Lukijat

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Oho!


Adventit menivät jo aiemmin sekaisin, nyt sitten laskiainenkin... Taitaa olla kalenteri kateissa pahemman kerran, pää pilvissä ja ajantaju kadonnut? Onneksi en ehtinyt laittaa vielä herneitä likoamaan, laskiaistiistain soppa kun on perinne - herneet hankitaan jo kesällä maalaistorilta.

No, ainakin laskiaispullat olivat hyviä!! Tosin hillosilmänä oli kirsikkahilloa, kun marsipaani unohtui. Vai mitä sinne sisään piti lykätä?? Mantelimassaa? Mansikkahilloa?

Pitäisiköhän panna blogi katkolle, etten itseäni isommin enää munaisi? Tosin päivissä sekoaminen ei munauksistani ole ollenkaan pahimmasta päästä...

Tämä blogihan oli alun pitäen ajantappoprojekti. Tai siis jo ne pari edeltävääkin. Nyt - 4½ vuoden jälkeen - ei ole enää tarvetta ajan tappamiselle. Päinvastoin, aika lentää kuin siivillä! Ja liekö enää oikein mitään sanottavaakaan?

Tarkemmin ajatellen: onko koskaan ollutkaan? ;o)

Tarkoitukseni oli lopettaa Pupusen saapumiseen. Mies kannustaa jatkamaan - vaikka alunperin koko blogia vastustikin.

Toisaalta mieli tekisi jatkaa, mutta haluaisin säilyttää yksityisyyden - liekö mahdollista? Piirit ovat niin kovin pienet näillä kotikonnuilla.

Mietin vielä...

20 kommenttia:

 1. Jatka, jatka! Tekstejäsi on mukava lukea eikä yhtään haittaa vaikka elät itsellesi sopivamman kalenterin mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Älä missään nimessä lopeta. Täällä on kiva käydä lukaisemassa tekstejäsi. Anna mennä vaan :)

  VastaaPoista
 3. Jatka ihmeessä. Jätät pupusen pois postauksista. Believet or not tulee hetkiä jolloin ajatukset on hyvä olla jossain muualla kun koti hommissa ja lapsissa. .vaikka ne rakkaita aiheita on molemmat. ..pidä inspiroiva tauko. Mutta älä jätä meitä. .

  VastaaPoista
 4. Tosiaan, pitipä käydä oikein tarkistamassa. Laskiainen on tosi myöhään ja sitä myöten myös pääsiäinen. (ts. pääsiäinen on myöhään jne)
  Viime vuonna laskiaissunnuntai oli 10.2. joten et mitenkään munannut.
  Täällä on ollut kiva poiketa katsomassa tilkkutöitä, puutarhaa, sisustamista ym, mutta ymmärrän hyvin tuon yksityisyyden säilyttämisen ongelman.

  VastaaPoista
 5. Ei tuo nyt niin iso moka ole - kuten Heleenakin sanoi, laskiaisen paikkahan vaihtuu vuosittain, se kun riippuu pääsiäisestä, jonka ajankohta taas riippuu kevättasauksen jälkeisen täydenkuun ajankohdasta. Joskus laskiainen osuu jo tammi-helmikuun vaihteeseen, joskus taas vasta maaliskuulle, ja mitä vaan siltä väliltä.

  Sitä paitsi niitä laskiaispullia on ollut tyrkyllä kaupoissa jo ties kuin pitkään, joten meneehän vähemmästäkin ihminen sekaisin! ;) Tuskin ehtivät torttu- ja piparitaikinat ja lanttulaatikot siivota hyllyistä, kun tunkevat tilalle runebergintorttua, laskiaispullaa ja mämmiä. Konvehtien tilalle samantien pääsiäismunia - ja kun ne saadaan pois sesongista, niin sitten on jo aika pistää myyntiin taas konvehteja, lanttulaatikkoja, torttuja ja pipareita...

  Mun mies ei muuten taida tietää eroa runebergintortun ja laskiaispullan välillä: viime keskiviikkona hän odotti saavansa kermavaahtoa pursuavaa pullaa, mutta saikin vain hillosilmälieriön. ;) Minä en muuten ota kantaa siihen, mitä täytettä laskiaispullassa pitäisi olla, koska en syö koko pullaa. :D

  Jatka ihmeessä blogia, vaikka ymmärrän sinun halusi olla nyt entistä tarkempi yksityisyydessä.

  VastaaPoista
 6. Voi älä lopeta! Pidä vaikka vaan kässyblogina, jos et halua kertoa liian henkilökohtaisia juttuja.

  VastaaPoista
 7. Mä komppaan aiempia, jatka (vaikka vaan kässyjen kirjauspaikkana) ihmeessä! Toki ymmärrän, että tarve yksityisyyteen on suurempi nyt.
  Varmasti lukijasi ymmärtävät, ettei postauksia välttämättä satele tuhkatiheään ja ettei perhekuvia kannata odotella. Kuulumisia ja kässyesittelyjä olisi kyllä tosi kiva nähdä jatkossakin!

