Lukijat

torstai 26. heinäkuuta 2012

"Tupatarkastus"

Olipa eilen kiva iltapäivä - Anja-rouva, tytär ja tyttärentytär kävivät kyläilemässä!!

Anja-rouva emännöi taloa Timo-isännän kanssa 44 vuotta (1962 - 2006), talon rakentamisesta kauppohin kanssamme. Tytär ja tyttärentytär ovat innokkaita käsityöharrastajia, olemme tutustuneet Opiston kursseilla.

Eilen pidettiin siis "tupatarkastus", kaffiteltiin ja katselmoitiin reilun 6 vuoden aikana tekemämme päivitykset talossa ja pihapiirissä. Paljon on muuttunut, mutta vielä on paljon alkuperäistäkin jäljellä! Ei kuitenkaan vuodelta 1962, sillä talon rakennuttajat ovat seuranneet aktiivisesti ajan trendejä ja muutoksia on tehty matkan varrella moneen otteeseen.

Se oli muuten yksi syy talokauppojen syntyyn - talosta huokuvan hyvän hengen, sijainnin, ison pihan ja pihan grillikatoksen lisäksi. Aiemmat remontit kertoivat, että talosta on pidetty hyvää huolta, sitä on rakkaudella hoidettu ja huollettu.

Sydän läikähti Anja-rouvan sanoessa, että hänestä on mukavaa, että me olemme viihtyneet talossa jo pitkään. Toivottavasti saamme yhtälailla 44 vuotta täyteen!!

Sinä aikana ehditään järjestää vielä monet uudet "tupatarkastukset"!

Anja-rouva, Ritva ja Sini
kiitos vierailusta ja ihanista tuliaisista!! 

Brabantian säilytyspurkkiin oli kätketty Lapuan Kankurien Ryytimaa -pellavapuuvillapyyhkeet, joihin Ritva-tytär oli kirjaillut nimikirjaimemme - upeat!! Currylle tuoksuva Wahlenbergia procumbens suloisessa kaffeekupissa on tarkoitettu grillikatokseen, värit on mietitty siniseen sisustukseen sopiviksi. Koirien tuliaisnakit katosivat parempiin suihin jo ennen kuvausta...

Kuvien pieni pullo ja hopealusikka 3-ottelusta "palautuivat kotiin", Ritva-tytär on ne lapsuutensa leikeissä löytänyt tontin nurkilta! SUURKIITOS!! <3

PS. Illalla surffailin etuovi.comissa - bongasin kylällä myynnissä olevista kohteista 4 sellaista, joita kävimme tätä taloa etsiessämme katsomassa. Osan niistä tiedän vaihtaneen omistajaa näiden kuluneiden 6 vuoden aikana useammankin kerran. Olen entistä onnellisempi tämän talon HYVÄSTÄ HENGESTÄ.

4 kommenttia:

 1. Eiks ole ihana tunne kun tietää tulleensa kotiin :)
  Ja hyvään kotiin kaiken lisäksi!

  Minäkin kesän mittaan olen ajtellut monesti pyytää Lillan edellisen omistajan tupatarkastukselle, mutta en kuitenkaan ole sitä tehnyt, joku ääni päässä aina sanoi, että älä tee sitä....muutama päivä sitten kuulin, että kattuu sitä että myi....joten hyvä etten kutsua esittänyt, siunattu intuitio!!

  VastaaPoista
 2. Ihana, että olette tekemisissä edellisten omistajien kanssa ja heillä varmasti hyvä mieli, kun näkevät, että pidätte talosta hyvän huolen.

  VastaaPoista
 3. Hauskat tuliaiset olette saaneet. Etenkin tuo pikku pullo ja lusikka ovat varsinaisia oivalluksia. Kyllä ihminen kotinsa tuntee.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pepi, Rva Kivitikka ja Tiinatei! :o)
  Kyllä vaan, tämä talo tuntui heti ensi hetkistä juuri meidän kodiltamme!! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!