Lukijat

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

YLLÄTYS-YLLÄTYS!!

... eikä mikään niin kovin mieluinen!!! Jopa ikirauhallinen Mies purskautti voimasanojen ryöpyn kotiportilla, iltamyöhällä, reissusta palatessamme.

Tilaamamme sorakuorma oli toimitettu. Ei kuitenkaan lämmitystolpan eteen, mihin se oli pyydetty jättämään, vaan suoraan PORTILLE! Jos tulee vähänkin rankempi sade, koko tonnien lasti valuu autotalliin!! Vaikka mahtuisihan sitten taas kulkemaan portista! Kuorman ehdimme levitellä vasta ensi viikolla...

Mukavampi yllätys odotti postilaatikossa, olin ansiottomasti voittanut Tarutikin kuva-arvonnassa. Palkintopaketista paljastui kiva peltirasia, (nimestään huolimatta) valkoisen punakosmoksen siemeniä, suloisia mansikkaservettejä ja lempisuklaatani mukavan tervehdyksen kera - kaikki kääräistynä kivaan kankaaseen somalla pitsinauhalla paketoituna. Palkinnon sisältö oli ihan selvästi RÄÄTÄLÖITY, koska se osui niin suoraan meikäläisen mieltymyksiin!!

KIITOS TARUTIKKI!
Tämä mukavampi yllätys lohdutti kummasti!

6 kommenttia:

  1. No kiva ylläri portilla :O)
    Hienon palkinnon olet saanut.

    VastaaPoista
  2. Onkohan minus jotain vikaa kun hieman kateellisena katselen tuota sorakuormaa....ihan noin paljon minä en tarvitse, mutta kun kaikki pitää roudata kottikärryillä kuorma kerrallaan.....


    Ps. Ei pitäis olla rankkoja sateita luvassa :)

    VastaaPoista
  3. Onneksi yllätyksiä oli kaksi,toinen mukavampi vaikkei tuo sorakasakaan paha ole.Täälläkin sitä kaivattaisiin.Työtä siinä kyllä aina on.

    Ihana palkinto tarutikiltä.

    VastaaPoista
  4. Ihania postauksia ja ihanan paketin olet saanut :) En ole ehtinyt postailemaan, enkä näköjään lukemaankaan, mutta hei, elossa ollaan ja hengessä mukana Paulan arjessa :)

    VastaaPoista
  5. Joten teillä autotallissa nyt tosi tukeva lattia????

    VastaaPoista
  6. Kiitos Kahvikaneli,Pepi, JaanaElina, Anna ja Rva Kivitikkka! :o)
    Ihan vielä ei valahtanut autotallin lattiaksi, matkalla sadevesikaivo ehti(s)i haukata osansa. Vettä tulee, muttei vielä liian rajusti. Mahtaakohan kasa kovettua kastuessaan...???

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!