Lukijat

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Afrikanvalloittaja

Kuva: Veljentyttö Vanhempi

Veljentyttö Vanhempi lähti toista viikkoa sitten kohti Nairobia ja sieltä viikonlopun jälkeen jonnekin ennalta tuntemattomaan kohteeseen, 7 viikoksi avustustyöhön Keniaan yo-juhlia odotellessaan.

Kummitätiä hiukka hirvittää - toisaalta olen hyvin onnellinen nuoren neidon rohkeudesta! Maailmankuva avartuu ja arvomaailmakin poikennee jo ikätovereistaan - tai viimeistään kotiin palattua.

Huojentaa hivenen, Veljentyttö sai viimein hankittua paikallisen SIM-kortin ja pääsi nettiyhteyden päähän! Melkein kuin pääsisi itsekin reissuun, Vanhempi lupasi päivittää matkakulumaisiaan Afrikan valloitus -blogissaan.

Ei sähköä, kaivovesi (ei vessaa tai suihkua), ruuanvalmistus avotulella, joukkomajoitus lattialla, hyönteiset ja käärmeet, sadekausi ja helvetillinen kuumuus, säkkipimeys auringon laskettua - ei luontuisi meikäläiseltä(kään)...

ONNEA MATKAAN HEMULI!!

7 kommenttia:

  1. Nuoret on kyllä rohkeita, ei onnistuisi meikäläiseltäkään!

    VastaaPoista
  2. Meidän poikanen on Berliinissä ja sekin jo kauhistuttaa, ainakin vähän. :)

    Sattupa sopivasti tämä postaus. Tänään juuri kysyttiin, että olisinko halukas lähtemään Tansaniaan. Lähtisin kyllä heti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah, Tansania, kuulostaa jännittävältä! Toivottavasti vielä pääset postailemaan aiheesta! :o)

      Poista
  3. Hieno tapa odotella yo-juhlia! Ihailtavaa rohkeutta, ja veljentyttö palaa sieltä takuulla monta kokemusta rikkaampana ja katselee maailmaa uusin silmin tuollaisen reissun jälkeen.

    VastaaPoista
  4. Ah, nämä uskaltavat nykynuoret! Mahtavaa :-)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Tilkkureppu, Minna, Tiinatei, Rva Kivitikka ja Terhi! :o)
    Ja tsemppä Hemulille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!