Lukijat

lauantai 17. toukokuuta 2014

Päivän parhaita paloja!

Serkkuplikka kävi kyläilemässä alkuviikosta, toi tuliaisena I-H-A-N-A-n suklaakakun, Pätkiksistä.

Edellisestä tapaamisesta lienee kulunut jo - öööööööö - 10 vuotta. 15? Tai ehkä sittenkin 20? Ihan kamalan tiiviisti en pidä yhteyttä sukulaisiin... Tai ystäviinkään, sen puoleen. Pitäisi, sehän on todella virkistävää!

Niin, kakku. Sopii kuulemma pakastettavaksi. EI SOVI!!! Tai tarkoitus kyllä oli (tarjoiltuani sitä ensin myös muille alkuviikon vieraille). En malttanut.

Olen joka päivä viettänyt ylellisen kahvihetken Pupusen päiväunien aikaan: kuppi kahvia suklaakakkupalan ja ranskalaisen sisustuslehden kanssa täydellisessä hiljaisuudessa! Aaaaahhh! Mieskin sai päivittäin eväisiinsä samanmoisen nautinnon, tosin vain Aamulehden kera. Tänään söimme viimeiset rippeet aamiaisen kruunuksi, hyvä etten vielä lautastakin nuollut...

KIITOS RIIA!

11 kommenttia:

 1. Nam, nam tuo näyttää todella herkulliselta:))

  VastaaPoista
 2. eikö muuten äiti ihminen osaa rankata yksikertaisen kahvi hetken hiljaisuudessa sata kertaa korkeammalle kuin sellainen jolla niitä lapsia ei ole? luxusta..myös aamukahvi kuppi yksi hiljasuudessa tekee terää. vaikka se hetki ei kestäs kun kaks minuuttia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikinä en olisi voinut kuvitellakaan tällaista autuutta... ;o)

   Poista
 3. Ihana serkkuplikka kun toi noin herkullisen näköisen kakun oli varmaan mielyttävä tavata sukulaista ja puhetta varmaankin piisasi.Nyt mun tekee mieli suklaata kun tuota kakkua katselen.

  VastaaPoista
 4. Aikanaan, kun omat lapseni olivat pieniä, minullakin oli tapana lasten päiväunien aikana lukea rauhassa postit ja juoda kuppi kahvia. Tosin tuollaisia herkkuja oli harvoin tarjolla ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun on omat eväät mukana =) Tervetuloa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tieto omien leipomusteni tasosta lienee kiirinyt... ;o)

   Poista
 6. Kiitos Tilkkureppu, Mehtäemäntä, Rva Kivitikka, Anna, Eija ja Terhi! :o)

  VastaaPoista
 7. Voi apua miten herkullisen näköinen kakku!
  Eijeiii, tuli kamala suklaanhimo! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :o)
   Ja oli muuten herrrrkullista!!

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!