Lukijat

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kolmen kerroksen lahja

Veljentyttö Nuorempi vanheni vuodella, lahjonnassa jatkoin samaa teemaa kuin muutamana edellisenä juhlapäivänä, vaaleanpunaisesti PiPpeillen. Onneksi aiemmat hankinnat ovat tulleet kirjatuiksi, saatoin tarkistaa etten anna samoja osia useampaan kertaan: rippilahja, edellinen synttärilahja ja nimpparilahja 2013.

Ja nyt löytyikin oiva täydennys aiempiin, tässä kerroskakkuvadissahan on mukana samoja kuoseja, joita edellisistä paketeista on löytynyt! (Kuva: Sokos verkkokauppa)

PiP-laatikko on kyllä niin herkullisen näköinen, että olisin voinut ostaa jo ihan vaan sen vuoksi - sisällöstä riippumatta! Keksin boxille jo kymmeniä jatkokäyttötarkoituksia - toivottavasti Nuorempikin keksii. (Ja jos ei keksi, voisi pahvinkeräyksen sijasta lahjoittaa sen vaikka eräälle nimeämättömälle tädilleen, kiitosta vaan - toivottavasti kuitenkin löytyy ihan omaakin käyttöä.)

Koska tiedän Veljentyttöjen arvostavan omatekoisia kortteja,
askartelin iltapuhteena jonkinmoisen. 

Pupunen keräsi onnittelukimpun.

Tarjoomukset veivät jälleen kerran kielen mennessään...

ONNEA ENKULI!

12 kommenttia:

 1. mie ehotin mein sukulaisille että "alotetaan ostelee sille plikalle nyt kun se 17 täyttää niin aina juhlapyhinä astioita. samaa sarjaa mutta silleen jotta ei kukaan ahdistu vaan jokainen voip ostaa vaikkis lautasen tai kupposen kerrallaan". sain vinoja katseita..eivät ymmärtäneet miun pointtia :D mie niin tykkään näistä siun pipeistä mitä oot lahjaksi antanu..on sitten omassa edes yksi yhtenäinen sarja jotain astiastoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni on tosi kiva idea kerätä jotain mieluista sarjaa, sehän on mitä mainiointa tulevaisuuden ennakoimista - ennemmin tai myöhemmin ne nuoret lähtevät omilleen kuitenkin. Ehkä plikkojen pitäisi esittää toiveensa itse, silloin siihen saatetaan suhtautua ihan toisenlaisella innolla? Kummallakin Veljentytöllä on ollut jo vuosien ajan "tulevaisuuslaatikko", jonne ovat keränneet astioita ja kodintekstiilejä - ja lahjan ostajalle se on valtava helpotus, kun tietää lahjan olevan mieluinen! :oD

   Poista
 2. Onnea vaan sankarille!
  Pakkaus, kortti, kukat ja tarjoamiset näyttävät kaikki yhtä herkuilta :-D

  VastaaPoista
 3. Tuo Pip on niin ihanan näköinen sarja, oon sitä miettinyt monet kerrat... se on vain niin suloinen!
  Ja mitkä tarjonnat siellä on ollut.:P

  VastaaPoista
 4. PiP -sarjan vaaleansiniset lintukupit ovat mun kesäaamujeni kahvikupit. Ihana sarja :).

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja ja tosi kiva idea tuo että keräät sarjaa hänelle..:)

  VastaaPoista
 6. On kiva, kun nuorille kerätään astiasarjoja tulevaa käyttöä varten. Meillä on nuoret olleet innoissaan opiskelemaan lähtiessään, kun ovat saaneet ottaa esille kaikki vuosien saatossa saamansa astiat! Ja tuon herkkupöydän ääressä olisin niin mielelläni ollut minäkin ;-D

  VastaaPoista
 7. Ihana kerrosvati :) Olen sokoksessa noita ihaillut, mutta torjunut lankeeman, olen päättänyt etten ainakaan itselleni osta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... muttet varmaan pistä pahaksesi, jos joku muu sen sinulle lahjaksi antaisi!? Hih, on ne ihania! :o)

   Poista
 8. Olen myös kerännyt omille lapsille jotain sarjaa aina synttäri- ja joululahjaksi, kiva tapa ja nuorille kertyy sarja josta he itsekin tykkäävät ja myös käyttävät, ettei jää kaapin koristeiksi. Ihana PIP lahja paketti& kortti&kukat:)) herkullisen näköiset tarjottavat nam!

  VastaaPoista
 9. Kerään edelleen samaa sarjaa ja tykkään!
  Ihastuttava lahja.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Mehtäemäntä, Rva Kivitikka, Kata Maria, Nainen talossa, Irmastiina, Tao, Auli, Tilkkureppu ja Terhi! :o)
  Entisenä "astia-ammattilaisena" olen innoissani tyttöjen "astiaharrastaneisuudesta" - Vanhempi kerää Teemaa, Nuorempi PiPpiä. Muutenkin lahjoissa olen jo vuosien ajan ennakoinut tulevaa elämää opiskelijaboxeissa, ainakin kunnon pyyhkeet ja petivaatteet pitää olla valmiina. :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!