Lukijat

torstai 28. kesäkuuta 2012

Kauppakassi

Olen joskus jossain jostain saanut nailonisen kauppakassin, TOSI HYVÄN MALLISEN! Pienen ja näpsäkän, joka kuitenkin veti ihan hervottomasti ostoksia sisäänsä. Ihan parhaimmillaan se oli muodoltaan "epämääräisten" pakettien kanssa: hedelmät, vihannekset, pakasteet jne. Rumahan se oli kuin mikä ja Mies suorastaan vihasi sitä, kutsui pilkallisesti nimellä "rouvan Louis Vuitton" - korostaakseen rouvan tyylittömyyttä.  Kieltämättä se alkoi kyllä jo ollakin aika kamalassa kunnossa, rispaantunut ja saumoistaan ratkeillut.

Koin ankaraa luopumisen tuskaa!! Lopulta yritin tehdä suurinpiirtein samanmoisen.  Vaatii vielä pientä tuotekeihttelyä...

 
Tavaraa vetää tämäkin; kuvassa sisällä 8 kahvipakettia ja niiden päälle mahtuisi vielä vaikka mitä!! Heh, juu, kahvi oli tarjouksessa - pitäähän sitä materiaalia seuraavalle kahvipussikurssille hankkia...

Kangas on Finlaysonin tanakkaa puuvillaa. Paremmin kassi toimisi vähän ohuemmasta kankaasta tehtynä. Täytyy jatkaa harjoittelua...

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva uusi Vuitton. Pienet näppärät kassit ovat parhaita. Niihin sopii paljon tavaraa ja ne on aina hukassa, kun niitä tarvitaan!

  VastaaPoista
 2. Jopahan on söpönen,hyvät kauppakassit on hakusassa ja oikeestaan sitä oppiikin arvostamaan täysin vasta sitten kun on yhteen hyvään törmännyt:)Pätee muuten aika moneen asiaan;)
  Jokos mies on tälle uudelle tulokkaalle keksinyt nimen,meinas olla rouvan Louis Vuittonin takia aamukahvit tietsikan ruudulla,oi jospa joskus saisi olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa sanailuanne,ei varmasti tulisi aika pitkäksi:D

  VastaaPoista
 3. Voi tuota kangasta. Se on niin suloista!

  VastaaPoista
 4. Tuohan on hieno! Minäkin viimein sain tuota muumikangasta tilattua, kun sivusto toimi kun muistin sitä taas kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Minullakin taitaa olla juuri saman mallinen "Vuittoni" käytössä, se on maailman paras kauppakassi! Suunnitelmissa on ollut tehdä samalla mallilla kasseja lisää, kangas valinta vain on mietityttänyt, onko perus puuvilla liian paksua?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Terhi, Kirsi, Matonkude, Anna, Susan ja Hymyilevä tyttönen! :o)
  Korvaava kassi ei ole (vielä?) saanut omaa nimeä - mikä on ihan hyvä merkki. ;o)
  Susan, seuraavaksi ajattelin kokeilla kassin tekoa tilkkutyökankaista, eli huomattavan paljon ohuemmasta puuvillasta. Tuo muumi-kangas oli paljon normaalia paksumpaa, tosi jäykkää/tanakkaa - ja sitä en tähän malliin suosittelisi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!