Lukijat

torstai 10. huhtikuuta 2014

Niin paljon...

 
Niin paljon olisi tehtävää ja suunnitelmia (pieniä ja vähän suurempiakin),
ajatuksia, tarpeita, toiveita, haaveita.

 
Mutta jos edes nämä saisin multiin??

16 kommenttia:

 1. Älä hätäile :)
  Maa on vielä jäässä. Ainakin Lillassa...

  VastaaPoista
 2. Ei ole vielä kiirettä mitään pistää multiin. Maa on todella kylmää vielä.

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa niin tutulta :) Nuo voi laittaa onneksi multiin vielä syksylläkin (ja ainakin osa on pelastettu silti) jos nyt keväällä ei millään ehdi.

  VastaaPoista
 4. Mulla on parvekelaatikossa kuolleet kanervat, ja vieressä ollut viime viikonlopusta narsisseja odttamassa. Kuinkahan kauan saavat odottaa? Se laatikko on meinaan niin aurinkoisella paikalla, että voisi hyvin siihen ne narsissit laittaa... Tällaista tää elämä on...

  VastaaPoista
 5. Minulla on ollut 3 narsissiruukkua parvekelaatikossa vanhan mullan päälle kaivamassani kolossa jo ainakin kaksi viikkoa. Pakkastakin on välillä ollut n. -5 astetta, mut narsissit ovat kestäneet, vaikkei ole lasitettu parveke, mut idän puolella, johon aamuaurinko paistaa puoleen päivään asti. Olen leikannut pidempiä kukkavarsia pois ja uudet nuput ovat auenneet kohta sen jälkeen.
  Mukavaa kevään odotusta:)

  VastaaPoista
 6. Hyvin ehtii on vielä kylmää... Käväisin tänään puutarhamessuilla täällä Tampereella, ei mitään uutta tai mullusatavv. Tomaatintaimi lähti mukaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmitti vähän, kun puutarhamessut jäivät väliin muun ohjelman vuoksi, mutta ilmeisesti en kuitenkaan menettänyt kovin paljoa - kiitos tästä suomastasi helpotuksentunteesta! :o)

   Poista
 7. Nyt osuit Paula naulankantaan :D. Niin paljon on suunnitelmia ja tehtävää, ettei tiedä, mistä aloittais ja lopulta ei aloita mistään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän pitää olla joku virus, jos se muitakin vaivaa! ;o)

   Poista
 8. Ihania helmililjoja, tykkään niistä keväällä eniten!
  Aina on enemmän ideoita ja suunnitelmia kun ehtii ja viitsii tehdä, mutta silloinhan ihminen pysyy vireessä ja olisi ihan lohdutonta jos ei olis mitään suunnitelmia ja unelmia, haaveita:)

  VastaaPoista
 9. Helmililjat ovat kyllä niin kauniita. Annukka sanoit niin osuvasti.Kaupasta ostin narsissit ja parvekkeelle ne laitoin kun tulin kaupasta siellä ne oli toista viikkoa ja vaivasi minua.No nyt tosin ovat purkissa jo mutta ei niin kun olin suunnitellut.Ei vaan saa aikaiseksi kun on niin paljon olevinaan muuta mikä myös tahtoo jäädä kesken.Tää on nyt selvästi väsymystä.Tehdään kun siihen on se fiilis vai mitä?

  VastaaPoista
 10. Olen yrittänyt opetella kääntämään tuota "niin paljon pitäisi" lausetta muotoon: "niin paljon haluasin tehdä". On vähän armollisempi vaihtoehto. Ja sitä voi jatkaa " mutta nyt keskityn vain tähän"

  VastaaPoista
 11. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - tai jää tekemättä kokonaan.... Haaveita ja suunnitelmia pitää olla, toiset toteutuu ja toiset ei. Semmoista se vaan on :)

  VastaaPoista
 12. Älä huoli Satunnainen, minulla vähän samanlaisessa vaiheessa. Mietin, missä on pääsiäisaiheinen ovikoristeeni, samoin virkatut tiput. Kukat on aina kauniita.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Pepi, Mummeli, Laura, Anniina, Tuomontuvan Anni, Eija, Annukka, Tilkkureppu, Anna huoneelta, Tiinatei, Eija ja KässäRitu! :o)
  Ulkomultiin vasta kuihduttua, mutta jos edes jonkinlaisen kuistiasetelman saisi! Taitaa olla kyllä turha haave, unohtuivat päiväksi ja yöksi keittiöön, avautuivat täysin ja vartta venähti letkuksi asti...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!