Lukijat

torstai 19. helmikuuta 2015

Trilogia ja kotiprinsessat


Olen pyrkinyt viime aikoina hankkimaan vain pokkareita, ne raaskii laittaa surutta kiertoon lukemisen jälkeen. Pitkästä aikaa sorruin kovakantisiin, kun Lehtolaisen trilogian 2 ja 3 osat olivat ihan törkyisen edullisia. Toisesta kirjakaupasta löysin 1 osankin, maksoi enemmän kuin ne 2 muuta yhteensä... Että olikohan nyt niin edullista kuitenkaan, varsinkin kun en isommin fanita Lehtolaista, enemmänkin sellaista "paremman puutteessa" -kategoriaa...? Hämeen-Anttila on sen sijaan kestosuosikkini, vasta viime vuoden lopulla löysin Westön. Kevään lukutarpeet on taas hetkeksi tyydytetty.

Mukaan tarttui myös Tildan Talvikirja. Ei niin, että koskaan mitään tekisin, mutta ovat niin kivoja selailukirjoja - sisäinen lapseni innostuu Tildasta kerta toisensa jälkeen! Ykkössuosikkini tästä kirjasta (tällä hetkellä) ovat ihanan höpsöt teekannut!!

"Olipa kerran kettuherra ja ketturouva, jotka elivät onnellisina aviossa. Joiltakin pariskunnilta se onnistuu. Mutta eräänä päivänä kettuherra kävi kanalassa varkaissa ja söi niin paljon kanoja, että tuli sairaaksi ja kuoli. Hänen vaimonsa itki ja suri, mutta ei mies siitä eloon herännyt." (norjalainen kansansatu Ketun leski)

Ei nyt kauhean kiva satu ole ollut Tove Finnangerin innoittajana, mutta kettuhahmoista tulee kyllä ihan omat piskit mieleen!

Koirarouva ja Ikäneito taitaisivat itse innostua ennemmän "Prinsessa ja herne" -teemasta.

Ihan itse ovat pedanneet prinsessapedit...


http://satunnainenblogi.blogspot.fi/2015/02/viitisen-vuotta.html
PS. Vielä tänään ehtii osallistua arvontaan!
(klikkaa kuvaa)

2 kommenttia:

 1. Tildakirja on hyvä, minullakin on se. Tein tuon teepannun ja seinävaatteen missä nukkui se prinsessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija!
   Hih, meillä on näemmä täsmälleen samanlaiset makumieltymykset!! :o)

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!