Lukijat

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Sisustussuunnitelmia...

Rautakauppoihin poiketessa olen kiertänyt tapettiosastojen kautta, etsiskellyt pienikuvioisia. Ihan kamalasti ei ole valikoimaa, isoja olisi sen enemmän. Mutta kun ei ole kelpaa!! Vain muutamia käypäsiä näytepaloja tarttunut mukaan.

Käväisin päiväseltään pääkaupunkiseudulla. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja poikkesin samalla Minimaailmaan. Tarkoitus oli tutkia LÄMMITYSJÄRJESTELMIÄ, siis takkoja, kakluuneja, pönttöuuneja ja kamiinoita. Sitten tajusin, että ei sellaiselle ole nyt tarvetta, kesäkuumalla on tarkeämpää huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta!!

Kesäkeittiöön käy kevyempikin varustus, työtaso riittänee ensi hätään? Vaatteita sen sijaan ei voi jättää huoltamatta edes suvisyillä!!

Tietysti reissusta pitää tuoda lapselle tuliaisia!! Mies kysyi, mistä löydän nukkekodin nukkekotiin nukkekodin - pyysin Miestä tekemään. Tuskin saan. Vaikeaa voi olla muidenkin kalusteiden löytyminen, suhde pitäisi olla 1:144.

Syksymmällä ehkä aloitetaan talopaketin kokoaminen. Jos löydän mieleisiä tapetteja - siihen isompaan!!

HUOM! HUOM!
Huomenna 9.6. on Lahdessa Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien Miniatyyrimarkkinat (<= klikkaa linkkiä), Suomen suurin nukkekoti-, nukke-, nalle- ja miniatyyritavaroiden myynti-, vaihto- ja kirpputoritapahtuma!! Esillä on myös 20 Torikoju-roombox -kilpaulun työtä.

Tällä kertaa en valitettavasti ehdi paikalle, mutta toissakesäisen visiitin perusteella uskaltaisin kyllä suositella - blogattavaakin karttui neljän postauksen verran (<= linkki)!!

* * * * *

Eilinen meni takanpurun jälkiä siivotessa. Yllätyksekseni ei löytynyt hippuakaan betonipölyä, ennakkoon kehittelemiäni kauhuskenaariot nokipölystä eivät myöskään toteutuneet! Ei ripun rippua, ei himpun himppua peruspölyä kummempaa missään!! Toki imurille oli käyttöä ja lattiat sai pestä perinjuurin perusteellisesti. Tiiliseinän pesu maalarinpesulla on isoin urakka, Mies lupasi hoitaa maalauspuolen. Palataan asiaan, kunhan hommat etenevät.

5 kommenttia:

 1. Kivat ostokset.
  mininukkekodinkalusteet löytyy vaikka täältä http://pieninukkekotikauppa.fi/tuotteet.html?id=2/

  VastaaPoista
 2. Ihanko totta, nukkekotiinkin löytyy mittasuhteessa nukkekoti.
  On se suloinen miniatyyri.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pikkuruusuinen tapetti, nukkakotiin ja ihan oikean kokoiseen kotiinkin!
  Söpösiä nuo nukkekodin tavarat.

  VastaaPoista
 4. Nukkekodin laittaminen olisi ihanaa :) Mutta taidan jättää sen paremmille ja keskittyä muihin hommiin. Ainakin vielä, ehkä sitten eläkkeellä :)
  Ihania pikkukalusteita. Oikein innolla odottelen, että käyt laittamaan nukkekotiasi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maija, Matonkude, Rva Kivitikka ja Sirutuuli!!
  *
  Voi ihanaa, noita nukkekodin nukkekodin nukkekoteja siis on olemassa!! Ja kalusteitakin!! Kiitos Maija vinkistä!!
  Kerroin Miehelle innoissani asiasta, sanoi "Tilaa ihmeessä!!" En olke ihan varma, oliko äänessä pientä sarkasmia...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!