Lukijat

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Blogilista.fi lopettaa (karhunpoika sairastaa)

Yllättävä uutinen! Syitä palvelun lopettamieen ei ole millään tavoin avattu, edes blogilistan omassa Kehitysblogissa ei ole mitään mainintaa. Pikaisella googgeloinnillakaan ei löytynyt  kauhistelua kummempaa.

satunNainen / Tilastot / Liikenteen lähteet

Todella harmillista! Ensinnäkin siksi, että Blogilistan hakutoiminnot ovat olleet niin helppokäyttöiset, kivoja blogeja löytyy selkeän aihepiirijaottelun ansiosta. Ja kieltämättä myös siksi, että moni lukija löytää omaankin blogiini juuri Blogilistan kautta!

Eniten toki tulee googgeloinnin kautta, käytetyimmät hakusanat ovat: satunnainen, karnaluks, paviljonki, satunnainen paula, suomen kaunein koti, wingspan huivi, pannumyssy, satunnainenblogi, toukkapussi, vinot kasvot.

Vinot kasvot? Kas kun ei vääräleuka...

Kirjauduin Bloglovin' -palveluun. Ensivaikutelma ei kovin kiinteää suhdetta lupaa, sekava ja monimutkainen. Vaatinee tovin totuttelua (ja ryöpyn manauksia).

* * * * *

Pupunen on ollut nyt 1 vuoden 3 kuukautta Suomessa, terveenä kuin vuohipukki. Illalla kuume nousi ensi kerran, tänään vietetään nuhaisaa toipilaspäivää Niiskuneidin kanssa dvd:itä katsoen.

Viikonloppua jo odotellen...

Karhunpoika sairastaa,
häntä hellikäämme -
lääkkehillä hoidelkaa
Nalleystäväämme.
Uni paras lääke on,
sitä nauttikaamme -
Nalleraukan kuntohon
aamuksi jo saamme.

14 kommenttia:

 1. Ihan ensimmäiseksi, voi ei harmi Pupusen puolesta. Toivottavasti ei ole isompi flussa tulossa, että selviäisitte päivällä parilla.
  Talven mittaan on ollut, varmaan enemmän kuitenkin aikuisilla sitkeää pitkäaikaista yskää flunssan jälkeen. Äidin tekemä villapeitto mitä parhain ja ne Niiskuneiti dvd:t, sitten lepoa välillä.

  Minulle vähän hepreaa tuo koko blogilista -juttu, mutta onneksi olet lähellä, jos olen ensi kesänä huuli pyöreenä=-O .
  Leppoisaa viikonlopoua teille, Pupuselle toipumista!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista Pupuselle♥
  Hepreaa on minullekkin tuo blogilista juttu..:D

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista Pupuselle! Hän näyttää niin hellyttävältä tuolla pesässään, värikkään peiton alla:)

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista Pupuselle! Onneksi lapset yleensä toipuu niopeasti.

  VastaaPoista
 5. Toipumista Pupuselle. Ihana pikku pesä ;D

  VastaaPoista
 6. Suloisesti on muumi vieressä :) paranemisia

  VastaaPoista
 7. Hyvä kun poika on ollut terveenä, voi sitä nyt vähän sairastaakin ja kun on noin hyvässä hoitoasennossa kamun kanssa niin kyllä pian paranee.
  Tuota Blogistan uutista jo itsekseni ihmettelin että miksi näin käy. Kaikki vanha tuttu ja hyväksi havaittu häviää. Lista on ollut tosi kätevä ja onhan se ollut kiva välillä katsoa missä oma blogi listalla majailee. Nyt ei voi olla kateellinen naapurin paremmin sijoittuvasta blogista;) Heh, toi nyt vaan tuli mieleen ku just luin jonkun kateus-uutisen.

  VastaaPoista
 8. Harmi kun lopettaa tuo Blogilista , vaikken ole juurikaan sitä enää itse käyttänyt. Bloglovinia ja Bloggeria vain. Pupuselle pikaista paranemista ❤️

  VastaaPoista
 9. Ihana kuva Pupusesta! Mikä on sairastella lämpimän peitteen alla, Muumi vieressä ja hyvä lasten DVD... ja tietenkin se tärkein: hoiva:) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 10. Kiitos KässäRitu, Irmastiina, Konnadonna, Mummeli, Eija, Onnellinen Oliivi, KristiinaS, AnneAulikki, Anne ja Aikku! :o)
  Myös Pupunen kiittää!
  *
  Tauti selätetty, muksu riehuu taas entiseen malliin...

  VastaaPoista
 11. Hyvä että Pupusen tauti meni jo ohi!!
  Joskus muinoin käytin Blogilistaa säännöllisesti, nyt en enää juuri ollenkaan. Mulla on seuraamani blogit Feedlyssä, tykkään siitä. Blogilistassa on se huono puoli, että sillä taitaa pystyä seuraamaan vain niitä blogeja, jotka bloginpitäjä on itse sinne lisännyt. Esim. Feedlyllä voi seurata kaikkia, myös ulkomaalaisia.

  VastaaPoista
 12. Minäkin suosittelen Feedlyä! Siihen on myös hyviä appseja puhelimelle ja androidille. Itse luen pääasiassa tabletilla, ja hyvin toimii. Minulla on nyös bloglovin-tili, joten sitä kautta pääsee oman blogini seuraajaksi, mutta itse pidän tuosta Feedlyn visuaalisesta ilmeestä.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Hepsi ja Anniina! :o)
  Kiitos vinkeistä! Menenkin heti kurkkimaan tuonne Feedlyyn!! :oD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!