Lukijat

tiistai 4. helmikuuta 2014

Pikkutarkka pitsiliina

Tunnetko käsityöminäsi?

Minä en!! Olen PIKKUTARKKA PITSILIINA - kukapa uskoisi?

"Nautit, kun jälki on millimetrin tarkkaa. Kohdistat sivusaumoissa raidat ja ruudut viimeisen päälle ja neuleitasi voisi luulla koneilla tehdyksi, jos et olisi kiinnittänyt niihin käsinneulottu-lappua. Niin ohutta lankaa ei olekaan, jottei siitä pitsisukkia saisi tehtyä."

Kieltämättä tavoittelen siistiä jälkeä, tapanani on purkaa koko tekele, jos ensikerroksilta löytyy virhe. Jos olen jo työn päätellyt, sitten en pura. Kaikki käsityötarvikkeet on myös säilötty hyvin omiin laatikoihinsa (osa niin hyvin, että tarpeen tullen en välttämättä löydä tai muista edes olemassaoloa...).

Mutta että pitsiliina?? Kuulostaa vähän tylsältä ja jämähtäneeltä!!

Mieluummin olisin käytännöllinen villasukka tai riemukas räsymatto! Pitsiliina, pöh!

Hah, enkä edes tykkää ohuista langoista!

Mikä sinä olet?? KERRO, KERRO!!
Testi löytyy täältä:


25 kommenttia:

 1. Mahtoikohan tuo testi olla jämähtänyt tuohon Pikkutarkkaan Pitsiliinaan, heh. Minäkin sain saman tuloksen. Ihme kyllä!!

  VastaaPoista
 2. muodikas mekko oli meikäläinen..aika hyvin. mekkojahan en ole pitäny vuosikausiin paisti juhlissa. sillonki vaihdan yleensä heti tialsuuden tullen rennompaa ylle :D

  VastaaPoista
 3. Olet reipas räsymatto.

  Näet uusia mahdollisuuksia kaikkialla ja nautit, kun keksit uutta käyttöä vanhoille materiaaleille. Tykkäät tehdä reilulla otteella, sentti on mittanauhassasi pienin mitta. Mutta mitä sit turhaan jännittämään, eikös tässä pitänyt saada valmista ja nauttia tekemisestä?

  VastaaPoista
 4. Mä olen reipas räsymatto."Näet uusia mahdollisuuksia kaikkialla ja nautit,kun keksit uutta käyttöä vanhoille materiaaleille.Tykkäät tehdä reilulla otteella,sentti on mittanauhassasi pienin mitta.Mutta mitä sit turhaan jännittämään,eikös tässä pitänyt saada valmista ja nauttia tekemisestä?"

  Kiva testi.osui kohdalleen.

  VastaaPoista
 5. Minäkin kuulun Pikkutarkkoihin pitsiliinoihin vaikken kuvauksesta itseäni tunnista. Olen aina kuvitellut olevani ennenminkin suurpiirteinen tekemisissäni. Mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
 6. Ainakin kaikki ne tuotteet, mitä olen sinulta tilannut, ovat olleet ihanan, kauniisti ja tarkasti tehtyjä! Pitsiliinasta on muuten moneksi, sitä voi värjätä tai yhdistellä, päällystää sillä vaikka tyynyn tai tärkätä kulhoksi tai varjostimeksi! Testattu on :-)
  Täällä kommentoi "reipas räsymatto" :-D

  VastaaPoista
 7. Hih...tein tämän myös jo aiemmin ja minäkin onnistuin olemaan tuo toukokuun pitsiliina..ei ikinä..Toisella kerralla olin reipas räsymatto :)

  VastaaPoista
 8. Joko valehtelin vastatessani tai sitten on jotain muuta pielessä tuossa testissä,pikkutarkka pitsiliina tuli minunkin tyylikseni vaikka enemmän oon sellanen juosten pissaaja,ymmärtänet mitä tarkoitan:) Homma kyllä sujuu mutta kintuille saattaa pikkusen lirahtaa vaan mitäpä sen väliä,jotakuinkin niin ajattelen että jos virhe ei ole sitä luokkaa että se vielä "kuolinvuoteellakin" vaivaa niin riittävän hyvin on silloin homma hoidettu:)

  VastaaPoista
 9. "Satavarma saapassukka" tässä moi :)

  "Jalkojasi eivät trendiaallot pääse kastelemaan. Teet tasaista ja laadukasta jälkeä. Käsitöitäsi osataan jo odottaa ja toivoa lahjoiksi. Tekeminen on luonteva osa arkeasi. Et tee itsestäsi numeroa, mutta ilahdut, kun näet käsitöitäsi käytössä. Villasukan ohjetta tarvitset vain, jos dementia iskee."

