Lukijat

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Usvaiset TAYS-sukat

Usvainen kommentti 30.1.2015:
Kyllähän minä tätä vielä niihin sukkiinkin kokeilen, ihan vaan itselle, kokeeksi!!

No juu, teinpä sitten raitasukat - kerrassaan T-Y-L-S-Ä-T! Ja kun en kerrasta uskonut, tein toiset - vielä T-Y-L-S-E-M-M-Ä-T. Koko 42/43 (111 g) ja 38/39 (97 g).

Lanka ei vähentynyt muutamasta raidasta rippusta enempää. Nopein tapa päästä epäonnistuneesta hankinnasta eroon on lykätä usvaa putkeen koko varren mitalta. Parempi!! Koko 36/37, 91 g.

Itse asiassa sen verran hyvä, että ajattelin tehdä muutamat lisääkin! Enkä edes itselle, vaan TAYSiin sytomysssyjen sijasta sytosukkia syöpähoidoista paleleviin varpaisiin.

Ja sehän tarkoittaa sitä, että piti hankkia muutama keränen usvaista lankaa lisää! Päätöstä saattoi jouduttaa tarjous: 4 kerää kympillä. Fiksumpi naisihminen olisi ENSIN tehnyt sukilla pesukokeen, sikistyykö Usva konepesussa  ja vasta sitten sännännyt kaupoille. Uhkakuvana 400 g ongelmajätettä, yksikään väreistä ei ole omaan makuuni...

Päätin kuitenkin luottaa Mainamummuun, joka kertoi, ettei yrityksistään huolimatta saanut huopumaan edes 60-asteisessa pesussa. En testaa omiani, pistän suoraan TAYSin Radiukseen, muutamat lisää neulaistuani.

Lankalaihiksen lankalankeemus kasvoi entisestään, myös Seiskaveikka oli tarjouksessa. Mutta tokihan tarvitsen kestävämpää lankaa kärkiin (sitähän ei huomioida, että korissa on jo noin viitisen kiloa Seiskaa entuudestaan...)! Helmikuun plussaksi kirjataan 850 g, vähintään - vielähän on toista viikkoa aikaa langeta uudestaankin...

3 kommenttia:

  1. Lämpöisiä sukkia ja varmasti tarpeeseen. On ihanaa kohdata tällaisia ihmisiä, jotka jakavat taitojaan hyvään <3

    VastaaPoista
  2. =D Ostit sitten lisää Usvaa, kun halavalla sai =D
    Mahtavaa, että olet lähtenyt mukaan sytosukkia tekemään. Sinut tuntien, useat palelevat varpaat saavat sukat lämpöä tuomaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!