Lukijat

tiistai 19. toukokuuta 2015

Kerhotätisukat

Kaikki kiva päättyy aikanaan, niin myös talvikauden kerhotoiminta. Tänään Pupunen viimeistä kertaa seurakunnan aamupäiväkerhossa, syksyllä harrastukset vaihtunevat päiväkotipäiviin.

Kerho-ohjaaja Stiina verhoutuu vaaleansiniseen iloisesti kuvioituun essuun, se oli lähtökohtana Pupusen läksiäislahjassa. Seiskaveikkaa, koko 37/38, 117 g.

Eilen oli myös temppukerhon viimeinen ilta, olisi ollut oiva tilaisuus lankalaihistella kahden isojalkaisen nuoren miehen villasukkien verran! Hoksasin valitettavasti kerhojen lopettajaiset niin myöhään, että millään en kerinnyt - herrain oli tyytyminen makoisampiin muistamisiin. Mikä siis todistaa sen, että olen harvapäinen, mutten sentään sukkakone. ;o)

22 kommenttia:

 1. Ihanat raitasukat♥ Väitä mitä väität,mutta kyllä sä aika sukkakone olet ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteät sukat; tykkäisin itsekin.

  VastaaPoista
 3. Kivasti raidottuvat nämä sukat!
  Ja kyllä sinä minun mittapuuni mukaan olet kyllä sukkakone ihan parhaasta päästä :)

  VastaaPoista
 4. Ennenkuin luin muiden kommentit niin ajattelin samoin kuin joku muukin että kyllä sinä sukkakone olet!! sano mitä sanot:)
  Pirteät ja raikkaat ovat uusimmat tuotoksesi:)
  Kävin tänään kaapillani hakemassa villasukkia (ulkona 15 astetta) ja totesin että vähiin ovat käyneet omat sukat. Tulee vaan kudottua -silloin kun tulee- toisille:) Seuraavaksi pitää kait tehdä itselle:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat, ihanan väriset. Sopisi muuten siihen siskosi tilaamaan kauniiseen kassiinkin.
  Asiasta toiseen. Juttelin "Anja-rouvan" kanssa pihassanne olevista Ruusujuurista. Hän muisti, että alut on tuotu Kangasalan Vehoniemenkylästä. Siellä asui kolme (tai neljä) naimatonta sisarusta, jotka hoitivat kaunista puutarhaansa ja pitivät kesäviikonloppuisin pitopöytää mökkiläisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mieltä lämmittää saada pieniä historiallisia yksityiskohtia tästä talosta ja sen pihapiiristä!! :o)

   Poista
 6. Kauniin hempeät sukat :-) Mahtoi kerhotäti olla mielissään :-)

  VastaaPoista
 7. Kyllä sä aika kone olet 😂

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä kuin Pepi ;-D

  Ihanat sukat kerhotäti sai, varmasti lämmittää mieltä ja jalkoja pitkään!

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. No aikamoinen sukkakone kyllä olet! Piti ihan poistaa edellinen viesti kun iPad tarjosi suklaakoneen...Pitäisi oikolukea ennenkuin lähettää... Sukat on aina varma lahja, niitä ei voi KOSKAAN olla liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se suklaakonekaan ihan kovin kaukaa liippaa!! Eilen pistelin poskeeni melkoisen satsin Maraboun Dajm-suklaalevyä, miten tulikin ihan vahingossa yksi ylimääräinen hankittua, kun jotain piti sukitta jääneille nuorille miehille keksiä... :o(

   Poista
 11. Kyllä sä kone olet! :)
  Nämäkin on ihanan pastelliset <3

  VastaaPoista
 12. Samaa mieltä edellisten kanssa, että aika sukkakone olet:) Tosi tosi ihanan väriset sukkaset jälleen!

  VastaaPoista
 13. Voi kuinka kauniit nämäkin ovat! En oikeastaan ole tykännyt yhden kerroksen raidoista, mutta taisin juurikin muuttaa mieleni. Sen verran kivat sukat olet pikaneulonut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, en ole erityisen ihastunut yksikerroksisiin - kunnes näin jossain (kääääk, nyt en muista missä!!) kirjavasta langasta toteutetut - ja innostuin! :o)

   Poista
 14. Todella kauniit sukat ja niin tasaista jälkeä olet tikutellut:)

  VastaaPoista
 15. todella hienot nuo sukat, kyllä minä odotan elokuuta että pääsen täydentämään lankavarastoja.ukkosterveisin Tukholmasta Jaana K

  VastaaPoista
 16. Kiitos Kisa, Irmastiina, Marjut, IsoGnu, Matonkude, Irma, KässäRitu, Onnenpähkinäinen, Pepi, Rva Kivitikka, Mäntylän Mummi, Helmi Nainen, Sanna-Mari, Anne, MiunMaun, Tuta ja Mizumatte! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!