vasta nyt huomasin, että myös Niisku oli ilmoittautunut vähän myöhässä! Niisku, pistä yhteystietosi (osoite sivupalkissa), näin joulun alla riittää hyvää mieltä jaettavaksi ylenpalttisesti! ;o)

No, ollakseni rehellinen: koska tavoitteenani oli saada haaste eteenpäin ennen joulua, en ehtinyt tehdä mitään uutta vaan turvauduin vanhempaan varastoon... Kortit sentään ovat ihan tuoreita omatekoisia.

Eli haasteen vastaanottaneet saivat 4 glögimukimattoa kukin. Jos leipoisin, olisin laittanut pari sydänpipariakin mukaan, mutta nyt se oli vain lämpöisenä ajatuksena kortin muodossa.

Mukimattoja on omassakin käytössä, kestävät konepesun ja silityksen (kankaat puuvillaa, pohja fleecea, välissä vanu).

GLÖGINTUOKSUISTA PIKKUJOULUA!

7 kommenttia:

 1. Ihan hirmuiset ihanat on,eilen saapuivat ja illalla pääsivät jo käyttöön,tyttö varasi itselleen kelkkanallekuvioidun,on kuulema henk.koht.,muut eivät saa käyttää:) Pisti hieman hävettämään kyseisten alusten supersiisti ompelujälki,sittenhän mä vasta tajusin että kenellekään,korostan kenellekään en tule ikinä antamaan/lähettämään mitään itseommeltua,blogiin voisin kyllä joskus ihan huvitusmielessä laittaa lähikuvan jostain tekeleestäni:) Kiitos kaunis paketista ja suloisesta kortista,jatkan haastetta vielä ennen joulua♥

  VastaaPoista
 2. Minäkin sain pakettini eilen ja olen onnesta soikeana. Miten ihanat lasin (ja pullan!) aluset minulla nyt onkaan. Ja nämä menee heti käyttöön! Kiitosta vain.
  Ja hyvä lähtee kiertoon!

  VastaaPoista
 3. tänään saapuikin tuo siun ihana paketti perille. kiitos vaan oikein paljon! teen postausta aiheesta heti kun saan värkättyä jotain itseltäni valmiiksi niille jotka haasteen haluavat vastaanottaa..

  VastaaPoista
 4. Tonttu on kyllä söde!
  Kauniit kiertolaiset laitoit matkaan.

  VastaaPoista
 5. Tonttuiset terveiset sinulle ja lukijoillesi täältä Joulupukin kaupungista. Hyvä kiertäköön noin ihanilla jouluisilla tuotteilla.

  VastaaPoista
 6. Kirsi KahviKaneli ja Mehtäemäntä, kiitos ja olkaa hyvät! :oD
  Kiitos Terhi ja Eisku! :o)

  VastaaPoista
 7. palasin Berliinin reissulta ja nyt työmaalla huomasin viestisi,kiitos paljon kun otit mukaan matti myöhäisen ja samalla totean että jouluksi ei minun osuuteni haasteeseen ehtinyt mutta lupaan hoitaa haasteen julki ennen vuoden vaihdetta.
  Hyvää joulua!ja iso kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!