Lukijat

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Polkkaa ja RaitaaTaosteleva Tao ("elämää ja puuhastelua Taon tapaan, taostelua" - mainio johdannainen!) huomioi ihastuttavalla unikko-tunnustuksella saatesanoin "SatunNainen - Blogi jota olen seurannut jo paljon ennen oman bloggailun aloittamista ".

KAUNIS KIITOS TAO!!

On tosi kivaa löytää uusia blogeja - vallankin jos harrastukset, ajatukset ja tyyli ovat samanhenkisiä - ja nehän ovat! :o)

Jatketaan vielä lisää keveillä, kauniilla, lämpöisillä väreillä!

Jokunen aika sitten tein Nallesta mukaelmat Dropsin palmikkosukista. Nyt sovelsin samaa ohjetta vähän paksummalle langalle, hyvin onnistuivat Seiskaveikastakin! Tällä kertaa tein reunapitsin ihan ohjeen mukaan, seiskasta olisi tullut liian vahva perinteisenä nirkkoreunana.

Joulupakettiin päätyvät, tosin ei omaani! ;o)

Vaaleanpunaiset kokoa 38, 117 g ja oranssinkirjavat pykälää isommat, 124 g.

9 kommenttia:

 1. Voi että...tuli heti noista sukista mieleeni, että Facebookissa on ryhmä Jouluapua, jossa kaivattiin villasukkia. Siellä saa "valita" perheen "tarinan" perusteella oman auttamiskohteensa ja lähettää suoraa heille. Käy käytetytkin, siistit ja hyvät, lelut ja vaatteetkin.. Mutta tosiaan, jossain niistä kaivattiin lapsille villasukkia.
  Voi, jos tämän kautta joku muukin lähtisi tähän mukaan!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkimassa tuolla FB:ssa, vaikuttaa kivalta ja toimivalta idealta, TÄMÄN AJAN TALKOOHENKEÄ!!
   Valitettavasti tämän joulun alusaika on aika hektinen, enkä ehdi seurata palstaa pidempään, mutta vuoden mittaan valmistuneet "ylimääräiset" sukat vien taas johonkin hyväntekeväisyyskeräykseen - siellä joku saa etsiä sukkiin sopivan kokoiset jalat. :o)

   Poista
 2. Kiitos Paula tätäkin kautta, perille tulivat ja menevät joulupukin konttiin! Ovat livenä vielä kauniimpia kuin kuvassa. Saajat ovat onnellisia nämä saadessaa, tiedän sen jo nyt :-)

  VastaaPoista
 3. Kauns sukkapari taas! Tuollaiset on ihana löytää paketista.

  VastaaPoista
 4. Mitenkäs se väriterapia menikään: vaaleanpunainen hellii ja hoivaa - siksi paljon pienillä tyttösillä. Oranssi tasapainottaa hormonitoimintaa - siksi varmaan minunkin suosikkini tässä iässä! Upeita ovat ja kelpaavat kyllä kelle vaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pohdiskelija, Rva Kivitikka, Pepi, Mummeli ja Tao! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!