Lukijat

perjantai 23. lokakuuta 2015

AIKALISÄ!


Vähän on tietty epäreilua, että vain rekisteröityneet käyttäjät ovat voineet osallistua
- arvontaan!?

Annetaan siis muillekin mahdollisuus!
Ainakin seuraavan puoli päivää Sini ja muut vakilukijat pääsevät
kommentoimaan(mitä vaan postausta)
ja osallistumaan arvontaan! :o)


6 kommenttia:

 1. Eikös joku sananlaskukin ole olemassa, että mies saa muuttaa mielensä kerran... mutta nainen ainakin kahdesti ;-
  Onnea muille arvontaan... minä voisin kyllä ne sukat ottaa ;-)

  VastaaPoista
 2. Uskollinen blogisi lukija Hellevi, haluaisi tietty sukat. Sinä olet tehnyt jo viidet sukat, kun minä vasta lankojen seassa pyörin ja valitsen. On noita lankoja mullakin.

  VastaaPoista
 3. Hei, vakituinen blogisi lukija täälläkin; ja kerran kurssikaverisi Päivölässä. Sukat kelpaisi minullekin. Onnea ja menestystä kivalle blogillesi, terveisin Salme

  VastaaPoista
 4. Oi, ehdottomasti mukana!! Joka päivä tepastelen taitavissa käsissäsi syntyneissä villasukissa - ihania ja ilolla ottaisin vastaan uuden parin :) Terkuin, M-L

  VastaaPoista
 5. Ainahan villasukat olisivat ihanat! Itse olen tässä viime ajat haalinut villasukkia ja muuta mukavaa joulupaketteihin (erään järjestön kautta erittäin puutteellisissa oloissa eläville lapsille olen jo vuosia paketteja laittanut) ; sukat pitää hankkia muualta kuin omista neulepuikoista, ei taidot eikä aika riitä! Mutta sinulla riittää! Kunnioitettava määrä blogipostauksiakin, tonni-onnittelut!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille osallistuneille - arvonta on nyt suoritettu (tai siis aamulla sitten, mutta osallistumisaika on päättynyt).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!