  Yllättävän kohilleen osui :) Hauska testi!

  VastaaPoista
 10. Hah, minäkö?

  Olet villiintynyt villapaita.

  Ei ole aikaa, paikkaa eikä hetkeä, mihin käsityöt eivät mielestäsi sopisi. Olet kokeillut jo lähes kaikkea, mutta janoat koko ajan uutta. Olipa työ suuri tai pieni, olet aina yhtä innoissasi, kun se valmistuu.

  VastaaPoista
 11. Olen tehnyt testin aikaisemminkin, silloin olin satavarma saapassukka. Mutta nytpä tulos olikin, että olen kirjava käsityökori: Pursuat ideoita ja haaveilet kyllä tekeväsi kaikenlaista. Mutta vaikka nyt perustaisit pienen tehtaan, perikuntasi saattaa silti olla pulassa tarvikevarastojesi kanssa. Vaan väliäkö sillä, kun olet saanut nauttia kankaiden kauneudesta ja lankojen pehmeydestä.

  Niin, tunnustan että tunnistan kyllä itseni tuosta :)

  VastaaPoista
 12. Jeah...minä olen reipas räsymatto!!! Tykkäänkin räsymatoista...:DD

  VastaaPoista
 13. Reipas väsymättä ilmoittautuu!

  VastaaPoista
 14. Kaimasi täällä ilmoittautuu, myös minä saan tarvikkeet katoamaan laatikoihin ja kaappeihin, joskus kyllä tykkään virkata niitä ihan ohuita lankojakin.

  VastaaPoista
 15. Olen tehnyt tuon testin pari kerta ja molemmilla kerroilla tuli pikkutarkka pitsiliina, tunnistan tuosta kyllä itseni ja ohuista langoista voisi käydä vaikka nypläyslangat. Saan myös tarvikkeet katoamaan, mutta myös yleensä ne löydän loppujen lopuksi.

  VastaaPoista
 16. "Jalkojasi eivät trendiaallot pääse kastelemaan. Teet tasaista ja laadukasta jälkeä. Käsitöitäsi osataan jo odottaa ja toivoa lahjoiksi. Tekeminen on luonteva osa arkeasi. Et tee itsestäsi numeroa, mutta ilahdut, kun näet käsitöitäsi käytössä. Villasukan ohjetta tarvitset vain, jos dementia iskee."
  t: Satavarma saapassukka:)

  VastaaPoista
 17. Kiitos samoin, pikkutarkka pitsiliina täälläkin :)

  VastaaPoista
 18. Minulle tuli tulokseksi "Satavarma saapassukka", mikä sinänsä huvittavaa, kun olen elämässäni kutonut tasan yhdet sukat:)

  VastaaPoista
 19. Minä tein tuon testin viime vuoden puolella, olen sen mukaan villiintynyt villapaita. :) Pitää kyllä suurelta osin paikkansa.

  VastaaPoista
 20. "Olet satavarma saapassukka.

  Jalkojasi eivät trendiaallot pääse kastelemaan. Teet tasaista ja laadukasta jälkeä. Käsitöitäsi osataan jo odottaa ja toivoa lahjoiksi. Tekeminen on luonteva osa arkeasi. Et tee itsestäsi numeroa, mutta ilahdut, kun näet käsitöitäsi käytössä.

  Villasukan ohjetta tarvitset vain, jos dementia iskee. Mutta olisiko näissä joustinneulesukissa sopivasti pientä lisämaustetta puikoillesi?"


  ....Harvoin tämmöiset testit kohdilleen osuu, mutta nyt suorastaan toivon, että tällä kertaa osui ja upposi :)

  VastaaPoista
 21. Mä testasin jo aiemmin ku tää tuli vastaan ja olen Reipas Räsymatto.

  VastaaPoista
 22. Olemme reipas räsymatto. Vastasimme varmasti jotain väärin, koska emme ole reippaita ja räsymatto on suunnilleen ainoa asia, johon emme ole innostuneet.

  VastaaPoista
 23. Kiitos teille kässyilevät kanssasisaret!
  Hauska testi - osan teistä kyllä tiedän ja tunnen jo niin hyvin blogienne perusteella, että väittäisin testin olevan aika osuva! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!