Lukijat

maanantai 5. toukokuuta 2014

Maanantain arkikuvahaste 1/5 - LANGAT

Ihanainen Minna Talosta maalla heitti arkikuvahaasteen, kiitos-kiitos-kiitos!!!
Heitän arkikuvahaasteen seuraavaksi satunNaisen Paulalle. Heillä on arki muuttunut täysin erilaiseksi, kuin ennen oli.

Melkein jo ehdin huolestua, jäänkö haasteesta paitsi - arki kun on niin upeaa! Ihan oikeasti!

Haasteessa blogataan kuvin omasta arjesta viitenä tavallisena arkipäivänä, jokaisena päivänä haastetaan uusi bloggaaja mukaan. Tai jotain siihen suuntaan, silläviisiin mukavan arkisesti turhia pingottamatta.

Tovi ehti vierähtää, ennen kuin tartuin haasteeseen. Eihän tässä ole hetkeen kunnollisia arkiviikkoja ollutkaan, kaiken maailman pääsiäiset ja vaput sotkeneet tasaista elämänmenoa! Vaan nyt ollaan taas 100 % arjessa kiinni.

Minna  viittasi haastaessaan muuttuneeseen arkeen, mutta yksi on, mikä on ennallaan: LANGAT kuuluvat jokaiseen päivääni, niin arkena kuin pyhänäkin! Aiemmin kässyttelin työmatkat mennen, tullen ja nytkin istahdan joka päivä ainakin toviksi neuleen kanssa olohuoneen nojatuoliin. Automatkoilla neule kulkee aina mukana, myös mökkeillessä puikkojen kilinä kuuluu hämärtyvään iltaan yhtä varmasti kuin Cafe Tropical ja Koe-eläinpuisto.

Mies ei ole koskaan paheksunut kasvavia lankakasoja tai neuleintoani (vaikka syytä olisi, usein on jäänyt ruokahuolto ja taloudenhoito hälyttävän vähälle, kun en ole saanut puikkoja irtoamaan näpeistäni...).

Koirat eivät lankakeristä piittaa, sen sijaan muoritorkut ovat hyvin mieluisia, keskeneräisinäkin!

Pupusella ei ole lupa levitellä lankoja, vaikka värien nimet niiden avulla opeteltiinkin. Pupunen myös vahtii neulomistani - on ollut pakko luopua sukkapuikon säilömisestä suussa poikittain, välittömästi kajahtaa: "EI SUUHUN!" ja perään hiljaista jupinaa: "Tyhmä äiti." Ei siinä oikein vastaankaan mitään voi sanoa... Vastaavasti hän on myös aulis valmistuneiden ihailija: "HIENO! On upea! Anna minulle! Pupu (oma nimi) sovittaa, villasukat jalkaan!" - riippumatta siitä, mitä valmistuu.

Arkikuva 1/5
Nyt on AKUUTTI lankaongelma: Seiskaveikassa ei ole enää meleerattua ruskeaa, milloin lie viimeksi ollutkaan!? Nallessa kun on (vasta ostin pussillisen), kuvittelin sitä Seiskastakin löytyvän - koko tekeleeni perustui sille ajatukselle!! Apua, jääköhän homma nyt kesken - tai siis odottamaan sitä hetkeä, kun väriä taas saatavilla (samat sävythän ne kiertävät muutaman vuoden välein...)!?

* * * * *

Haastan mukaan  Sanna-Marin Räpellystä-blogista! Jos arki antaa myöden, ota haaste vastaan! :o)

7 kommenttia:

 1. Ai vitsit kun nää on niin kivoja…mää oon vaan niin kauheen surkee tarttuun hommaan…mutta koitan..taidettiin aiemminkin haastaa mua tähän ja mietin jo mitä ehkä voisin kuvata mutten kuiteskaan sitten oikeesti saa aikaseks siinä touhussa kuvattua yhtään mitään…:P Mutta kiitos siis, yritän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tästä kannata ylimääräisiä paineita ottaa, arki soljuu tavallaan! :o)

   Poista
 2. Tää on kyll hauska haaste. Kiva seurata millaista eri ihmiten arki on. Itse alotin kanssa eilen tekemään tätä...

  VastaaPoista
 3. On nuo kauniita nuo kutomukset ja virkkaukset kiva kun osaa. Itselläni ei kuuluu tuo kutominen/virkkaaminen taitoihin :)
  Aurinkoista päivää sinne

  VastaaPoista
 4. Paula, vaaleanpunaista! Olet selvästi muuttunut :-D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanna-Mari, Arna, Tellupa ja Rva Kivitikka! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!