Lukijat

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tuliaiskassi

Isäntäperheelle tuliaisiksi suomalaisia makuja: Fazerin sinistä, lakua, lakkalikööriä ja salmiakkikossua. Lisäksi Isän ja Veljen viljelemää hunajaa, joka oli pakattu kuvaa otettaessa jo toisaalle. Ja TIETYSTI myös kotimaista lasia: Iittalan pienin Vitriini merensinisenä.

Kaikki tämä pakattuna pieneen kassiin, jonka tein kauhealla hötäkällä viimeisenä iltana. Miten ne ajatuksetkin syttyvät aina viime hetkillä?? Kassin valmistuttua ehdin nukkua 2½ tuntia ennen koneen lähtöä!!

No, onneksi sain lisäunta pieninä pätkinä bussissa, lentokoneessa, toisessa lentokoneessa ja toisessa bussisa... Ihan melkein pirteänä sain tuliaiskassini ojentaa!

Kassissa on vetoketjullinen sisätasku ja pieni tarranauhanpätkä pitämässä pussinsuuta soukemmalla. Hihnoissa on sen verran pituutta, että Edna voi kuljetella kassia olallaan.

Ihan olen tyytväinen, vaikka en sitten saanutkaan tähän kiinnitettyä suunnittelemaani pompulanauhaa, väri tuntui väärältä siinä vaiheessa, kun kassi oli valmis. Seuraaavaan sitten...

6 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta tuliaiskassilta. varmaan mieluisia suomijuttuja ja kassikin on kiva!

  VastaaPoista
 2. Mukava tulaiskassi ja itse ommeltu kaunis kassi on piste iin päälle:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä upean näköinen kassi ja noin vain hötäkällä ompelit! Sä olet taitava ryhdytpä mihin vain. Paljon tuliaisiakin veit Kassissa. Kyllä mä yhä enempi jännityksellä odota matkakertomustasi.

  VastaaPoista
 4. Inspiraatioiskussa ei katsota kelloa, ei yötä tai päivää - se on silloin tehtävä ja silloin tulee hyvää jälkeä. Tuo nauha kassissa on mulle uusinta uutta ja sehän saa kassin aivan teräryhdikkääksi. Hienoa työtä ja hyvää matkallaoloa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Auli, Irma, Intsu, Matonkude ja Anna! :o)
  Totta, inspiraatio ei katso aikaa eikä paikkaa! ;o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!