Lukijat

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Hääsukat

Sain "tilauksen" hääsukista. Hääpari on jo vähän varttuneempi, innokkaita luontoihmisiä.

Morsmaikulle Novitan nappisukat (Novitan vanhempi sukkalehti, malli I) katajaisin napein.
Koko 38, langanmenekki 145 g.

 
Sulholle toivottiin ihan vaan perusmallin saapassukkia. Silläkin uhalla, että pitkäaikainen sukkasuhteeni tilaajan kanssa kariutuu, tein taas oman pääni mukaan! Perinteinen saapassukan jouste vaihtui nappivarsisukan mallineulokseen, varrensuuhun  samanmoinen ainaoikeinreuna ja sentään yksi katajanappi näihinkin! Pitäähän hääsukat (hää)pariksi tunnistaa!!

Tämä oli ensikosketukseni Seiskaveikan Aapoon - erottaakohan sen Seiskasta muu kuin kerän koko, 100 g? Koko 43, langanmenekki 162 g.

 Jos noita punaisia parsimuksia ihmettelette, niin ne ovat sydämet! 

Osan tein kirjoneleena kantalappua tehdessäni, osan silmukoita jäljitellen. Jos EN olisi tehnyt kirjoneuleena, olisin sydämet ehkä poistanut, en ole kovin tyytyväinen lopputulokseen. No, lisääväthän sentään vähän kulutuskestävyyttä - ja onneksi ovat piilossa jalan alla...

Onnea hääparille!

16 kommenttia:

 1. Sukista tuli täydelliset!
  Vaikka miehen tilaus olikin vain "normisukat" niin lopputulos on aivan ihastuttava. Miehekäs, mutta kuitenkin niissä on se "juju"
  Sydän kantapäässä täydentää kokonaisuuden, eikä ole ollenkaan huono.
  Kiitos Paula, vielä tätäkin kautta!
  Nim. "pitkäaikainen tilaaja" ;-D

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja hääparille. Arvasin heti että punaiset "läntit" täytyy olla rakkauden sydämet. Ihanat sukat. Varmasti saajiensa mieleen.
  Pakko kysyä kun kaupassa ihmettelin tuota 7 veljestä Aapoa. Kerä on tosiaan 100 grammaa, mutta muuten vaikutti ihan normi 7 veljekseltä. Mikäköhän idea Novitalta tämä on? Materiaaliltaan ei varmaankaan poikennut millään tavalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Aapo onkin aika poika, sitä ei löydy Noviltan omilta sivuilta lainkaan...
   Epäilen, että lanka on tehty ihan vain kampanjalangaksi, 100 gramman keristä saa "houkuttelevampia tarjouksia" (kympillä neljä kerää). Valveutunut neuloja ei tähän hämyyn taida langeta... ;o)

   PS. Veljeksistä pisin, Tuomaan kaksosveli, harkitsevainen ja järkevä, veljesten puhemies. Usein vertauksia käyttävä veljesten paras tarinankertoja. Vanhan lautamies Mäkelän kuoltua Aapo perii hänen tehtävänsä (Wikipedia).

   Poista
 3. Täytyyhän se rakkauden läikähdys näkyä! Siis tuo punainen ja jos vielä sydän niin avot!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Minusta nuo punasydämet ovat mukavat muistot siitä, miksi sukat on saatu. Enkä vihjaile, että hääpari olisi jo niin vanha, etteivät häitään muuten muistaisi.

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava idea, hääsukat! Kauniita ja hienosti toteutettu, sydämmet ovat juuri oikea koriste hääsukkiin:)

  VastaaPoista
 6. Tuo sydän tekee niistä hääsukat ja muistuttavat käyttäjiä häistään aina noita käyttäessään :-)

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavat sukat hääparin jalkoja lämmittämään, kunnon varret ja kaikki!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat hääsukat olet tikutellut:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Rva Kivitikka, Irmastiina, Suvituulia, Marjut, Maca, Marle, Tilkkureppu, Päivi. Onnenpähkinäinen, Satu, Tarja ja VillaTuta! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!