Lukijat

lauantai 31. tammikuuta 2015

Voileipäkakkuvillasukat

"Tilasin" sukujuhlista kuulua Veljenvaimonsiskon ja Veljenvaimonsiskonmiehen voileipäkakkua Pupusen kemuihin, vaivanpalkaksi tein villasukat.

Meitsiltä sukka luonnistuu niin paljon leipomuksia helpommin! Olipa rentouttavaa ottaa sukkapuikot esiin pipoputken jälkeen! Mieli ja sielu lepäävät, sukan varsi venyy kuin itsestään.

Olen kovin mieltynyt tähän "omaan" malliin, sitten ekojen jämälankasukkien tein viime vuonna samaan tyyliin kymmenisen paria, lähinnä lahjoiksi. Muut eivät välttämättä niin tykkää nilkasta löysähköstä mallista, itse tykkään niin neuloa kuin käyttääkin.

Koko 38/39, 135 g.
Seiskaa ja Polkkaa.

Koko 43/44, 169 g.
Seiskaa ja Tweediä.
 .
Perheen nuorimmaisellekin oli tarkoitus tehdä, mutta kolmen puretun epäsointuisan väriyhdistelmän jälkeen päätin kysyä ihan suosiolla lempparivärit. Perästä kuuluu - sitten voinenkin puhua voileipäkakkuvillasukkaperheestä?

Nyt koetan pidätellä itseäni, etten iskisi hampaitani kakkuun jo ennen ensimmäisten vieraiden saapumista...

9 kommenttia:

 1. On kyllä herkullisen näköinen voileipäkakku, ihan tulee vesi kielelle! Ihanan näköisiä ovat sukatkin, voileipäkakkuvillasukkaperheen viimeistä jäsentä odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Upea on kakku, kylläpä tuota mielellään pistelisi poskeen. Komeita on sukatkin.

  VastaaPoista
 3. Mitäpä noista nyt sanoisi, kakkua söisin mielelläni ja sukat laittaisin jalkaani!
  Olisi ollut mukava nähdä sinut Päivölässä viime viikonloppuna vaikka vain pikavisiitillä, ihan livekohtaaminen olisi ollut kiva:)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä vähän aikaa mietin, mitkä ovat voileipäkakkuvillasukat :)
  Herkullisen näköinen kakku ja villasukat ovat kauniita. En olekaan tuollaisia sileitä varsia koskaan kutonut. Täytynee kokeilla!
  Saitko Usvaa huopumaan? Minä varta vasten yritin, kun olisin tehnyt niistä minikokoiset huopatossut. Ei huopunut 60 konepesussakaan. Koetilkku kelpasi kissanleluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, ettei huovu!! Uskallan sittenkin tehdä sukanvarteen raidoitusta!! Kiitos!!

   Poista
 5. Vihreäsävyiset sukat ovat oikein kivat, taidampa matkia mallia... samaa lankaa löytyy korista. Voileipäkakku näyttää todella herkulliselta.

  VastaaPoista
 6. Hetken minäkin tuumasin, että mitkä on voileipäkakkuvillasukat:) Hienot ovat ja kiva malli.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Heidi, Mummeli, Irma, Mainamummu, Eija ja Tarutikki! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!