Lukijat

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Yötä myöden

Ha-ha-hahaa-hahaha, ei sukkia muka, ha-ha! [kyynistä naurua]

Eilen edellisen postauksen eetteeriin saatuani olin juuri ehtinyt levitellä langat seuraavaa työtä suunnitellakseni, kun Mies soitti: Kummisetänsä tuo kuorman kuivaa polttopuuta, olisiko jemmassa sukkia, myös Kummitädille, heti seuraavaksi aamuksi.

No eipä ole, en juurikaan tee sukkia varastoon (lastenkokoisia jämäsukkia lukuun ottamatta), suunnittelen väriyhdistelmät ja varren mitan mieluiten saajan mukaan. Mutta lankojahan on, joten ei kun lykyt puikoille...

Aikapulasta johtuen tyydyin vähän niukempiin varsiin, tikuteltavaa riitti siitä huolimatta. Aamu-03:n jälkeen en enää uskaltanut räpytellä silmiä, etteivät vahingossa jää kiinni-asentoon! Toki siinä välissä tein lounasta (helppoa), päivänukutin Pupusen, lämmitin tölliä klapeilla (epähuomiossa vähän liikaa, hyvä ettei pannu haljennut ja varaaja räjähtänyt!), lenkitin koirat (lyhyesti), söimme välipalaa, kävimme temppujumpassa (fillarilla), tein päivällistä (nopeaa), leikimme ja lauloimme (joka toisessa välissä) sekä yönukutin Pupusen. Mies palasi töistä, kun päivän puuhat pussissa.

Valmista tuli 04 maissa, älysin puolihorteessa vielä punnita ja kuvatakin!

Kummitädille koko 41-42, 107 g
Kummisedälle koko 46-47, 140 g

Ha-haa, nauran kuutamoon,
Ha-ha-hahaa-hahaha!
 .

16 kommenttia:

 1. Voi jestas sinun tikuttelutahtia, ei voi kuin ihmetellä :-O Itse kun saan hädin tuskin yhden sukan varren tehtyä illassa. No, toiset ne osaa ja toiset yrittää :)

  VastaaPoista
 2. Mitä opimme tästä....aina pitää olla muutamat sukat jemmassa :)
  Että eikun tikuttelemaan vaan !!

  VastaaPoista
 3. No huhhuh - ihan hengästyttää lukiessa... Hienoa jälkeä kuitenkin tuli :)

  VastaaPoista
 4. Sä tikutat sitten ihan moottoritienopeuksilla noita sukkia:)

  VastaaPoista
 5. Huh - no onneksi kuitenki vielä naurattaa ;)

  VastaaPoista
 6. Voi a_p_u_a ! Ihan hengästytti jo lukiessa. Sä olen ihan kone!

  VastaaPoista
 7. Varsinainen vauhtihirmu!ihailin jo viime postauksen sukkamärrää, mutta nyt selvisi: tuo mahdoton nopeus! Vielä kivat sukta ja raidoilla! Hattuani nostan Sinulle.

  VastaaPoista
 8. Olin näköjään aivan ällikällä lyöty tuossa nopeudestasi, että kirjoittaa naputtelin muutamat virheet edelliseen kommenttini. :)

  VastaaPoista
 9. Ei voi olla totta... Sukista tuli hienot. Taitaa päivätorkut maittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kyllä, mutta havahduin myrskytuulen ulvontaan. Ja juuri kun aloin tottua siihen ja vaipua uneen, Pupunen jo heräsi päikkäreiltään... Mutta viime yö tuli kyllä nukuttua makoisasti!!

   Poista
 10. Minulle tuli sama mieleen kun Pepillä, että ihan hengästyin lukiessani päiväsi/yösi tapahtumista. Olet kyllä mahtava kutoja. Mutta hyvä idea isännältäkin, että kudot sukat puukuorman tuojalle. Nimittäin ne lämmittää mieltä enemmän kun arvataankaan ja jos rahaa tarjoaa palvelusta, niin yleensä ei oteta, sukat kyllä kelpaa. Kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä oli juurikin se jutun juoni! Mies sanoi nukkumaan könytessään, että ihan hyvin sukat voisi lähettää postissa jälkikäteen kiitokseksi, mutta kyllä siinä idea jotenkin kärsisi! Parasta on, kun saa kiitokset tuojalle heti mukaan! :o)

   Poista
 11. Kiitos Johanna, Pepi, Hannele, Kirsi, Eija, KatjaS, MiunMaun, IsoGnu, Hepsi, Irma, Eija ja KässäRitu! :o)
  Kun ei ollut sitä varastoa hyödynnettäväksi, sai just saajiensa väriset sukat - ja silloin ne tuntuvat itsellekin mieluisilta. :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!