Lukijat

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Sohva vaihtui

ENNEN:
Viime kesänä kävimme mökillä KUUDESTI (siis useammin kuin aiempina kesinä!):
Kaikkiaan mökin käyttöaste oli suurempi kuin koskaan, 11 mökkiyötä! Raidoin uudistetusta sohvasta ehdittiin nauttia siis ihan kohtuullisesti(ko?)...

NYT:
Kelta-harmaa -raitaiset tyynyt ja isoäiti eivät nimittäin ole ihan parhaimmillaan takkahuoneesta heivatun sohvan kanssa - jotain muuta TARTTIS TEHRÄ, piru vie!

Alkaa myös ahdistaa puulajien kirjo ihan toden teolla: honkaisat seinät, tamminen sohvanrunko, pyökkinen keinutuolinjalas, kovapuinen lehtiteline, pähkinäpuinen ritiläkori vuodevaateille, akaasiapuinen ruokailukalusto, mäntyinen kulmakaappi, valkoinen keittiö kirsikkalaminaattitasoin. Todellinen hylkytavaroiden kaatopaikka!! JOTAIN TARTTIS TEHRÄ...

ENNEN:
 
Valkoinen sohva oli tarkoitus viedä kaatopaikalle (oma ehdotukseni) tai polttaa rannassa (Appiukon ehdotus), mutta lopulta säästettiin kuitenkin (Miehen VAATIMUS) ja kuskattiin mökkireissun päätteeksi Miehen Tädin vaivoiksi. Suosittelin värjäämään päällisen koneessa, sävyn voisi poimia vaikka istuintyynyjen raidoista - valkoisena se on ehdottomasti jo tiensä päässä.

NYT:
Tästä jatketaan seuraavalla reissulla! 

Saattaisin kuvitella mökkipäiviä tulevan vielä edelliskesääkin enemmän. Koirat nauttivat ja Pupunenkin tykkäsi kovasti. Istui loputtomiin alamökin (Appivanhempien mökki) pihassa kuivalle maalle vedetyssä veneessä ja onki pienellä lego-ongellaan - saalis roikkui kaiken aikaa koukussa...

11 kommenttia:

 1. Olihan siinä puulajeja kerrakseen :). Tosin olis varmaan mun miehen mielestä ihannekokoonpano, kun sattumoisin tykkää "puusta". Laji kuin laji tai vaikka kaikki yhdessä, ei oo niin justiinsa.

  Mökin käyttöaste ei nyt ihan päätä huimaa, mutta pääasia, että siellä viihtyy silloin kun siellä sattuu olemaan :)
  Ja ihan kuin siitä sun projektityöstä olis jo ihan hirveän paljon aikaa, mutta kun sen mainitsit, niin toisaalta tuntui siltä, että olis ollut vasta eilen, kun sen kanssa tuskailit.

  Kalasaalis on myös kerrassaan hellyttävä :)

  VastaaPoista
 2. Puulajeja tuntuu löytyvän ihan riittävästi. Itse en ole ollenkaan "puu-ihminen", mutta onhan tuo teidän mökkinne tulvillaan eri kalusteiden mukanaan tuomia muistoja ja tunnetta. Ja se on tärkeää se! Jos minulla olisi mökki, niin kuvittelisin sen poikkeavan varsinaisen kodin sisustuksesta hyvinkin paljon...pääasia kai on, että mökillä viihtyy ja rentoutuu.

  VastaaPoista
 3. Yks kuusi puuttui joukosta! =)
  Kuivankauden kalastelusta saa hyvän opin ja innon suuriin kalansaaliisiin.

  VastaaPoista
 4. Saa nähdä, että lisääntyykö käynnit Pupusen myötä. Mökille/mökillä on kiva retkeillä ja kalastaa. :)

  Heitinpä sinua haasteella, kurkkaa blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta!
   Melkein alkoi ahdistaa, pelkäsin jääväni ilman tätä haastetta - arki on ihanaa!

   Poista
 5. Minusta sohva sopii tuonne hyvin ja tyynyt sekä peitto.
  Puupintojahan voinee värillä vähän samaistaa?
  Hyvin harjoiteltu Pupuselta, kyllä se sitten sujuu ihan oikeastikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kyllä ihan "mökki-styleä" (ääääääh!), mutta hyvät unet siinä Pupusen (ja koirien, jotka eivät yö hämärryttyä luopuneetkaan vapaaehtoisesti nukkumapaikastaan!) kanssa saimme, Mies uinuu edelleen parvella, ylhäisessä yksinäisyydessään.

   Poista
 6. mulle passais toi kestokalasaalis :)

  VastaaPoista
 7. Kun alkaa liiallinen puiden sekamelska häiritä niin pesseli käteen ja maalaus hommiin. Aina perinteinen valkoinen tuo valoisuutta!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Annukka, Tao, Irmastiina, Terhi, Minna, Rva Kivitikka, Onneli Winter ja Kata Maria! :o)
  Pahasti näyttää siltä, että sutiin on PAKKO tarttua, niin inhaa kuin se onkin! Tai laittaa koko kalustus uusiksi??

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!