Lukijat

perjantai 6. helmikuuta 2015

Ekat sytot toimitettu

Hiippailin tänään TAYS:n nurkilla, vein samalla reissulla ensimmäiset sytomyssyt (9 kpl) suoraan Radiukseen. Vastaanottanut hoitaja oli kovin mielissään, sanoi että myssyt menevät kuin kuumille kiville.

Värikkäät lätkät Tigerista (15 kpl nippu eurolla). Pakettikortteihin on kiva kirjoittaa toiselle puolelle tervehdys, toiselle langan koostumus - ja sukkien koko, villasukissa näitä aiemmin vain käytinkin. Valitettavasti voimapaperin värisiä pahviläpyköitä ei enää hetkeen ole ollut tarjolla, se oli suosikkini.

Yhdeksäs syto valmistui juuri lähteissä. Ohjeena Novitan pitsipipo Kotiväki-langalle sovitettuna (132 s) kolmosen pyöröillä (joustin 2½), 44 g. En tiedä, onko liian ilmava, harmillisesti kuviokin "katoaa" mustaan lankaan. Mutta tosi kivan tuntuinen päässä!

Muutaman aion vielä laittaa postitse Ystävänpäiväksi...

Kun kysyin sukkatarpeista (Matleenan blogista luin OYS:n osastonhoitajan toivoneen villasukkia, syöpähoitojen johdosta potilaan ääreisverenkierto heikkenee ja jalkoja palelee tavallista herkemmin), sukat ovat tervetulleita myös TAYSiin.
.

14 kommenttia:

 1. Jättihali ja peukutan täältä, hieno teko Sinulta! Olen käynyt kahden eri henkilön tukena Taysin Radiuksessa ja nähnyt ohi mennen kuinka lahjoitetut pipot ovat olleet mieleisiä. Ja aivan totta kerrot, jalkojen kanssa heillä usein vaikeuksia, tunnottomuutta, kylmää jne, että sukat varmasti hyväksi. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniit pipot ja tarpeellisia monelle:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla, että sukat on tervetulleita TAYSiinkin, myssyjä, kun en taida enää enempää saada aikaiseksi, omistamani puuvillalangat ei vaan nyt yhtään puhuttele, mutta jospa edes jonkun sukkaparin saisin vielä aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Kauniita pipoja, tekee saajan tyytyväiseksi. Aina ihastelen, kun ihmiset jaksavat tehdä sukkia ja pipoja niitä tarvitseville, hienoa:))

  VastaaPoista
 5. Upeaa auttamista ja muistamista. Arvostan isosti!!

  VastaaPoista
 6. Arvostusta tulee täältäkin!
  Hienon valikoiman pipoja veit, makujakin kun on monenlaisia. Hyvä jos siinä tilanteessa saa mieluisan pipon.

  VastaaPoista
 7. Hienoa sait toimituksen suoraan perille. Mukavaa on tietää, että sukatkin ovat toivottuja, niitä on aina helpompi tehdä ja paikanpäälle ei ole pitkä matka. Kiitos ihanasta kommentistasi ;D Jään odottelemaan " tyynypostausta"

  VastaaPoista
 8. Upea määrä myssyjä :) Hienoja nuo värikkäät lätkät.

  Sukkia minäkin olen nyt OYS:aan tehnyt - jotenkin niiden kutominen sujuu minulta kuitenkin paremmin kuin myssyjen.

  VastaaPoista
 9. Ihania pipoja kaikki! Eikä tuo musta pipo ole ollenkaan liian ilmava, kuten vähän epäilit. Vaikka jotkut tykkäävät peittävistä malleista, on niitäkin, jotka kertovat haluavanasa nimen omaan reikämallin sen vilpoisuuden takia, koska jotkut hikoilevat kovasti päästään. :)
  Mainio idea ostaa tuollaisia lappuja, näyttävät hyviltä. Pitääpä katsella minunkin, jos löytäisin tuollaisia, niin ei saisi sen lappusten leikkaamiseen menevän ajan käyttä kutomiseen tai virkkaamiseesn. ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana sinä, jaksat tehdä toisten hyväksi <3
  Ja uskon, että saajat ovat tosi kiitollisia :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Sanna, KässäRitu, Tuta, heidi, Tilkkureppu, HelmiNainen, Tarutikki, Eija, Eija, Matleena ja Tuitiina!
  Pipot antavat tekijälleenkin hyvän mielen. :o)

  VastaaPoista
 12. Mihin osoitteeseen pipot voisi postittaa? Vaikka ei kovin kaukana asutakaan, niin TAYSin suunnalla ei ole nyt kulkua. Muutaman pipon ompelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SaimiOrvokki!
   Postitusosoite:
   TAYS, syövänhoidon vastuualue
   (osastonhoitaja Kirsi Iso-Kungas)
   PL 2000
   33521 Tampere
   - os.hoit. silta varalta, jos vaikka haluaa osoittaa saatekirjeen jollekulle tai haluaa esittää kysymyksiä tms.

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!