Lukijat

torstai 21. kesäkuuta 2012

Jellonakunkku

(Kuva: londontown.fi)
Eilen pääsin katsomaan The Lion King -musikaalin Lontooseen. Disneyn musikaali perustuu Elton Johnin musiikkiin on varmasti yksi upeimmista koskaan tehdyistä musikaaleista! Todellinen elämys, niin musiikillisen antinsa puolesta kuin visuaalisestikin!!

Upea musiikki, mahtavaäänisiä laulajia, uskomaton puvustus, taitava valaistus. Savannin eläinkirjo ja hehkuva kuumuus - ihan mieletön aisti-ilottelu!!

Suosuttelen EHDOTTOMASTI käyntiä Lontoon Lyceum Theatressa! Musikaalin ensi-ilta oli lokakuussa 1999 ja se on voittanut Broadwayllä kuusi Tony Awards-palkintoa sekä Evening Standardin Theatrical Event of the Year -palkinnon. Se oli myös ehdolla kahdeksan Olivier Awards-palkinnon saajaksi. Eikä suotta!!

9 kommenttia:

 1. Sulla on ihana reissu!
  Käytiin joskus Even kanssa katsomassa Taru Sormusten herrasta ja viimeksi We will rock you kun oli nuorisoa mukana. :)
  Lontoo on huippu kaupunki.

  VastaaPoista
 2. Mahtavalta reissulta kuulostaa!

  VastaaPoista
 3. Oih, ihanaa reissua oot kokemassa! Tulin stadiin piipahtamaan ja yritän lueskella rästiin jääneitä, ja täällähän olikin luettavaa ja katsottavaa tosi paljon. Mitenkähän sä tälle reissulle olet päätynyt.
  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 4. Huippu musikaali!!!
  NewYorkissa käytiin systerin kanssa katsomassa, ja ehdottomasti uudestaan jos/kun kohdalle sattuu!

  (muistatkos taulun mun olohuoneessa...?)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minna, Terhi, Irma, KristiinaS ja Pepi! :o)
  Ihanaa keskikesän juhlaa! :o)

  VastaaPoista
 6. Anoppi ja nuorempi tyttäreni kävivät yhtenä kesänä Lontoossa katsomassa Leijonakuninkaan, kun loput porukasta kuunneltiin suunnattiin Queen We Will Rock You -musikaaliin. Kyllä nuo musikaalit on mahtavia elämyksiä!

  VastaaPoista
 7. Kuten systeri tuolla aiemmin mainitsi, käytiin katsomassa ko. musikaali NY:ssa muutama vuosi sitten.
  Tämän lisäksi käytiin helmikuussa juurikin tuolla Lyceumissa pojan kanssa - 13-vuotiaskin tykkäsi kovasti! Musikaali on kaikilla mittapuilla upea! Toinen mahtava on Oopperan kummitus, ja Mamma Mia ja.... "suuren maailman" musikaalit on uskomattoman upeita!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Oikku ja Tiina! :o)
  Kotimaiset musikaalit ovat harvoin saaneet innostumaan, mutta nyt olin ihan myyty!! Kyllä täytyy jatkossa aina yrittää mahduttaa ohjelmaan, jos/kun pääsee sinne "suureen maailmaan"!! ;o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!