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä ehdottomasti kuin kaikki muutkin; älä lopeta!
  Teillä on nyt niin suuri muutos elämässänne, että ei mikään ihme, jos päivät, viikot ja kuukaudet ovat sekaisin. Mutta so what? Kyllä se siitä pikku hiljaa tasoittuu!

  VastaaPoista
 9. Mietikkin tarkkaan ja toivottavasti tule siihen johtopäätökseen, että et lopeta!!
  Kirjoittelet, kun ehdit ja kun siltä tuntuu..:)

  VastaaPoista
 10. Älä hyvä ihminen missään tapauksessa blgiasi lopeta!! Hyvä vaan,että olet viettänyt laskiaista ajoissa,sillä ennenkuin se ehtii virallisesti tulla,niin lunta ei ole sitten enää yhtään. Tuossa edellä,kyllä on upea pupusen huone! Kelpaa siellä pienen pupusen leikkiä:)

  VastaaPoista
 11. Voi älä lopeta blogiasi! Sattuuhan noita että päivistä erehtyy,minäkin olen erehtynyt runeberin päivästä.Ymmärrän kyllä yksityisyyden menettämisen pelon suomi kun on kuitenkin pieni maa.Pupusen huone on niin suloinen.Hyvää uutta viikkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 12. Voithan blogissa kertoa edes pihasta! Että mikä puu saa luvan asettautua millekin kulmalle ja miten jokavuotinen kasa (milloin soraa, milloin multaa) hiljalleen lapioidaan paikalleen... Ja ompeluhuoneesta, josko siellä ommeltaisiin vaikka hernepussi :-). Tai sukista, joita olemme ihaillen katselleet. Voivathan ne pari vuotta olla hieman pienempää kokoa kuin aikaisemmin. Veljentytöistäkin voisi joskus kirjoittaa sanan tai pari koirista puhumattakaan.

  Eli kyllä - syitä jatkaa blogia on vaikka miten! Voihan sitä tahtia harventaa ja kuvia rajata ja jättää jotain tärkeää kertomatta.

  VastaaPoista
 13. Samat toiveet minullakin, jatka vaikka kässäblogina koiruleita unohtamatta.

  VastaaPoista
 14. Minäkin toivon, että jatkat blogiasi rajatulla aihepiirillä jos ei muuten. Täällä on ihana visiteerata ja ikävä tulee jos lähdet kokonaan.

  Hyvä kun täällä paljastui, että lasiainen ei ollutkaan eilen. Minäkin väitin silmät kirkkaana tyttäelle eilen, että nyt on laskiainen ja harmittelin kun jää pulkkailu väliin muiden menojen vuoksi :D. Ei edes se vanha setä jonka kanssa keskustelin aiheesta bussipysäkillä korjannut käsitystäni. Ihan hyvin ymmärrän, että tuollainen pikku sekaannus voi sattua kenelle vain!

  VastaaPoista
 15. Et voi lopettaa, täältä on monta kertaa löytynyt päivän ainoa piristys:)

  VastaaPoista
 16. Komppaan edellisiä kommentteja ja kirjoittelet silloin kun siltä tuntuu! Älä lopeta kuitenkaan!
  Olen myös joskus erehtynyt laskiaisesta ja on tullut paistettua laskiaispullat ja keitettyä hernekeitot kaksikin kertaa samana vuonna.

  VastaaPoista
 17. Minäkin toivoisin, ettet lopettaisi bloggaamista. Minulla ei ole kuin muutama blogi, joista luen ehdottomasti jokaisen postauksen ja sinun blogisi on yksi niistä.

  VastaaPoista
 18. Ei missään tapauksessa ajatustakaan lopettamisesta. Enkä tunne sinua vaikka tulisit täällä Rovaniemellä vastaan.

  VastaaPoista
 19. Voi, ethän lopeta bloggaamista ihan kokonaan. Ymmärrän kyllä, että Pupusen myötä, aika on rajallista ja yksityisyyttäkin pitää varjella tarkemmin. Toivottavasti kuulemme sinusta jatkossakin, vaikka niistä villasukista ;)

  VastaaPoista
 20. Mielellään tätä sun ajantappo-blogia on lukenut ja mielellään luen lisää vaikka ymmärrän kyllä, että nyt on mietteet aivan muualla :) Kun Suomen Kaunein koti ohjelmaan etsittiin uusia koteja niin mietiskelin, että tuleekohan SatunNaiselta Paulalta seuraavastakin tuotantokaudesta mahtavat analyysit :) Toivottavasti löydät itselle mieleisen balanssin yksityisyyden ja bloggaamisen välillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!