Lukijat

lauantai 8. helmikuuta 2014

Samaa vanhaa...

Hah, että muka monipuolisempaa kässyttelyä, uutta ja yllättävää, iloista, eloisaa ja riemukasta! Pöh, kattia kanssa - satunNainen kässyyntyminen kääntyy kerta toisensa jälkeen virttyneisiin villasukkiin! Ei edes mitään vavisuttavan pakahduttavaa palmikko- tai pinkää pitsivariaatiota, pelkkää perussukkaa pukkaa!

Vaan tarpeeseen tulivat! Kaikki ennakkoon tehdyt villasukat olivat nimittäin liian isoja - ihan kuten kaikki etukäteen hankitut jalkineetkin...

Näillä tarkenee! Seiskaveikkaa koossa 26/27, puna-vihreät 56 g, musta-harmaat 57 g.

Eivätkä olleet edes tämän vuoden ekat sukat! Yhdet tankattiin tammikuulle, mutta saman setin lapaset vielä vaiheessa. Tarkemmin sanoen aloittamatta...

6 kommenttia:

 1. Perus on aikaslailla parasta ja niin, niin tarpeellista lämmikettä. Parempi ennakkoneuleet isoja kuin pieniä. Tulee aika, jolloin niille sitten taas onkin käyttöä - ja ovatpahan valmiina odottamassa.

  VastaaPoista
 2. Mikäs sen tärkeempi kuin perussukka! Saahan sitä hifistellä sitten jos/kun siltä tuntuu ja kun perustarpeet on tyydytetty.

  VastaaPoista
 3. Noitahan kuluu, eipä mene hukkaan! Niin kuin Aikku tuolla yllä jo sanoikin, isot tulevat käyttöön sitten aikanaan, ovatpa valmiina!
  Pupuselle tekemään villahousuja ja villahaalareita, kaulureita, pipoja?

  VastaaPoista
 4. Näistä sain idean kuntoutuskaverille sukkiin; raita sukat, toinen raita pätkävärjätystä - näyttää kivalta!
  Ja aivan mahtava tuo edellispostauksen leikkihuone!!! Ihanan värikästä!

  VastaaPoista
 5. Perussukka on paras. Just yhden kaverin kanssa juteltiin, että jos on oikein hienot sukat tai lapaset niin eipä niitä sitten raskisi pitää...
  Kiva, kun olet taas palannut bloggailemaan - juttujasi on niin kiva lukea :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Aikku, KatjaInkeri, Rva Kivitikka, Niinu ja Eija!
  Itselon tykkään perussukista eniten - mutta en ne vaan mahdottoman tylsiä mahdollisten blogin lukijoiden näkökulmasta... ;o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!