Lukijat

tiistai 5. toukokuuta 2015

Farkkuhengessä


Toivesukat Gjestal Maijasta, farkkuväreissä (203, 225, 234, 238). Päädyin värien runsauden vuoksi kapeaan raitaan, kapean raidan vuoksi suoraan varteen joustimen sijasta. En ole aiemmin Maijaa tikutellut, tuntui mukavan pehmeältä, mutta pikkuisen tuppasi "jakautumaan" (epäilen bambupuikkoja syyllisiksi). Kivat kesäsukat! Koko 38, 2,75 puikoilla 99 g,

Kun lankaa jäi, tein lankalahjoittajan nimikko-nutun hyväntekeväisyyteen. Vaaleansininen on Nallea, selkeästi karkeampaa kuin Maija. Metallisella kolmosen pyöröllä Maija ei ollut jakaantumishaluinen. Etiopia-nuttu, 78 g. Toimitan eteenpäin, kunhan jossain vaiheessa teen vielä muutaman lisää.

ML, kiitos lahjoituksesta!
Toivottavasti ratkaisuni, molemmat, tyydyttävät! :o)

7 kommenttia:

 1. Sininen on lempivärini! Kauniita ovat molemmat.

  VastaaPoista
 2. Tänään epäilyksemme vahvistui: olet Paula satuolento etkä totta ollenkaan! Kukaan, siis ei kukaan ehdi tekemään näin paljon asioita kuin mitä blogissasi esittelet. Tai sitten elelet taikamaailmassa, jossa vuorokaudessa on noin 48 tuntia.
  Kyllä, olemme kateellisia :-) ja aika lailla ihastuksissamme tuosta Etiopia-nutusta, siinä on tyyliä jopa nallen päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, pitää paikkansa, satuolento olen!! Noita-akaksi ovat väittäneet jo jokusen vuosikymmenen!! :o)

   Poista
 3. Söpö nuttu nallella ja kauniit sukat!

  VastaaPoista
 4. Hyvät on värit!
  Kauniita sukkia oli myös edellisessä postatuksessasi:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marle, Pirjo&Purjo, Tilkkureppu, Terhi ja Anne!! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!